- А і не треба... Просто скажіть свою думку і все... Я сказав і не тому, щоби сперечатись, а тому, що так бачу. Може в мене кроткозорість? Не знаю, але я не бачив, щоби відставний президент працював... Хоч трошки... а водити руками і я вмію....
Щось не розумію я Вас в даному випадку. То Ви голосуєте за те що я так би мовити "гаджу" Вам на форумі, то самі ж вимагаєте щоб я посилив "гаженіє". Дежавю якесь.) Ви визначтесь остаточно будь ласка.)
Неправда, МНЕ Вы форум не загаживаете. Вы его загаживаете тем, кому некомфортно общаться в условиях , когда персонально Вас много. Я это вижу и не могу не признать. А мне лично Ваше присутствие нисколько не портит жизнь. Дежа вю - это чючють другое
Знову якась плутанина. Вам не "загажую" , але Ви голосуєте за когось, кому так би мовити "загажую". Вони Вам заплатили за голос?) Ага, як що бачите, то значить "загаживаю"? І в той же час бачите що для Вас не "загаживаю", але голосуєте за те що бачите, але особисто для себе вважаєте що "не загаживаю". Стоп- стоп. Баичте , чи не бачите? Якось так получається бачу, але для себе не бачу, а для інших бачу, і голосую не за себе, а за тих для кого. абра-кадабра якась виходить.))) Та яка різниця в даному випадку?) Ну і ключове питання. А хто заважає іншим дописувачам бути їм самим багато? Відкривати нові теми, дописувати в інших темах частіше? Невже це все я так заважаю?
За день 5 страниц накидали, "ну Вы, блин, даете!" )))) А по теме - юродивые везде найдутся, если там конечно не денюх зарабатывали ото. Кертис, переезжай на поселок, у нас спокойней! )