Відповідь: Перше кохання а то...:cowboy: :cowboy: та й ти пригадуєш як я ...:8: ну не знаю але сто міліонів тисяч раз чула якісь мало не наукові припущення що душа між грудьми і животом тобто приблизно де сонячне сплетіння а ще хореографи називають те місце- "центр радості" гарно ж-правда? тому я й вірю...:o
Відповідь: Перше кохання та ні, я десь таке чув, але не пригадую де. Хоча все це версії. Душа у тілі, як у клітці.
Відповідь: Перше кохання Моїм першим коханням був однокласник.. Подобався він мені з першого класу. Я була відмінницею, старостою, а він просто шустрим, симпатичним хлопчиськом.. Я підказувала йому, поки він був біля дошки, допомагала писати контрольні.. Ех.. А йому було байдуже.. Нам клас мугикав марш Мендельсона, коли ми сідали разом.. Я ж любила, а йому потрібна була хороша оцінка.. Все це тривало до останнього 11го класу.. Ми виросли, він почав залицятись до дівок, показуючи свою несерйозність ще більше, зв'язався з компанією собі-подібних симпатяшок і зазнався.. Тут моя любов і почала гаснути.. Після школи ми вчились на одному курсі, але крім нього там було ще близько ста інших хлопців.. З'явились інші об'єкти для обожнювання і потяг до нього абсолютно зник.. Вірш про нього, написаний в 16-ть.. Ти для мене Ти для мене - комок в горлі, Який своєю присутністю не дає мені дихати. Ти для мене - яскравий місяць, Що промінням своїм не дає мені спати. Ти для мене - гарячий пиріг, Яким я не можу поласувати. Ти для мене - вода і повітря, Без яких я не можу жити. Ти для мене - усе прекрасне, Ти для мене - саме життя. Ти для мене - багато з чимось... Та, на жаль, не для тебе я.
Відповідь: Перше кохання а я своїй любові...вірші...новели... і...роман присвятила...:cowboy: але мабуть тут викладати не буду:D :D :D
Відповідь: Перше кохання Ганьба!!!:o Такі ж речі пам"ятаються , як перше ласкаве ніжне слово, як усмішка, спрямована лише тобі, як смак того, що незабутнє!..
Відповідь: Перше кохання воно зараз під іншим кутом все сприймається... Ви скажете: яким кутом? Але того неможливо передати, це треба відчувати у часі, у відстані. І скільки я не писав тут - ніхто цього не сприйме. Час - то ліки.
Відповідь: Перше кохання I я колись вiрш один написала до свого нероздiленого першого кохання. Я навiть по приїздi в iншу країну продовжувала "кохати" його. Але як то кажуть очi не бачaть - серце не болить. Якось забулось, перейшло. Тепер навiть не можу собi уявити що я мала такi шаленi почуття до нього... Якби тепер ситуацiя була навпаки я б нiколи в життi не зв'язалась з ним. Дома знайду вiрш i запостю сюди.
Відповідь: Перше кохання перше кохання то напевно десь у садочку.взагалі закохувався часто і завжди назавжди аж поки не закохався в жінку з якою щасливо живу вже 19 років і маю 3 дітей хоч підкохуюсь ще часом))))
Відповідь: Перше кохання Моє перше кохання було в 7 класі.Тоді в неї закохалися всі хлопці з класу.Потім її батьки переїхали , як це часто буває і вона перейшла в іншу школу.І з цього часу я її не бачив. А от кохання # 2 , було набагато серйозніше.Ми познайомилися на дні народження мого колєґи.Зразу наші відношення набрали обертів.До тих пір поки я не познайомився з її мамою.Моє навчання в Інституті нафти і газу,вона сприйняла як жарт(за совєтських часів повального дефіциту, інженер це було щось дуже не серйозне в відповідних людей)Під тиском її мами вона припинила зі мною здибатися.Не можу сказати ,що я це легко переніс.Але переніс. Зараз ми кожний дістали, що хотіли.Вона місце на базарі в Польщі(при зустрічі зі мною , по ній було видно , що їй незручно.)А я роботу по спеціальності.За яку утримую сімю, і ніби непогано.
Відповідь: Перше кохання А ось i мiй плiд безутiшної та нероздiленої любовi (колись давно) Тебе дарю весь мир, тебе, Хоть ты меня не замечаеш. И наши встречи при луне, Хоть ты о них совсем не знаеш. Тебе дарю я море слез Что пролила его ночами. Тебе страну наивных грез, Где мы с тобой гуляли сами. Тебе дарю! Хоть ты меня, Никак, никак не замечаеш. Тебя люблю! Хоть ты о том До гроба жизни не узнаеш! Тебе спою! Хоть ты меня Наверно так и не услышиш. Тебя люблю! Хоть ты меня Порою может ненавидиш. Тебе дарю стихи, слова, Все лиш тебе пока жива. И даже если я умру, То на том свете по утру В стране моих наивных грез Я погрущу у моря слез.
Відповідь: Перше кохання Ага, а я десь за 200 віршів, 5 щоденників... Тепер і згадувати не хочеться... Якби хоч не взаємне було. Бо таке взаємне - ні до чого...
Відповідь: Перше кохання Ну, ще би якість тих віршів була добра, а так... Тільки паперу багато перевела.
Відповідь: Перше кохання В багатьох книжках читав, що вмістилищем душі людської є верхівка серця, там де знаходятьс коронарні судини. Додано через 6 хвилин Можливо так але одночасно тіло і є храм для душі. Через тіло, яке наділене органами чуття і сприйняття, душа пізнає світ і взаємодіє з ним... .