Відповідь: Перше кохання отак.... тільки почали ми про кохання, про світлі почуття, як тут прийла Ліля і віником все порозганяла....
Відповідь: Перше кохання Перепрошую за черговий офтоп,але згадалося з анекдоту: - Ївасю,а ти знаєш,чо вони нас не відлупили? - :eek: ? - бо ми банда!
Відповідь: Перше кохання Аналогічно.. Мене болить за друге моє кохання, яке теж було невзаємним, але почуття не зовсім пропали.. І залишилась не ностальгія за дитинством, як за першим дитячим коханням.. А якесь почуття цікавості як там той хлопець, якого любила у вісімнадцять.. Що з ним.. Як виглядає.. Дуже б хотіла його побачити.. Просто побачити і переконатись, що з ним все гаразд (останні новини про нього були 2 роки тому, коли він потрапив до в'язниці за бійку..) І звісно, чоловік про це нічого не знає.. Не кажу, бо він не зрозуміє і накрутить себе..
Відповідь: Перше кохання Та ніби не тримаюсь, просто спогади не відпускають.. Відчуття невідомості не дає спокою. Просто хотілось би його побачити і заспокоїтись.
Відповідь: Перше кохання На деякі питання не варто шукати відповіді. Вони можуть виявитися протилежними до тих, які ми собі надумали...
Відповідь: Перше кохання Негативна відповідь - це краще, ніж невідомість. Банальний приклад, дивимось захопливий фільм, і тут перед кульмінацією світло пропадає і ми не знаємо чим закінчився фільм.. А краще було б додивитись до кінця, навіть якщо там головний герой, за якого ми вболівали, загинув.. Хіба ні?
Відповідь: Перше кохання Нiрванка, так ви ж додивились до кiнця, ваш герой кохання не роздiлив - кiнець iсторiї. Зконцентруйтесь на сiмейному життi краще. Якщо ви хочете "додивитись" то це вже мильна опера без кiнця i краю, в якiй повторяються всi подiї i всi є нещасливi
Відповідь: Перше кохання В більшій мірі Ви праві, в мене нема планів на цю людину, просто він був мені не байдужим і цікаво, що з ним, чи взагалі живий ще..
Відповідь: Перше кохання У моєму випадку, прозріння і розчарування. Кохання не вмерло, воно просто лишилося в минулому, а я - пішла далі.
Відповідь: Перше кохання Хтось зі 6-го классу починав , а мене вже в четвертому тягнуло на цю справу.
Відповідь: Перше кохання перше кохання, і , мабуть, єдине, трапилось в 16 років. сильне було почуття. здається, я ним жила. спогади всі при мені, так ніби вчора було. чи не кожну мить разом пам"ятаю. іноді навіть така легка ностальгія буває... потім була ще одна закоханість(чи сильне захоплення) - без взаємності. я то довго переживала(роки півтора). а потім, коли пережила і забула, то предмет обожнювання через ще 2 роки довго благав дати йому шанс, ми ніби повністю помінялись ролями - та щось "перегоріло", лишився попіл. холодний попіл, беж єдиної жаринки.
Відповідь: Перше кохання Перше кохання? А я взагалі любити вмію і кохати? Не вмію! Я і себе любити не вмію... Хлопчики що оточували мене і яким я подобалась були, першим був Андрій в садочку, потім ми пішли разом до школи і завжди він мене забирав з дому і ми разом ішли до школи і назад. Його бабця все мріяла як ось ми об*єднаємо дві родини. Потім в школі мені дуже подобався хлопчик з яким сиділа за партою, ми навіть зустрічались потім дзвонили один до одного. Тих хлопчиків було багато, що кілька-місяців появлявся якийсь інший. О, ще був сусід напроти, також Андрій але мені він не подобався, але я йому так. В школі в 8-му класі був один Артур єдине що хочеться то просто його перепросити бо розійшлись дуже незрозуміло і глупо, і мені здається що він мав до мене жаль. А я справді не хотіла щоб все сталось так, просто обставини були такі. В училищі був один хлопчина який мені дуже а дуже подобався, але він вирішив що я замала для нього і на мене не звернув увагу а радше на одногрупницю моєї сестри. Мені це було боляче. Дивно як нераз мужчини говорять - тобі без мене буде краще. А як він може знати що краще для мене? Нікого не згадую, сниться мені лишень товариш мого брата який дістав по-пиці від мого шваґра за свій дурнуватий язик, коли на мене сказав криве слово. Напевне має жаль. Ось і виходить що не було у мене кохання бо не вмію я любити. Черства, видать.
Відповідь: Перше кохання ох, насмішили.:D :D :D :D :D :D не вмієте... та навіть на форумі як читаєш дописи ваші, то любов відчувається. тому не вірю тим вашим словам. то, мабуть, жарт, як часто буває. крім того ваше псевдо Маруся-МАМА саме собою наштовхує на думки про любов(я навіть як думаю про вас, то у мене асоціація виникає із фільмом "Однажды 20 лет спустя"). і про кохання. дітки ж ваші чи не від любові народились? сьогодні на лекції із сімейного права нам ще раз нагадали, що нібито любов - тільки реакція в організмі, яка здатна тривати 3-5 років. Додано через 3 хвилини та. до речі, з вашого посту спостерігається цікава закономірність: багато імен на "А", чомусь мені в око впало...
Відповідь: Перше кохання а далі со? привичка? Дуже багато... доречі поцілунок який мені найбільше запамятався, хоча і не був перший, мені подарував хлопчина на ім*я Андрій. Все хотів мене намалювати але ручки не було під рукою.:p
Відповідь: Перше кохання а далі типу -то не кохання, а взаємна повага, спільність інтересів, спільні кола спілкування, підтримка, і т.д. я пам"ятаю. ще у "французькому поцілунку" ви писали
Відповідь: Перше кохання Здається у більшості людей перше кохання було загадковим,гарним та мальовничим..У всіх..але не в мене..В мене воно було справжньою мукою,але згадую про нього зараз з посмішкою.=)Приємно всетаки згадувати,що в твоєму житті бувають моменти,які надають тобі сили та бажання жити далі та домагатись чогось..Я вдячна першому коханню за те,що мене просто навчили жити так,як я живу зараз.