Відповідь: перший пост... Знайшла і я свій перший допис. Ніби недавно зареєструвалась, але пролетіло як один день - як залізла на ЛФ, то вилізти вже не годна http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=225449#post225449 Тут мабуть багато хто починав з цієї теми. Думала, що дальше не піду, але воно ж затягує, шкода, що часу все рівно не вистачає на все, що цікавить.
Відповідь: перший пост... ось мій перший допис на цьому форумі: то було в оофтопах 29.11.06 р. але тоді я зробив 3 дописи і вернувся в лютому 2007 р.
Відповідь: перший пост... Було то давно... Хоч досі тільки кілька повідомлень від мене назбиралосяДобре памятаю що і чого я то писла. Мета була - нагнати на "Еірбйтс"
А я щось дописувало в тему про місто.Шукала,шукала та й не знайшла.З моїм нетом можна два дні шукати ту сторінку
ну так у вашому профілі є посилання на всі ваші дописи... заходити на всі дописи від Alias і на останн. сторінку - там є))
ааа, в мене лишень 400, тому і збереглося...)) буду знати.. П.С. треба буде собі зберегти ті дописи десь чи шо...
Перший пост був про танго :dance::dance::dance: у Львові. Класно тоді писалося. На початках. Тепер іноді думаю, чи треба було писати взагалі. Хоча частіше думаю: все, що робиться - на краще.
Мій перший пост на ЛФ (ще на старому ЛФ зі старим форматом.Багато його не знають.Борис памятає , бо він перший відповів) був про автоматичну коробку передач в машині . Ума за неї запиталася , я відписав .А дальше розмова потягнулася.
А я вот зовсім нещодавно своїм першим постом розповіла про свої враження від провайдера Аербайтс. Всіх постів на всіх форумах було б певно мало аби виговорити усю мою зість на них....
О, точно! Я якраз хотіла тоді піти. Між іншим, ходила, просидила 2 години, дуже сподобалось, але після того мала цілий тиждень ніагарський водоспад с власного носа...
З жабою? Рибко, чесно , я думала, що тобі вже років 23.Читала дописи і ніяк не могла второпати, як така доросла тьотя пише ..ммм...трохи не за віком