Пгавославие Головного Мозга в Одессе.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 3 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Никаких духопереводов)) Жестче, Гранд, жестче!!!:)):))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Обов"язково. І Вас не забуду зачепити. Навіть не сумнівайтесь.:):))

3. Luna

Да Вы сто лет уже обещаете))) И что-то..нуникак:p

4. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А і не треба... Просто скажіть свою думку і все... Я сказав і не тому, щоби сперечатись, а тому, що так бачу. Може в мене кроткозорість? Не знаю, але я не бачив, щоби відставний президент працював... Хоч трошки... а водити руками і я вмію....:)

5. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

:))

6. ГРАНД

Щось не розумію я Вас в даному випадку. То Ви голосуєте за те що я так би мовити "гаджу" Вам на форумі, то самі ж вимагаєте щоб я посилив "гаженіє". Дежавю якесь.;):)) Ви визначтесь остаточно будь ласка.:))

7. Luna

Неправда, МНЕ Вы форум не загаживаете. Вы его загаживаете тем, кому некомфортно общаться в условиях , когда персонально Вас много.
    Я это вижу и не могу не признать. А мне лично Ваше присутствие нисколько не портит жизнь.
    Дежа вю - это чючють другое;)

8. ГРАНД

Знову якась плутанина. Вам не "загажую" , але Ви голосуєте за когось, кому так би мовити "загажую". Вони Вам заплатили за голос?;):))
    Ага, як що бачите, то значить "загаживаю"? І в той же час бачите що для Вас не "загаживаю", але голосуєте за те що бачите, але особисто для себе вважаєте що "не загаживаю". Стоп- стоп. Баичте , чи не бачите?
    Якось так получається бачу, але для себе не бачу, а для інших бачу, і голосую не за себе, а за тих для кого.
    абра-кадабра якась виходить.:)):)):))
    Та яка різниця в даному випадку?:))

Ну і ключове питання.

А хто заважає іншим дописувачам бути їм самим багато? Відкривати нові теми, дописувати в інших темах частіше? Невже це все я так заважаю?

9. Norton

Norton камышовый кот

это .....любовь....))))

10. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

За день 5 страниц накидали, "ну Вы, блин, даете!" ))))

А по теме - юродивые везде найдутся, если там конечно не денюх зарабатывали ото.

Кертис, переезжай на поселок, у нас спокойней! :))

а де твій аватар? :)