Перше кохання

Discussion in 'Всяке різне' started by Liliyah Romanova, Jun 12, 2007.

1. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Відповідь: Перше кохання

Мені здається, Лілю, що ми про різні речі говоримо. Ти (я на ти буду, можна?) - про гіркий досвід, я про приємний. Про людину, яку знаєш і знав все життя, любиш і любив, захоплюєшся і захоплювався нею, бо вона цього надзвичайно вартує! І можливо, одного дня спільні дороги розійшлися, але є речі, які неможливо викинути з голови чи з серця, бо вони були, бо вони були прекрасними і створили навіки неповтроний спомин...

• Подобається Подобається x 5
  2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

все одно про переше кохання одні погані спогади...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

На ти можна. ;)

Для мене перше кохання було гірким досвідом. Зате друге ще краще від нього, бо позбавлене рожевих окулярів, а тому дуже реальне і справжнє. Я вже казала. Закохуюся щодня і ніяк не можу перестати. :)
    Але з першим ніколи би не хотіла мати щось спільне. Рада, що дороги розійшлися, бо досвід був таки дуже негативний.

4. Liliya

Liliya Well-Known Member

Дозвольте не погодитися. Перші відчуття чи почуття є найщирішими, чистити, дикими і некерованими, все послідуюче то компроміси!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. vasili

vasili Well-Known Member

Компроміси це ви гарно сказали, от видно шо ви досвідена та матьора у амурних ділах.

6. Nadin

Nadin Well-Known Member

Василько, а ти нам,що розкажеш,а?

7. vasili

vasili Well-Known Member

Моє перше кохання було досить не вдячним, скіко не старався створити шось, переконати у щирості, то дівчина вірила, але до взаємного екстазу почуттів не дійшло, варто тіко згадати то становиться якось моторошно, від програшу. Але як підріс та возмужав, то діла пішли на краще.

8. Nadin

Nadin Well-Known Member

А що типрограшем вважаєш, що не було "механічної фізики",а?

9. vasili

vasili Well-Known Member

Впринципі я то, вважаю за певну складову вже реальних, стосунків дорослих людей(я не збоченець). А от тоді просто я кохав а мене ні, от і все. Скільке сліз утекло з тих пір. цитую поета Нас обманули, нас ложью опутали,
    Нас заставляли любить...
    Хитро и тонко, так тонко запутали,
    Даже не дали забыть!

10. Nadin

Nadin Well-Known Member

Я рада що ти так можеш сказати, бо я не знаю,що зі мною було,і головне потім не все можеш пояснити і зрозуміти(втрата здорового глузду):crazy:

11. vasili

vasili Well-Known Member

Я сам потім був радий я власне говорю те шо відчуваю і те шо переживаю і те шо гадаю!

12. bora

bora Well-Known Member

Для мене перше кохання - це те, що ніколи не забудеться, тому що більше таких емоцій та переживань не буде. Коли один раз це проходиш, погляди змінюються, сам дорослішаєш. Десь чула вислів про те, що жінкою вже може називатись тільки та дівчина, яка мала хоча б один казково гарний роман і один дуже нещасливий. Зазвичай перше кохання (дитячий садок не вважаю коханням) скоріш за все - нещасливе, хоча й найбільш хвилююче.
    В мене так склалось, що перше кохання повернулось через пару років. В цьому місці варто було б вставити "Сльози заважають говорити..") Думаю двічі в одну річку не ввійдеш..

• Подобається Подобається x 3
  13. vasili

vasili Well-Known Member

Ні хто не застрахований від стріли амура! я заре залюбки закохався б, але не виходить хось трафило мене в одне місце так шо й не розумію, може хтос пораду висловить, а люде ?

14. bora

bora Well-Known Member

Мова була про одну й ту ж людину, а не абстрактно про закохатись.:)

Зі свого досвіду - тільки забудеш про постійний пошук Кохання так воно тебе зразу й накриє))

15. Nadin

Nadin Well-Known Member

Скіко маєш "от роду", поради впринципі Василю люди люблять давати і можуть давати постійно, це запросто.

16. vasili

vasili Well-Known Member

14 квітня було 24 овен. Зустрічатись можу і зустрічаюсь вже майже 8 років але з перервами на 3,5 роки з дівчиною, гарною і, не то шоб розумною, так просто вже якось притусовались один до одного, вже сто разів мав одружуватись і не зміг, бо не кохаю! Поради приймать люблю і практикую сам радити.

17. Nadin

Nadin Well-Known Member

Овен-це дуже серйозно(в мене особливе до них ставлення).
    Я просто дивуюсь, як ти впевнено говориш про те, шо я за все життя не взнаю(що таке кохання)
    Тоді важливе питання, що в твоєму розумінні кохання!!!(Якщо не важко в двох словах, хочу порадити не впусту, а з толком)
    А людину, що поряд(стільки років) радила б берегти, леліяти, бо це сильна штука-провірена дружба, привязаність і кінець кінцем опора(повір мені:bazar: ).Для людини в житті опора - це багато:y:

18. vasili

vasili Well-Known Member

Тані то сплошні компроміси там все базується на брехні!
    Для мене любов це призма через яку дивишся на об"єкт і як би все шо нове відкривається у познанні, то множиться у геометр. прогресії і від того процесу болить душа, якщо немає реакції чи ігнор. Але знаєте шо мій колега по гулькам каже шо любов то є туфта якась тобто хім реакція. Хто правий той укінці завше винний лишається!
    Але все шо казав то стосується любви людей яким ше не виповнелось 21 рік , бо рахую любити можуть тіке юні та ті шо не вишли з цьої площини ізза тормозитості розумового блоку.

19. Nadin

Nadin Well-Known Member

:aggressive:
    Найкраща порада тоді для тебе-не парся, ти романтик, чим менше чекаєш і шукаєш,тим щвидше припре(почитай Бору).А від мене - поки є час люби себе любімого і кайфуй кожну хвилину, від кожного слова, від кожної людини(похвалюсь, що мені це вдається і у великій сімї:radist: ) .А ти:clapping: :clapping: :clapping:

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У мене ні. Але то знову підтверджує, що всі ми різні. ;)

а де твій аватар? :)