Відповідь: Перша робота Та як вам сказати. В трудовій записано "перекладач"))))))). А от обов"язки трохи розширеніші))))))))))
Відповідь: Перша робота Такая формулировка расширяет рамки воображения Успехов Вам на новой работе, мэм!
Відповідь: Перша робота на мене теж чекає перша робота( за спеціальністю перша. стажування не враховую). мабуть, вже з понеділка. трохи мандражую. установа серйозна. але впевнена, що у мене все вийде. за певний час включусь у хід справ. а люди - вони скрізь люди, хтось щось та і допоможе, щось спитаю, щось розкажуть. для мене головне, щоб мені поставили чітку задачу, а її досягнення - вже під моєю відповідальністю)
Відповідь: Перша робота Оце точно. Задачі мають ставити чітко, а головне у встановлених часових рамках. Не можна вимагати від людини, котра тільки-но тиждень сидить у вас в офісі виявляти у всьому ініціативу. Адже вона ще не володіє ні необхідною інформацією, ні знайомствами, ні досвідом. На початках потрібно просто ставити невеликі за обсягом конкретні завдання.
Відповідь: Перша робота Як на мене,то перше, що потрібно обумовити, коли влаштовуєшся на роботу - чіткі обовязки,тоді і зайвого ніхто не вимагатиме.Я двічі йшла з роботи за тиждень часу лиш ізза того, що на мене звалювали не мою роботу.
Відповідь: Перша робота А от великі чи не великі то вже не важливо,головне щоб у вашій компетенції...Зрештою то моя думка...