Підкажіть, де... (всяке/різне)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vesnyanka, 27 лип 2008.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

То то ті, що метросексуали, чи як?

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Templar,

3. Fon

Fon whom how

не рекомендую склозавод. обслуговування ну просто лайно. ціни високі, терміни нереальні, а коли почав пробувати взнати конкретніше, мене чуть прямо не післали. раджу пошукати меблеві фірми. котрі постачають матеріали оптом. ну типу деревину, сукно, пружинкі і т.д. там зеркала беруться якісні і багато. але ви спочатку подумайте як і хто вам те дзеркало поставить. бо це проблема купити, ще більша проблема довезти, а надпроблема встановити. величезне зеркало на якісь прості кріплення не поставиш, треба щось потужне і спеціальне, бо під вагою велике дзеркало може просто розколотись об звичайну опору.. ціни десь по 150-200 грн за метр квадратний, товщиною 4мм. або 200-250 за 5-6мм товщини.

це зазвичай такого добра навалом у любих мисливських магазинах. спробуйте той же мисливець біля коня данила, чи на городоцькій, в районі між цирком і костелом. ще памятаю був такий маленький магазинчик біля кактуса. там реально амуніцію внутрішніх військ продавали. звісно вам треба буде корочкою мігнути.

є на бандери навпроти політеху. але ціни дай боже. є на вуличці.. ну як іти від фокстроту на початку городоцької до курбаса. отам по лівій стороні шукайте фото-магазин. там від підставок до ультрапотужних фотоапаратів за купу бабла. а на дорошенка глянути можна в різних цифровиках і т.д. але мені от знайомі жалілись шо у львові немає якісної фототехніки, везуть з польщі чи кийова, але в кийові ціни - ух ти!

ось на городоцькій біля церкви анни є такий тсарий маленький магазинчик спорт-фігні всякої. там є тупо все. і ракетки також бачив. ще ракетки бачив у скрині в двох спортивних магазинах і в спорттоварах і взагалі вони є у любому спортивному.

якщо оптом пластилін то тільки від виробника. пошукайте, в нас є фірма що робить пластилін. бо так ви всерівно в два рази переплатите. назви казати не буду, бо мене ітак вже кажись забанили за стіки реклами різних магазинів. і нафіга така тема, яка провокує помагати людям і потрапляти у карцер. прям общіство недобитих прометеїв. ми вам вогонь, а ви нам пєчєні паклівать )))

• Подобається Подобається x 6
  4. nimiz

nimiz Well-Known Member

У мене таке питання.
    Я у Львовів не дуже давно тому, підкажіть де можна купити мішок картоплі і за якою ціню приблизно (на галицькому і срійському ринках немає, там тільки по кг)?!

Дякую!

• Подобається Подобається x 2
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

на привокзальному продають мішками, а ще на шуварі... там взагалі гуртові ціни... але ціну Вам не скажу, бо зараз не купляємо - купили ще восени...

6. nimiz

nimiz Well-Known Member

Дякую!
    А на шуварі то де?!)

7. Кохана

Кохана LuBimaya

о_О То Ви дуже недавно у Львові???
    жартую... сама не місцева...;)
    вул. Хуторівка, 4б, то є Сихів...

• Подобається Подобається x 1
  8. nimiz

nimiz Well-Known Member

Так і є! Дуже-дуже недавно))

Дякую за допомогу!

Завтра наїмся картоплі)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

По перше не плотність а густина. (або щільність)
    По друге говорять за картон а не канцелярську бумагу...
    По трете треба друкувати на прямопрохідному принтері - без згинів...
    По четверте - не знаю де таке добро є. Треба поцікавитися у видавців...

10. truestep

truestep Member

Где мебель под заказ делают? Мне надо чтобы сделали детский стол и два мальеньких детских стула без свистелок и блэкджека. Недорого и желательно недалеко от церкви св. Юра или от ул Керченской.

11. lemberg

lemberg Member

Підкажіть будь-ласка де і коли проводяться турніри по покеру(фріролл).
    Дякую наперед.

12. Algebrator

Algebrator New Member

Де у Львові можна купити речі повязані з українською культурою і традиціями.....та й взагалі що повязані з україною. Крім Вернісажу ще десь є?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Є магазинчики із сувенірами в центрі.. Наприклад, на площі ринок на куті з вул. Руською є такий.

14. Bambook

Bambook Persona non grata

на площі Ринок таких магазинчиків уже аж три...
    Плюс на Сербській.

А що конкретно вас цікавить?

15. Algebrator

Algebrator New Member

та я ще сам не знаю....але щось повязане з Україною це точно

16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Може хто знає де продають папір А-4 на вагу?:)
    сьогодні-завтра треба

17. syavych

syavych копач

На вагу не знаю, але досить дешеві різні види паперу на гуртівні канцтоварів Час-Пік (тут, якщо купувати через інтернет = 5% знижка).

• Подобається Подобається x 3
  18. Samodelkin

Samodelkin New Member

Деталі на замовлення...

Добрий день. Підкажіть будь-ласка, де у Львові можна знайти підприємство, яке займається виготовленням деталей із металів, пластмас, гуми на замовлення, а також обробкою на верстатах з ЧПК?

19. cabra

cabra New Member

ВИЧИНКА ШКІР

Доброго дня! Шукаю будь-яку інформацію - де можна у Львові продати або здати на доробку (вичинку) шкіру ВРХ.

20. Tony

Tony Well-Known Member

Шановны форумчани!
    Можливо у когось є інформація де у Львові можна купити рідкі (литтєві) пластики, поліуретани, клеї епоксидні і т.п. хімію.
    Можливо є фірма яка тим займається

(Епіцентри і т.п. н пропонувати - нема того шо шукаю)

а де твій аватар? :)