Сьогодні з севастопольського форуму вже більше 100 переходів. Вони ломляться сюди вболівати за свого засланого козачка Любу http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=11&t=729804&start=43750 УВАГА, форум містить багато ненормативної лексики!
Ех... Піду і я... Буду сєять разумноє, доброє, вєчноє... Якщо забанять, вважайте мене... Нє, не так. ... вважайте мені.
Якби в Севастополі був такий активіст, як Василь в Стрию, то його б ловили всім містом, потім би возили в клітці по вулицям, потім би урочисто лінчували і два тижні знущалися б над трупом. Потім би пів-року хвалилися на форумі. Вони там вічно воюють з бандерами, але поскільки бандер там немає, то вони шукають хоча б когось з вторинними ознаками бандер, бандери у них на ціну золота, а то не буде куди агресію реалізовувати.
Можливо ви праві, але це було б можливо тільки в тому випадку якби учасникам дали хоч по 150 грн. Вони там задурно родіну любити не хочуть
Так їхня обслуга (таксисти, шльондри, прибиральниці, гарсони, шашличники, наперсточники) з голоду помре без нас !
Борисе! Уважаемый человек! Подкаблучником быть как-то не очень в Вашем уважаемом возрасте... Что там нефиг делать - полностью согласен. Но... Чуть аккуратнее в высказываниях. Ваши посты читают. А Вам дОрого мнение Ваших читателей.
Нехай і "там" читають. І 'ЩИТАЮТЬ'. Те, чого вони не доЩИТаються наступного літа. Прикольно, але я колись зареєструвався на СФ. Написав ПП одній людині - запитання щодо конкретної економічної розбірки, отримав відповідь, подякував, випив марганцівки, почистив зуби і більше туди не заходив.
та да, ніби десь у рогулячому світі (комуно-рогулячому, бандеро-рогулячому) було колись інше ставлення до інакомислення ...
Где берёте? У нас давно уже не продают. А жаль. Такие фейерверки в школьные годы с её помощью устраивали! Сейчас бы в терроризме обвинили, наверное. ---------- Додано в 08:14 ---------- Попередній допис був написаний в 08:08 ---------- Ну, шо?