Для мене тільки одна незручність існувала: страх забути перевести годинника і через це десь запізнитись. А так мені все рівно.
Час - Львівський? На мою думку, було б добре все ж перейти на зимовий, природній для нашого поясу час, і вже тоді на літній більше не рипатись. Але, якщо си впруть таки наші піяністи, то варта уваги нинішня пропозиція Олеся Старовойта. А що, жити за Львівським часом - у цьому щось є ...
Так, звісно перехід на літній час економив електроенергію та сприяв більш раціональному використанню дня, а ось зворотній перехід на зимовий - нічого не економив, але так було раніше. Мені взагалі здається, що це було зайвим, хоча на той час це мабуть звісно було економно), але зараз це не потрібно...
Я написав негативно. Справа в тому що правильний час то якраз зимовий. А так ми опиняємось в часовому поясі +3, хоча координати Києва 30 градусів сх довготи а це рівно +2 (15 градусів 1 година) От як би відмінили перехід на літній час було б се OK. А так 20 грудня світанок буде 8-45
І в Росії теж годинники не будуть переводити. Цікаве співпадіння.... Памятаю коли в Львові було масковскоє врємя. ...вже після 11 вечора , а на вулиці ще світло і нас батьки не могли загнати додому спати.
Для некоторых фахивцив хочу сообщить, что в Москве время от Киевского отличалось и продолжает отличаться на один час. Успокойтесь, панове, никто вас на кремлёвское время не перевёл. Для неверующих свидомитов: http://www.zln.ru/time/
А де написано що на крємльовскає врємя пєревьол.......? Був згаданий факт що в Росії ТАКОЖ не будуть переводити стрілки годинників. Перший раз більше як за 30 років. Чи може я не правий?
Зимой теперь у нас будет время +3 к Гринвичу (традиционно это "московское время"). То, что у вас там теперь время будет +4 к Гринвичу - это уже другой вопрос.
Мене цікавить одне питання... Якщо всі знають, що зимовий час є астрономічно правильним, то чому Україна (росія) обрала неправильний час? Чи є в цьому якийсь прихований зміст? Синій - регіони в яких є перехід на літній час. Помаранчевий - регіони в яких відмовились від переведення годинників. Червоний - регіони які ніколи не переводили годинники.
Досить зрозуміло, чому екваторіальні країни та країни, які близькі до екватора, або ніколи не переводили стрілки годинника, або відмовилися. В них це не має сенсу - круглий рік в 6 годин ранку світає, о 6 годині вечора темніє. Можна на цій карті побачити розвинені країни: вони всі переводять годинники. Чому Росія пішла за шляхом азіатщини - незрозуміло. Тепер діти взимку до школи будуть йти по темряві.
доречі, ще таке питання - а як тепер компи будуть переходити (чи то пак не будуть) адже синхронізація часу і переведення годинників - процес автоматичний у ХР була така галочка біля годинника "автоматично переводити" а в 7-ці такого не бачу...
Есть. В очередной раз насолить галичанам и принизить их свидомость. Больше никаких подвохов не имеется.
якщо чесно, то вже набридла ця тема, ії усюди обговорюють, он навіть у McDonalds ціле голосування влаштували))) куди не глянь, всі про це тільки і говорять) Leri, там Майкрософт щось випускав, в мене компі час не змінивсь)
Прошу ---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ---------- А в росії які мотиви? Чому так помилились? =)
Вся Россия только и думает, как галичанам заподлянку устроить. Вот и не перевели. Хоть и себе во вред.
jFobos о дякую))) 20 вересня цього року Україна офіційно відмовилась від переходу на «зимовий час». Ми лишаємося жити на 1 годину вперед. Але день скорочується, і взимку нам все одно доведеться відчути суттєві зміни у ритмі нашого життя...я не вважаю це вірним рішенням, якось це безглуздо, тепер ми у часовому поясі +3 опинились, а сусідні країни +2????