Будь-ласка, підкажіть, де купити недорогу низеньку (до метра) огорожу для квітника? Вчора в азарті працівники коханого жеку знесли старий штахетник, нового звичайно ж ставити не збираються, так що тепер сушимо голову над питанням, що би таке поставити, щоб вийшло недороге і трохи дітиськостійке. В "Епіцентрі" секція більш-менш нормальної огорожі коштує приблизно 120 грн, таке з нашими сусідами буде важкувато купити. Минулого року мені попадалось на очі оголошення з дуже хорошою ціною від якогось приватника біля Львова, але зараз навіть приблизно не можу згадати...
Tutuka, не питали в "Зеленому світі", "Свитязі" чи "Дім. Сад. Город"? В цих магазинах продається щось типу "рабіци", але з пластмаси.
Підкажіть де можна "відкопати",шар-відповідач.Типу калатаєш його,задаєш питання і там "появляється відповідь".Може по інтернет-магазині є десь.Буду дуже вдячна.а ще заодно міні-машина-копія такої,реальної,наприклад ауді6 а6,або ніссан(точно моделі ненаю,але якщо будуть якісь варіанти...)Дуже-дуже хочу подарити одній людині щось незвичайне.
Нам на таку рабіцу ще якось доведеться зміцнювати, бо знесуть як не наші дітиська, то студенти сусіднього технікуму... Вони і попередню огорожу доламали.
А де придбати хорошу косметику Всім Привіт!!! Я збираюсь на море з подружками а батьки недають багато грошей. Вот і хочу купити дешевше парфуми і косметику, але щоб якісна була. Порадьте де купити ?
я вже знаю як ця кулька точніше називається,Десижн-мейкер (Принятие решений)але то не ще не такий.я хочу такого....
подскажите доступную прогу в нете желательно с русским интерфейсом для монтажа аудиофайлов, порезка и т.д.
Так кто за чем едет на моря, вспомнился старый анекдот: Военные едут на рыбалку... Подходит лейтенант к генералу: - Товарищ генерал, сколько берем водки? - Семь ящиков. - Да вы что? В прошлый раз взяли 7 ящиков, не могли дорогу до автобуса найти.. - Ну тогда 5 ящиков. - Вы что? В прошлый раз взяли 5 ящиков, удочки все забыли. - Короче. Берем 10 ящиков. Удочки не брать, из автобуса не выходить...
Я взагалі косметики майже не купляю. А питання не в тому. Який зв'язок між тим, що ви хочете їхати на море, і батьки не дають грошей, і тим, де купити якісну косметику.
Як Вам відомо на море їдуть відпочити(потусуватись) ну принаймні в мої роки, але щоб класно відпочити треба класно й виглядати. Ось і потрібна косметика і класні духи, але якісна звичайно і водночас недорога. Ось вам і звязок
блін. я завжди під словом "відпочити" розуміла відпочинок від усього, в тому числі від косметики. в принципі, особливо нею не зловживаю, але щоб на морі малюватися Боже збав... просто ми по-різному трактуємо відпочинок мабуть і не думаю, що це якось пов"язано з віком
Где оптовые рынки во Львве Подскажите пожалуйста, очень нужно!!! Где можно купить оптом разные хозяйственные и продовольственные товары: супер-клей, удобрения, одноразовую посуду, печенье и другое?
Ну поскольку Вы не указали конкретные требования, то подскажу что знаю, ближайшее к Вам - гипермаркет "Лента" ( СПб, наб. Обводного канала, д. 118 корпус 7 литера А). Это 3 остановки на метро от Витебского вокзала, на который прибывает скорый фирменный поезд 53/54 Киев - Санкт-Петербург. Если воспользуетесь авиатранспортом, то ближайшей будет "Лента" на Пулковском шоссе, д. 36. Удачных покупок ! ЗЫ: Уважаемые модераторы, не сочтите за рекламу. Человек спросил, я ответил что знал.