Шкодую що не зробив скріншот допису полтавського хлопця на автофорумі. Модератор приховав. Суть така: як не шкода, а саме сєваси ніколи не вимолять прощення в українців. Тому їи доведеться линяти до рашки. Кому Страна, а кому ВГН. Пам"ятаєте що означає ця абревіатура? "Временное географическое недоразумение". Там олів"єшники називали Україну усі 23 роки.
Ну і що,ці тварини будуть далі користуватись благами і будуть так само ненавидіті Україну, тому тількі пакувати в транспортні літакі і розсіювати їх над територією кацапостану
A як же ж няшка тоді своє ОБРАЩЄНІЄ записувала? Здається ж є світло. Чи то тільки для ІЗБРАННИХ? http://www.youtube.com/watch?v=1g9n1mHQaXA Це відео я скопіювала з Фейсбуку. Виставила одна, за перепрошення, сцикуха, яка тут у нас живе і дуже тішиться, що вона тепер русская с рассіі. А її крейзанута мамашка всіх за руки і за ноги чіпляється, щоби доказати, што Крим ета ісконно-русская зємля. І не їдуть назад жити в свій Крим! Паразитують на тілі ненависної для рассії Америки!
Співчуваю Вам, Олю. Скоріш за все власники українських бізнесів в Америці не можуть таких крейзанутих осіб оголосити небажаними персонами у своїх закладах.
Борисе, Ви відстали від життя. Я вже не маю ніяких закладів. Ще закрила в кінці липня свій бізнес. Знесли будівлю і нам пропонували "муватися" в непідходяче місце. Половину менше і було колись офісом. То для продукт. магазину треба було ще з 30 тис виложити, щоби все підвести. І я закрила його назовсім. Про що і не жалкую. Тепер працюю в школі "тічеркою". А ті дві мандоліни кримскіє то мене дістали, що ну! Мамаша все мені в друзі набивалася і ніяк не м ожна було позбутися, бо як Ви кажете, з громадського місця не виженеш. Як я не мала охоти з нею говорити і йшла в кухню, то вона за мною і туди перлася. Раз я з нею навмисно вже так поскандалила, щоби не бачити її фейса більше, то вона все одно через деякий час приперлася і почала просити її простити. Доця в тому плані мудріша, нескандальна. Але, як виявилося, зазомбована, що ну! З дитинства живе в Америці, а дупу дре за рассєйский Крим і Пуціна.
Олю, соррі, таки відстав від життя. Ви - драйвова пані, оптимістка, завжди знаходили вихід і тут знайшли. Нехай Вам щастить! Щодо "мандолинистих тролів": мене на відпочинку в Туреччині теж намагалася тролити компанія немолодих перманентно забуханих росіян. Керував процесом такий собі шпиндик метр з кепкою, але ерудований, зараза. Одного разу йому не пощастило - підсів у ліфт, в якому я їхав один. Я у кросівках, він у в"єтнамках. Зробив я йому дуже боляче і сказав "Слухай, шлемазл, якби я був певен що ти кацап, а не аїд, то вбив би тут і зараз. Але сьогодні у вас свято Рош Ашана, тому живи. Але тримай дистанцію 50 метрів." Як не дивно, він зрозумів "нерузгі" слова і відчепився разом зі своїми приятелями.
Открытые нацисты пришли, в этом некто Люси совершенно права По-другому их еще вежливые люди™ называют.