Фантастичний бойовик за участю Брюса Вілліса. Рейтинг на imdb - 7.8 Звучить багатообіцяюче. Але... Фільм якийсь плаский, ідея тупа, а фінал я передбачив ще не подивившись і половини. Брюс Вілліс це кіно не врятував, і не зрозуміло, звідки такий високий рейтинг на imdb? Події відбуваються в недалекому майбутньому. Знайдено спосіб переміщувати людину в часі. Але це дуже дорого, і дозволити собі можуть виключно мафіозні клани. Отже, як використовується найвидатніший винахід людства? А дуже просто. Мафія відправляє людину, яку треба прибрати, в минуле, на 30 років назад, де її вже чекає кіллер з дробовиком, і через секунду після того, як гість з майбутнього з"явився перед ним, зносить йому макітру пострілом впритул. Це вже винос мозку. Що за мафія в майбутньому, що не може просто пристрелити чувака, а замість того відправляє його в минуле Причому підкреслюється, що це коштує якихось неймовірних грошей, і ніхто крім мафії собі цього дозволити не може Ок. Далі. Коли мине 30 років, мафія знайде кіллера і його відправить на 30 років назад щоб він сам себе (старшого на 30 років) з дробовика завалив. Таким чином кіллер сам "замикає свою петлю", власне, тому таких кіллерів називають "looper". Цей момент жорстко прописаний в контракті, тобто лупер не має права сачканути, він знає, що настане день, коли він змушений буде замкнути петлю. Ну і навколо цієї тупєйшої ахінеї йде весь сюжет... Якщо ви фанат фільмів про подорожі в часі і пов"язані з цим парадокси, або якщо ви фанат Брюса Вілліса, то можете згаяти неповні 2 години часу. Якщо цього не зробите, нічого не втратите.
Я от фанат таких розмірковувань загалом - чи то у фільмах, чи то в книжках. Скажу відверто: час був згаяний нанівець. Краще Саймака почитати, у нього є подібні сюжети, але прописані на порядки цікавіше. А цей сценарій виглядає, ніби Саймак чи Азімов "у викладі для дітей", максимально спримітизовано. Можливо, дітям до 10-ти років мало б сподобатися...
Гммм... щоб винести мозок? Ось цей точно винесе http://www.imdb.com/title/tt0478304/ Як компенсація для блондинок - Бред Піт в головній ролі
Як все серйозно..Поставила на закачку. ---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ---------- Дивлюся якраз той фільм. Там ще на початку було сказано, що то робиться, бо в майбутньому неможливо знищити трупа, тому тих, кого потрібно вбити, відправляють у минуле. Для минулого того трупа не існує Сюжет дійсно тупєйший. Особливо момент, коли головний герой падає з кількадесятметрової висоти на дах припаркованого авто і після цього ще й бігає. Мені здається, що більшість із нас після такого би відправилися у кращий із світів. Дивлюся далі виключно через няшку Гордона - Левіта
Відправити в минуле простіше, ніж знищити чіп... звісно, це все міняє Sent from my MB865 using Tapatalk 2
Фільм дійсно мозковиносячий. Весь фільм голову сверлила думка "Нащо я його дивлюся?", але продовжувала дивитися далі Я відчула, як в мене почала щетина почала пробиватися і волосся сивіти Чесно, я так і до кінця не в"їхала у творчий задум. Але там звучить багато життєстверджуючих фраз, які варто взяти на озброєння.
А для мене у фантастичних фільмах і книжках дуже важлива логічність, обгрунтованість, наукова складова. Не можна щось собі вигадати просто так, інакше це вже не фантастика, а фентезі