Перша робота

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Соньчик, 1 вер 2008.

1. Соньчик

Соньчик Active Member

Відповідь: Перша робота

Та як вам сказати. В трудовій записано "перекладач"))))))). А от обов"язки трохи розширеніші))))))))))

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Такая формулировка расширяет рамки воображения :)
    Успехов Вам на новой работе, мэм!

• Подобається Подобається x 4
  3. Соньчик

Соньчик Active Member

Дякую, сер))))))))))

• Подобається Подобається x 1
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

на мене теж чекає перша робота( за спеціальністю перша. стажування не враховую). мабуть, вже з понеділка.
    трохи мандражую. установа серйозна. але впевнена, що у мене все вийде. за певний час включусь у хід справ. а люди - вони скрізь люди, хтось щось та і допоможе, щось спитаю, щось розкажуть.
    для мене головне, щоб мені поставили чітку задачу, а її досягнення - вже під моєю відповідальністю)

• Подобається Подобається x 4
  5. Соньчик

Соньчик Active Member

Оце точно. Задачі мають ставити чітко, а головне у встановлених часових рамках. Не можна вимагати від людини, котра тільки-но тиждень сидить у вас в офісі виявляти у всьому ініціативу. Адже вона ще не володіє ні необхідною інформацією, ні знайомствами, ні досвідом. На початках потрібно просто ставити невеликі за обсягом конкретні завдання.:)

• Подобається Подобається x 2
  6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Як на мене,то перше, що потрібно обумовити, коли влаштовуєшся на роботу - чіткі обовязки,тоді і зайвого ніхто не вимагатиме.Я двічі йшла з роботи за тиждень часу лиш ізза того, що на мене звалювали не мою роботу.

• Подобається Подобається x 3
  7. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А от великі чи не великі то вже не важливо,головне щоб у вашій компетенції...Зрештою то моя думка...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)