не рекомендую склозавод. обслуговування ну просто лайно. ціни високі, терміни нереальні, а коли почав пробувати взнати конкретніше, мене чуть прямо не післали. раджу пошукати меблеві фірми. котрі постачають матеріали оптом. ну типу деревину, сукно, пружинкі і т.д. там зеркала беруться якісні і багато. але ви спочатку подумайте як і хто вам те дзеркало поставить. бо це проблема купити, ще більша проблема довезти, а надпроблема встановити. величезне зеркало на якісь прості кріплення не поставиш, треба щось потужне і спеціальне, бо під вагою велике дзеркало може просто розколотись об звичайну опору.. ціни десь по 150-200 грн за метр квадратний, товщиною 4мм. або 200-250 за 5-6мм товщини. це зазвичай такого добра навалом у любих мисливських магазинах. спробуйте той же мисливець біля коня данила, чи на городоцькій, в районі між цирком і костелом. ще памятаю був такий маленький магазинчик біля кактуса. там реально амуніцію внутрішніх військ продавали. звісно вам треба буде корочкою мігнути. є на бандери навпроти політеху. але ціни дай боже. є на вуличці.. ну як іти від фокстроту на початку городоцької до курбаса. отам по лівій стороні шукайте фото-магазин. там від підставок до ультрапотужних фотоапаратів за купу бабла. а на дорошенка глянути можна в різних цифровиках і т.д. але мені от знайомі жалілись шо у львові немає якісної фототехніки, везуть з польщі чи кийова, але в кийові ціни - ух ти! ось на городоцькій біля церкви анни є такий тсарий маленький магазинчик спорт-фігні всякої. там є тупо все. і ракетки також бачив. ще ракетки бачив у скрині в двох спортивних магазинах і в спорттоварах і взагалі вони є у любому спортивному. якщо оптом пластилін то тільки від виробника. пошукайте, в нас є фірма що робить пластилін. бо так ви всерівно в два рази переплатите. назви казати не буду, бо мене ітак вже кажись забанили за стіки реклами різних магазинів. і нафіга така тема, яка провокує помагати людям і потрапляти у карцер. прям общіство недобитих прометеїв. ми вам вогонь, а ви нам пєчєні паклівать )))
У мене таке питання. Я у Львовів не дуже давно тому, підкажіть де можна купити мішок картоплі і за якою ціню приблизно (на галицькому і срійському ринках немає, там тільки по кг)?! Дякую!
на привокзальному продають мішками, а ще на шуварі... там взагалі гуртові ціни... але ціну Вам не скажу, бо зараз не купляємо - купили ще восени...
По перше не плотність а густина. (або щільність) По друге говорять за картон а не канцелярську бумагу... По трете треба друкувати на прямопрохідному принтері - без згинів... По четверте - не знаю де таке добро є. Треба поцікавитися у видавців...
Где мебель под заказ делают? Мне надо чтобы сделали детский стол и два мальеньких детских стула без свистелок и блэкджека. Недорого и желательно недалеко от церкви св. Юра или от ул Керченской.
Де у Львові можна купити речі повязані з українською культурою і традиціями.....та й взагалі що повязані з україною. Крім Вернісажу ще десь є?
На вагу не знаю, але досить дешеві різні види паперу на гуртівні канцтоварів Час-Пік (тут, якщо купувати через інтернет = 5% знижка).
Деталі на замовлення... Добрий день. Підкажіть будь-ласка, де у Львові можна знайти підприємство, яке займається виготовленням деталей із металів, пластмас, гуми на замовлення, а також обробкою на верстатах з ЧПК?
ВИЧИНКА ШКІР Доброго дня! Шукаю будь-яку інформацію - де можна у Львові продати або здати на доробку (вичинку) шкіру ВРХ.
Шановны форумчани! Можливо у когось є інформація де у Львові можна купити рідкі (литтєві) пластики, поліуретани, клеї епоксидні і т.п. хімію. Можливо є фірма яка тим займається (Епіцентри і т.п. н пропонувати - нема того шо шукаю)