Підкажіть, де... (всяке/різне)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vesnyanka, 27 лип 2008.

1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Будь-ласка, підкажіть, де купити недорогу низеньку (до метра) огорожу для квітника?
    Вчора в азарті працівники коханого жеку знесли старий штахетник, нового звичайно ж ставити не збираються, так що тепер сушимо голову над питанням, що би таке поставити, щоб вийшло недороге і трохи дітиськостійке. В "Епіцентрі" секція більш-менш нормальної огорожі коштує приблизно 120 грн, таке з нашими сусідами буде важкувато купити.
    Минулого року мені попадалось на очі оголошення з дуже хорошою ціною від якогось приватника біля Львова, але зараз навіть приблизно не можу згадати... :sad:

2. thinkers

thinkers Well-Known Member

Tutuka, не питали в "Зеленому світі", "Свитязі" чи "Дім. Сад. Город"? В цих магазинах продається щось типу "рабіци", але з пластмаси.

• Подобається Подобається x 1
  3. dama66682

dama66682 Active Member

Підкажіть де можна "відкопати",шар-відповідач.Типу калатаєш його,задаєш питання і там "появляється відповідь".Може по інтернет-магазині є десь.Буду дуже вдячна.а ще заодно міні-машина-копія такої,реальної,наприклад ауді6 а6,або ніссан(точно моделі ненаю,але якщо будуть якісь варіанти...)Дуже-дуже хочу подарити одній людині щось незвичайне.

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Нам на таку рабіцу ще якось доведеться зміцнювати, бо знесуть як не наші дітиська, то студенти сусіднього технікуму... Вони і попередню огорожу доламали.

5. Анна

Анна New Member

А де придбати хорошу косметику

Всім Привіт!!! Я збираюсь на море з подружками а батьки недають багато грошей. Вот і хочу купити дешевше парфуми і косметику, але щоб якісна була. Порадьте де купити ?:cry:

6. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

7. dama66682

dama66682 Active Member

я вже знаю як ця кулька точніше називається,Десижн-мейкер (Принятие решений)але то не ще не такий.:cry:я хочу такого....

8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

:dntknw: Шото в мене проблема з причинно-наслідковими зв'язками :sorry:

Не бачу логіки.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

подскажите доступную прогу в нете желательно с русским интерфейсом для монтажа аудиофайлов, порезка и т.д.

10. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Так кто за чем едет на моря, вспомнился старый анекдот:
    Военные едут на рыбалку... Подходит лейтенант к генералу:
    - Товарищ генерал, сколько берем водки?
    - Семь ящиков.
    - Да вы что? В прошлый раз взяли 7 ящиков, не могли дорогу до автобуса найти..
    - Ну тогда 5 ящиков.
    - Вы что? В прошлый раз взяли 5 ящиков, удочки все забыли.
    - Короче. Берем 10 ящиков. Удочки не брать, из автобуса не выходить...:)

• Подобається Подобається x 3
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

подивіться ТУТ або ТУТ і ще ТУТ БАГАТО або в пошуку набираєте, для прикладу, Adobe Audition 1.5

12. Анна

Анна New Member

Ну ви деберете якісну косметику ?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На складі, звичайно!
    Конкретних адрес тут не побачите, бо в Баню бажаючих нима.

14. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Я взагалі косметики майже не купляю.

А питання не в тому. Який зв'язок між тим, що ви хочете їхати на море, і батьки не дають грошей, і тим, де купити якісну косметику. :dntknw::dntknw:

15. Анна

Анна New Member

Як Вам відомо на море їдуть відпочити(потусуватись) ну принаймні в мої роки, але щоб класно відпочити треба класно й виглядати. Ось і потрібна косметика і класні духи, але якісна звичайно і водночас недорога. Ось вам і звязок

16. hrobak

hrobak Well-Known Member

блін. я завжди під словом "відпочити" розуміла відпочинок від усього, в тому числі від косметики. в принципі, особливо нею не зловживаю, але щоб на морі малюватися :hang1: Боже збав...
    просто ми по-різному трактуємо відпочинок мабуть :pardon: і не думаю, що це якось пов"язано з віком :)

17. Peri

Peri Well-Known Member

не можу знайти каталог керамічної плитки для підлоги з якісним фото.допоможіть будь ласка.

18. pashock

pashock New Member

Где оптовые рынки во Львве

Подскажите пожалуйста, очень нужно!!! Где можно купить оптом разные хозяйственные и продовольственные товары: супер-клей, удобрения, одноразовую посуду, печенье и другое?

19. Max_

Max_ кл. москаль

Ну поскольку Вы не указали конкретные требования, то подскажу что знаю, ближайшее к Вам - гипермаркет "Лента" ( СПб, наб. Обводного канала, д. 118 корпус 7 литера А). Это 3 остановки на метро от Витебского вокзала, на который прибывает скорый фирменный поезд 53/54 Киев - Санкт-Петербург.
    Если воспользуетесь авиатранспортом, то ближайшей будет "Лента" на Пулковском шоссе, д. 36.
    Удачных покупок !
    ЗЫ: Уважаемые модераторы, не сочтите за рекламу. Человек спросил, я ответил что знал.

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

подивіться ТУТ А купити можна ТУТ

а де твій аватар? :)