Підкажіть, де... (всяке/різне)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vesnyanka, 27 лип 2008.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Радянський союз. Ленінград. Іноземний турист після остограмлення в готелі іде вечірнім містом і хоче розважитись. Ніяких клубів не бачить. Дивиться мент стоїть. Підходить питає:"Скажите, пожалуйста, где находится ближайший стриптиз бар?" Мент подумав і відповідає:"В Стокгольмі" :))

Замкнуте коло. Щоб купити якісну косметику потрібен якісний спонсор :)) але тоді потусуватись не знаю чи вдасться

Якщо закупитися металом (не в магазині а на гуртовнях) , порізати його під власний дизайн і знайти зварщика щоб поварив (не складно шукати, а може хто навіть з сусідів є), то виходить у 3-4 рази дешевше ніж купувати готове. Перевірено досвідом (один момент тільки- я сам варив)

• Подобається Подобається x 2
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А де можна купити журнали мод Otto у Львові? Може хтось знає? :)
    Або...можливо в когось із форумлян їх можна купити? :)
    пи.си. згодяться теж минулорічні і позаминулорічні журнали Весна-Літо.

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

а біля Федорова шукалисьте?

• Подобається Подобається x 1
  4. pukhnastyk

Нє...забула.:pardon:
    Піду пошукаю - слушна думка :good:

5. maga

maga Well-Known Member

Підкажіть, де у Львові є майстерні по ремонту взуття з широким спектром послуг.Головні критерії: якість виконання і помірні ціни.

6. Consuelo

Consuelo Active Member

підкажіть, де можна купити ось таку пташку, яка називається "щиголь"? дякую

7. bora

bora Well-Known Member

А точніше не підкажете, де біля універу? Мені потрібно А3 формат у кольорі роздрукувати.
    Може комусь знадобиться. вже сама знайшла. це вул. Словацького, 18. тел: (032) 2980106.
    Я щось подібне вже тиждень шукала)

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хто знає де можна купити шприц кондитерський,але добротний,з насадками.Треба дуже:)

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Спробуйте на краківському пошукати, здається, колись там бачила.

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

А вам принципово шприц, чи мішечок також підійде? Чому питаю, бо найкращі насадки, які мені траплялись - були саморобні з того ж краківського базару, знайомі кулінари користувалися такими, а вони йдуть тільки з мішечками. :sad:

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

А на Краківіському ,це де?

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Тобто де саме? Є якийсь магазин?

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Там цілий ряд, бабульки продають макітри, горщики на чанахи, різні відкривачки і т.п. Це по центру старого базару, криті продуктові ряди - вам треба перший знизу, ліва половина, якщо дивитися знизу в сторону Клепарівської. У них є жестяні конуси - насадки і мішечки з медичної прогумованої тканини, сама такими користуюся. Ціни трошки кусаються - я брала давніше, то одна насадка була щось гривень сім, але боюся збрехати.

12. pukhnastyk

А за якою адресою знаходиться "Зелентрест" у Львові? :)

п.с. бо щось мені всезнаючий ґуґль ніц не каже :pardon:

п.п.с. або я не там дивлюсь...

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

14. pukhnastyk

15. hrobak

hrobak Well-Known Member

може ото воно?

• Подобається Подобається x 4
  16. Ярочка

Ярочка Member

Джерельна 55

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

може хто знає де купити велотренажер, само собою недорогий і більш-менш якісний?

17. Savchenko

Savchenko Member

весільна гуртівня

люди, хто знає де саме знаходиться весільна гуртівня біля другої автостанції,бо я не місцева, а дуже потрібно знайти:cry:

18. pukhnastyk

точно воно, дякую :give_rose:

19. Peri

Peri Well-Known Member

Візуально знаю,а як Вас скерувати...спробую...
    добераєтесь до 2 автостанції(вул. Хмельницького,225).Переходите вулицю(майже навпроти автостанції),уважно розглядаєте вивіски,рекламні щити і т.п.Або запитуєте у людей.В тих старих будівлях,де раніше були якісь підприємства є багато всіляких гуртівень.Одна з перших Вам потрапить на очі гуртівня квітів і сувенірів.Йдете повз неї у двір.І не соромтеся запитувати.:)

• Подобається Подобається x 2
  20. Savchenko

Savchenko Member

дякую, спробую))

а де твій аватар? :)