Перевоспитать совков невозможно – это знал еще Моисей

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 29 вер 2010.

1. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Предлагаю им наказание круче - продать машину и вальяжно прохаживаться мимо засады с бутылкой пива, напевая "наша служба и опасна, и трудна". :)

2. spice

spice Дуже важлива персона

Так они ж вроде не в кустах. Так, за поворотом дороги :)

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Звідки Ви це взяли? Скоріше, у тюрків, як більш молодшого народу, воно з"явилося від нас.
    - І де ж вони жили? Я не маю ані жодного документу, який би про це свідчив... А у Вас є?

4. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Увы есть закон, нельзя с бутылкой пива.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Перша перемога Чингіз-хана була над сусідами - татарами (теж з монголоїдним типом обличчя), які вбили його батька. Потім вони вже були вірними союзниками монголам в їх походах. Не маю часу шукати документи.
    Ви думаєте, що узбеки чи так звані "казанські татари" з їх сородичами болгарами є більш молоді за наш народ? Сумніваюся, хоч я і не історик. Просто ви під тиском московської історієграфії і болгар вже в слов'яни видно записали.

6. Balaganoff

Безалкогольного. :))

7. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Я, Юрко, и раньше об этом здесь говорил, да вот только слышат не всегда. Проблема в том, что я и многие форумчане делают из этих посылок совершенно разные выводы.
    Тоже довольно сложный вопрос. На самом деле сама политическая формация не так уж и важна, точнее - она не критична. Да, я не спорю, что России в тот период необходимы были очень и очень серьезные реформы законодательства, и оптимальным вариантом я считаю именно конституционную монархию, потому что при любом другом раскладе Российская империя начала бы становиться империей не по названию, а по сути (Именно поэтому я и кручу пальцем у виска тем, кто нынешнюю Россию, начала 21 века, называет "империей" - империя имеет признаки, а у России этих признаков нет. Но стараются привить.).
    Но одними законами делу не поможешь. Можно принять хоть какие мудрые и правильные законы, но цена их будет дешевле бумаги, на которых они напечатаны. Здесь дело немного в другом...

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я вам не скажу за всю Швейцарию. Мы говорим о нас. И о том, что времена, когда личная жизнь людей разбиралась на партийных собраниях, прошли. Наши люди стали другими. И слава Богу. :)

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну й хвастун Ти,Рукошка...гаваріл,гаваріл...Шо говорив?
    Говорив що бандерівці,галичани,УПА вороги,бо признання Голодомору і Незалежність України не хотіли і не хочуть міняти на дружбу з Росією...
    Говорив,щось таке...кручено-верчено? Говорив,говорив!
    А тепер мол батюшка-царь був дураком,дурака його й розстріляли інші дурачки,тіпа свердлова,троцкого,ін.
    І не було б проблем...якби шо? Ну шо? Якби Лєнін жив так,зо цілих 100 років з того часу,чи шо?
    Ох і плут Ти,Рукошка...я Тє скажу! :p
    В свiтi є таке поняття,як "нужный негодяй"...котрого потiм держава в "случае чего"...робить "козлом отпущения".Ото-то на Тебе i подiбне.
    Та Ти не гнiвайся...Може i встигнеш виправитись ще!

10. Balaganoff

Да почему же не важна? Главное на тот момент было аккуратно отстранить Николая 2, его основное окружение и избежать принятия пагубных решений. Надо отметить, что после 1905г такие подвижки были, но роспуск Думы в 07, практически вернул статус кво самодержавию.
    Стратегическая ошибка Николая. С этого момента часики затикали обратный отсчет и ему, и империи. А прояви он прозорливость и политическую волю, судьба его и семьи, да и страны, возможно, была бы иной. Далее, еще одна крупнейшая ошибка - втягивание России в войну 14 года, закономерный военный фейл, ослабление экономики, рост социального напряжения вкупе с масштабной антисамодержавной пропагандой - и вуаля, маем те, шо маем.
    Могу ошибаться, но при более прогрессивном государственном устройстве подобного исхода можно было бы избежать. Побить большевиков на их же поле при грамотном подходе не составляло труда.

11. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Я и сейчас это говорить готов. УПА - сборище продажных моральных уродов и изменников, по которым по-хорошему петля плачет, потому что они организация фашистского толка, навязывающая людям свои шизоидные извращенные взгляды на историю. Мочили их в НКВД, и мало мочили (по сути дела это, пожалуй, единственный случай, когда НКВД и в самом деле действовало в интересах Украинского народа). Жалели бедолаг, зачинщиков брали, а рядовых по домам отпускали. А нужно было на добычу урания стране отправлять за такое.
    Я своего мнения не менял. И сейчас не меняю.
    Эх, Юрко, все-то тебе с нуля объяснять нужно... То, что ты считаешь плутовством с моей стороны, просто говорит о том, что ты элементарно не понимаешь моей позиции. А жаль.
    Да, Николашка, при всей его суслячьей натуре и заявлениям о желании уйти в монастырь, за власть крепко держался. Если образно - он напоминал упоротого водителя, который мчится по шоссе со скоростью 200 км/ч, вцепился мертвой хваткой в руль, и при этом от страха забыл, что машиной еще и управлять нужно. В этом и была его непорядочность - на современном языке это называется "профнепригодность", Николай 2 прекрасно знал о своей профнепригодности, но упрямо продолжал держаться за руль. Вот и улетел в пропасть на первом же крутом повороте. И нас туда же сбросил.

