Відповідь: Перше кохання Liliyah, про якість не кажіть, бажання якості то на мою думку предрасудки, якщо звісно геніальність не присутня...:y:
Відповідь: Перше кохання Може коли доберуся до певної межі старості, то і скажу, що коротке. Хто зна?
Відповідь: Перше кохання А то залежить з якого віку на ту проблему дивитисі. В кого все попереду - тому здається, що життя йде повільно, і навпаки... молоді Ви ще дівчата.....
Відповідь: Перше кохання Хлопцям їсти не давай, лиш би поофтопити могли. У мене час ішов дууууже повільно, коли кохання померло... і я разом з ним...
Відповідь: Перше кохання Лілю,де ж тут офтоп?22 роки назад,я зустрів своє перше кохання. Здається,що це було вчора.
Відповідь: Перше кохання На жаль? Чи на щастя? Додано через 1 хвилину Мiй чоловiк каже що я є його перше справжнє кохання. Менi лесно, але не дуже вiриться, з огляду на те що вiн на багато старший за мене. Хто зна, може i так. Я не можу те саме сказати про себе, бо як Лiля i Лулу i напевно багато 14-16 лiтнiх дiвчат "перехворiла" у свiй час
Відповідь: Перше кохання Зараз важко сказати... Я люблю свою дружину,нас дуже багато поєднує,але,коли згадую оте перше...болить. Але це було давно.