Відповідь: Перше кохання А я знаю пару які одружилмся коли обом було по 16! Тепер мають 2є гарних діток 13 років і 2 і живуть душа в душу.. А мого брата однокласники одружилися в 16, ні дні разом не жили, новий татко навіть на хрестини не з"явився..
Відповідь: Перше кохання совість замучила.... побачив, що втратив свій шанс і повернути назад можливості немає...
Відповідь: Перше кохання а я був закоханий у дівчину з 15 років, потім сталася party і я зрозумів що до чого. скільки років вже, а коли пригадую за неї або зустрічаю на вулиці - щось обривається усередені. нічого не прошло((aggressive:
Відповідь: Перше кохання Я в молодости гуляла на свадьбе, где невесту забрала "скорая" прямо после ЗАГСа - рожать. Подождали пару часиков, заодно и рождение ребенка отпразновали..
Відповідь: Перше кохання Мне очень одна девушка нравилась. Робел даже при ней. Звали её Марина Лебедева. И было это в детском саду, который был напротив Парка Костюшка....сейчас там офис какой-то.
Відповідь: Перше кохання А у меня подружка после замужества стала Ириной Лебедь. Причем, там полсемьи были Лебедевы, а пол- Лебедь. Объяснялось очень просто. Тем, которых выслали в Сибирь, там к фамилии этот ОВ дописали. Через время потомки назад вернулись, но так и осталось...
Відповідь: Перше кохання ЛебедОВ? Эх, некому Вам за невнимательность попенять... Скучаю... Поддерживаю Полковника, с 5 лет и где-то до 12. Когда ОН в танцевальном кружке подошел и выбрал МЕНЯ :o (руководительница поставила девочек в круг и сказала мальчикам самим выбирать с кем они будут танцевать) Вот это было счастье Уехал с родителями на север, на зароботки...
Відповідь: Перше кохання Перше кохання було дитяче, але більше запамяталось чомусь друге-інше не дитяче(до сих пір не знаю як до нього відноситись). Не знаю може воно було перше і справжнє. Було набагато сильніше:babruysk: :babruysk:
Відповідь: Перше кохання Моє перше кохання тривало 9!!! років, а закінчилось у квітні 2007 року, а може і раніше та ми цього не помітили. Змінилися інтереси, друзі, потреби... змінилося відношення один до одного... Не жалкую, що розійшлися та буду пам'ятати, як про щось чисте, прозоре, божевільне...
Відповідь: Перше кохання А мені здається, що перше бажане-уявне-справжнє кохання триватиме все життя, особливо, якщо воно зідеалізоване. Бо це неповторний досвід, який відкладає спомин у серці навіки...
Відповідь: Перше кохання залежить яке вважати першим. Якщо то дитяче то воно ніби й не справжє (дитяче як ніяк) - то воно може й на все життя. А те що вже ніби доросле (скажемо років з 12 - діти сьогодні швидко ростуть - акселерація) - то може й не на все життя - тож гормни все таки. От тому важко мені сказати - на все життя чи ні. просто потім зустрінеш через багато років і тебе може як обухом по голові
Відповідь: Перше кохання Ну, не лише в серці, а й в голові. Коли вже нарешті від того кохання крила пообламує, тоді нарешті і голова починає варити. Тоді стоїш, дивишся на то "кохання" і думаєш, яка ж я дурна була, як же можна було в отаке одоробло закохатися. А забути все одно не можу. Тим більше, якщо врахувати, що я його з 3 років знала, а до 16 закохана була, як дурепа. Усвідомила свої почуття десь в 11-12. Ой, як подумаю про те все, то аж злощуся. Скільки всього було. І сни невідомо які, кольорові та рожеві (правда, треба врахувати ще, що я тоді вважала, що вагітніють від глибокого поцілунку:D). І віршів цілі стоси (колись рахувала - кілька сотень). Бо як мене протверезило від тої хвороби, аж не хочеться згадувати. Хотіли мене використати. До мене не зразу дійшло, але вже як дійшло, то все скінчилося. Правда, як до родичів їжджу, досі мені гикається, як попри його хату йду. У мене то так виходить, що то перше було ідолом. Пізніше було навернення. То Ліля до навернення далі закохана як дурепа у чорт зна кого, а вже Ліля після навернена закохана не просто емоційно, але як я завжди кажу - здорово. Такі почуття, як на мене, триваліші, бо мною не тіпає туди-сюди дуже часто. Є різнополюсні відчуття, але немає відчуття відчаю. Зате постійно присутнє відчуття щастя, то слабше, то сильніше, але постійне.
Відповідь: Перше кохання Висновок, що у всіх перше кохання однаково проявляється: сліпо йому віриш, до безумства кохаєш(задоволення, емоційний платонічний секс, епатаж, віра в неможливе ),а потім-реальна реальність. Але не можеш про це спокійно згадувати, ніби стидаєшся своїх почуттів(а не треба). Насправді я дуже рада ,що таке було. Хоча як співається в пісні: після першого кохання починаєш думати головою. :8:.
Відповідь: Перше кохання згадався анегдот бородатий заходить до ресторану такий поважний пан сідає за столик. до нього підходить офіціянт: - Прошу пана може вам конячку? - Ні дякую, колись попробував, не сподобалося. - То може пану сигару? - Дякую ні, колись спробував - не сподобалося. Я тут тільки сина почекаю. На те офіціянт відповідає: - Так розумію що син у пана одинак? час і перше кохання, як і друге, і всі решта - поняття незалежні !