Перевоспитать совков невозможно – это знал еще Моисей

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 29 вер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Цитата із статті:
    Звучить толерантно, як що не сказати навіть гордо описуючі такі чесноти умовного совка. Хоча як що перевести на звичайну мову, тобто, назвати речі своїми іменами, то слід було сказати : совок незаслужено пихатий і відверто плює на земні (та і не земні) закони. Бєспрєдєльщик, ворюга, хапуга і т.д. що витікає із самого ставлення совка до будь яких законів по яких живе організоване суспільство. А ще простіше кажучі , він дикун.
    Але ж коли будь кому доводилось бачити совка при владі (і не дайбоже володарем абсолютної влади), тоді він особисто впарює суспільству свої особисті понятія замість того суспільногодоговору у вигляді кодексів і пр. законодавчих актів. совок при владі терпіти не може поряд з собою будь кого рівним , навіть такого ж совка як і він сам.
    совок що отримав абсолютну владу за визначенням вже майже злочинець готовий творити всесвітні злочини, як то Голодомори (совок сталін) або Голокости (теж совок Гітлер). До речі Гітлер теж всима фібрами душі ненавидів лавочніков і прочий підприємницький люд, крім олігархів на кшталт Круппів, і то за умов повного і безумовного плазування їх перед маленьким совочком на троні.

2. Соло

Соло Рыжая до белого каления

да нет..вроде понятно написала..у вас(не знаю кого вы имели в виду..себя или некий социум) кацапы,москали,имперцы,шовинисты и украинцы...неужели не замечали?
    да вон далеко ходить не надо - пишут про ненависть к русским,хотя вобщем то речь идет о большевиках и коммунистах..вот этого я понять не могу..хотя наверно никогда мне не удастся здесь это кому то объяснить...

3. Forpost

Forpost Стоїк

Януковича короновали в Донецке. Фото[​IMG] неосовок http://www.zhitomir.info/news_69895.html

4. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Извините, можно вопрос, ГРАНД Вы совок?

5. ГРАНД

Я народився в совку. А взагалі давати самому собі характеристику я би не став. В цьому питанні я цілковито довіряюсь стороннім спостерігачам, як об"єктивним, так і ні.

Був би Вам щиро вдячний, як що би Ви започаткували відповідне опитування думки форумчан стосовно моєї скромної персони з цим питанням.:)

6. ГРАНД

Хто пише???!!!о_О Хоча я вважаю, що таке високе почуття як ненависть , треба ще заслужити. Ненависть з боку смертельного ворога наприклад, є чи не винагородою.

А що тут розуміти? Москвини і є в своїй більшости ті самі блоьшовики і комуністи. Ви ніколи не замислювались чому саме москва і кремль стали головним логовом світового комунізму? Не Санкт Пітербург, а саме Москва і кремль?

Спроба не тортура (попитка не питка) Спробуйте.;)

7. Соло

:) ну согласно вашему определению совка,чтобы уж точно обозначить вас как совка или не совка,вас надо как то туда быстренько выдвинуть..во власть :) и сразу станет понятно кто вы есть..

8. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Ладно, ну например, друг подвозит вас домой и при этом превысил скорость, вы позвоните на него в полицию? Если нет то совок :)).

9. Соло

задумывалась..но внятно сформулировать причины не смогла..а вы смогли бы?
    конкретно,корректно и по пунктам? только большая просьба без преувеличений..и гипербол..сможете?

10. ГРАНД

Золоті слова!!! "Хочеш пізнати людину - дай їй владу". Це той самий універсальний тест на сволочизм, совкізм, і т.д. який жодного разу не давав збоїв.
    стосовно себе. Я колись був невеликим начальничком. Хорошоим чи поганим - теж не знаю, хоча хочеться вірити що не поганим. але принайні коли на вулиці зустрічаю своїх колишніх підлеглих, вони на інший бік вулиці не переходять. А кого в лице не зміг впізнати самі підходять і вітаються,.... а далі спогади, як справи, як здоров"я, діти сім"я.....

11. Соло

[OFFTOP]ой..а можно я немного уточню..это личное))) а русские среди ваших подчиненных были? вы их не угнетали? :)[/OFFTOP]

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Почему? Наоборот! :scratch_one-s_head: Если настучали на друга - значит совок. Почетное дело в те времена, высший пилотаж настучать особенно на друга. Грамота как минимум. :rolleyes: А вот если не настучали - то как раз не совок.

13. ГРАНД

Гаразд. Ну наприклад. Ви водій і пасажир (навіть друг) якого Ви підвозете додому активно втручається у Ваші дії по керуванням автомобілем, та ще й погрожує зателефонувати до поліції, наступного разу Ви його будете підвозити кудись? :)) А я наприклад не втручаюсь в дії водія сівши до нього в машину і довірившись везти своє тіло додму, і через його плече не витріщаюсь на спідометр, адже за свої дії він відповідає особисто, а функції контролю за додержанням швидкости покладено на цілцую армію дармоїдів з пиками як у відгодованих свиней під абривіатурою ДАІ.
    Як що такі погляди на вашу думку совкові, тоді я совок, принайні у вашому розумінні. Хоча таки наполягаю на відкритті опитування стосовно своєї персони.

14. ГРАНД

[OFFTOP]Були. Угнітав обов"язково, як що мав підстави угнітати. наприклад за надмірне зловживання алкоголем в робочий час. Принаймні не більше і не менше ніж автохтонів. Я широко практикував один метод приведення до тями любителів зеленого змію на роботі, в результаті якого звільняємий залишався вдячним за те що його просто звільняють. але цей метод моє особисте ноу-хау, можна сказат запоатентоване, і я його передаю лише тим кому вважаю за потрібне.[/OFFTOP]

15. spice

spice Дуже важлива персона

еще те, кто мигает фарами, предупреждая о засаде с гаишниками - совки :))

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Коша, Вы реалисто_Оо_Оо_Оо_Оо_О? Да кто Вам такое сказал.

17. Forpost

Forpost Стоїк

наших комуняк з КПзУ ваші ще в 39-тім в расход пустили,так что пишем русский подразумеваем комуняка.ну шо ж поделать если народ носитель єтой людожерской идеи

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не согласна. :girl_nea: Зачем преступления конкретного режима и конкретных людей вешать на весь народ? Тем более на русский язык, если рассматривать его как явление в целом? Точно также я не понимаю, когда українець=бандерівець. Валим все в одну кучу, а потом нам кто-то виноват.

19. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Придти не штука, надо еще суметь уйти.

20. Forpost

Forpost Стоїк

а что плохое Вам сльішится в єтом словосочетании ,я например ,еще неизвестно смог бьі бьіть бандеровцем хотя и украинец

а де твій аватар? :)