В остальном я с тобой полностью солидарен.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

а что уже есть акт судмедэкспертизы?
    ваша реальность состоит в том что вы в 1917м проглотили красную таблетку:)
    отдача не замучает?:))

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

А пан Лесь прав - см. название темы:))

14. olegp

olegp миється в бані

верно,нет, в украинском слова запад, тока при чем тут мова, хотя я лично юзаю захидняки, укромовный сленг
    восточники называют жителей востока, юга- южане

если по-русски, то житель зап Украины, почему обязательно украинец?
    кто вы то? Вы уж как нить адекватней отвечайте,я не пишу термин западенцы никогда

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та я Тебе розумію...Ой як я тебе,яко людину,яка хоче мати всякого-всього багато так...окрім Витчизни(Родины,по-вашому) та розумію...Я Вас політических,моральних,кримінальних заложників-уродів...ох як розумію,бо сам таким не є. :))
    Нас свободних від народження галичан,бандерівців,як ви називаєте важко 1-м куском ковбаси купити...Нам багато так треба,щоб було...своя мова,своя держава,своi законu,Конституцiя,релiгiя,сiм'я,яка живе по-Божому i таке рiзне...Нам такого треба багато...включаюч люстрацiю колаборантiв,зрадникiв,запроданцiв...ну таких як Тu в себе вдома,а чи-то на росiйсько-японських островах (чуєш,що там зараз робuться...Ото-то...!)
    Так от...Я Тебе розумію,бо в нас такий зараз керівнuк держави,котрий в заложніках у КГБскої системи ходить...Ну шо він бідака може зробити,коли він не господар свого тіла,духу і...голови своєї.
    І ти такий..в своїх-нікому-нам-не відомих обставuнах жuття...
    Iне р1вняйся Ти,Рукошка,до Тих хто в Бога і Правду вірує...а то вилетить І Не Спіймаєш!
    Тu то зелений 1 глупий,бо думаєш,що Бога за бороду схопив...а реально можеш відхопити більше,ніж Те що належить за опорочення Голодомору,національніх героїв дійсної і Незалежної держави...
    Ти тільки не спіши все Це отримати...Ти не спіши,а краще подумай так собі: ну який брат бандерівець для енкаведистського ката!
    От так собі подумай,хто агресор,а хто захuсник i господар був на своїй вкраїнській Землі Галичини!
    Ну і вчисі шось в житті!
    Вчисі,не байдикуй!

16. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Та й і не шукайте, бо не знайдете...
    - Вас ввели в оману. Немае такої нації, - татар. І не було ніколи. Якщо би Ви знали хоч трошки фіноугорськи мови, то і у Вас не було би сумніву в цьому.

- Тому і військо козака Мамая Кията москалі називали татарським, а не українським, бо там були найманцями,- і кримські булгари, і литовці, і генуезьці, і.. Та кого там тільки не було... Тому і називали фінські московити це татарським військом. А монголів тут зовсім ніколи не було... це вигадки й не більш.
    До речі, американське військо теж можна називати татарським, бо воно наймане.;)

- А яке відношення мають булгари до тюрків? Тюрки, це нарід, який сформувався з кочових племін, які нападали на китайців дуже довго, поки китайцям це не набридло. Тоді вони зробили операцію "антитерор" і всі ці "джентельмени з великого шляху" тікали куди очі бачать. І зібралися вони на Алтаї, де і зупинилися. Ім було дуже не добре, але іх всіх об"єднав Ата Тюрка, тому вони тепер всі тюрки, але етноси у тюрків самі різноманітні.

- А киргизи - це тільки маленька частка тюрків.
    - Московська історієграфія, як і Германська чи якась інша, котра базується на Візантійських вигадках та фальшуванні мене не турбує, будьте впевнені.
    - До речі, а хто такі слов"яни? Я так розумію, що ті, хто сповідує правослов"є. Не християнське, а дійсне. Болгари сповідували правослов"є, то, мабуть, і вони тоді були слов"янами, але сьогодні, Казанська частина прийняла іслам, а Софійська - християнство, як і ми. То зараз вони, мабуть вже і не слов"яни, як це буде? :)

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Не знаю, как Версальский договор мог взрастить Гитлера, пожалуй, этого никто не знает, но то, что сталин с его коминтерном породил это чудовище - факт и это знают все. И опять - Москва...:pardon:
    - Вот читаю и как будто говорят об Украине, о Ющенко(Царь-Тряпка), о Януковиче, Табачнике...(подонки как Ульянов, Троцкий...).

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Кто сказал? Вы там были? И видели как прячут? А я видел перед радарами спец знак, оповещающий, что впереди радар. Опять у людей фантазии, ужасть..

19. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Извините, подвиньтесь... Это придумали в Одессе, а не в союзе. Я помню, я знаю!!!

20. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Побить большевиков... Да у них и в мыслях такого не было такого, ибо не существовало такой силы. Там бить некого было, ну как, к примеру, Витренкову... Их даже не было в архивах охранки... Там были, в основном, эсеры. Троцкий, а прицепом, - Ульянов - это чисто германский проект и не больше. Ничего не сделаешь, была война...:pardon:

а де твій аватар? :)