Перевірка документів.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 гру 2010.

?

Отже. Якої ви національності?

Голосування закрито 10 бер 2011.
  1. Я українець (українка)

45 голосів
    73,8%
  2. Я росіянин (росіянка)

7 голосів
    11,5%
  3. Я поляк (полячка)

3 голосів
    4,9%
  4. Я єврей (єврейка)

2 голосів
    3,3%
  5. Я білорус (білоруска)

0 голосів
    0,0%
  6. Я вірменин (вірменка)

0 голосів
    0,0%
  7. Моєї національності немає у списку

2 голосів
    3,3%
  8. Я не відношу себе до жодної нації

2 голосів
    3,3%
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Думаю ніхто би і не зізнався...
    Я проти нацизму і фашизму, сталінізму і більшовицького шовінізму і тому є пункт -
    6. Націоналізм - це не фашизм.

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Це теж саме, якщо на запитання, чи любите Ви слонів, відповісти в дусі: слон не бегемот. :crazy:

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тут не згоден. Я прямо заявляю - я противник звеличень будь-яких націй.
    (цей вислів має якесь визначення одним словом?)
    Я радше спитав - чи є тут слони?...

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете - ничем те нацики принципиально не отличаются. В ветке ua-ru идет флейм не меньше, чем под Хайфой... Как по мне - что те, что эти - одинаковой ориентации. :crazy:
    Нормальным людям от этого дерьма надо держаться подальше.

Ища путей из круга бедствий,
    Не забывай, что никому
    Не обходилось без последствий
    Прикосновение к дерьму.

И.Губерман

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вав... 1003-є тлумачення?

Ну нє. Стільки дублів ніззя!
    Вже давно висловилися, хто тут націоналіст, хто - українець, хто москаль.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це дуже відносно. Націоналізм - це не хоббі, як футбольні фанати і не субкультура, як панки, це засіб відстоювання інтересів. Адже нормальним людям теж треба деколи відстоювати якісь інтереси, чи не так?

Колись в прадавні часи люди жили племенами, і деколи ходили дубасити сусідні племена, тому що ті починали їсти їхню їжу чи їх самих. Думаю не правильно буде називати цих перших націоналістів ненормальними і брудними, тому що інших не було, це суть життя.

• Подобається Подобається x 1
  7. Дальневосточник

Собственно - в этом и беда национализма. XXI век, дискуссия идет в интернете, используем компьютер - а цели - как у пещерного человека - дубасити сусідні племена. Стоило весь этот огород городить (цивилизацию) - если смысл жизни в каменном веке? :scratch_one-s_head:
    Было в эсэсэсровские времена такое расхожее агитпрповское клише - пещерный национализм. Как я вижу - не всегда агитпроп был не прав. ;)

8. levandivka

:haha::haha::haha:
    Та ні.
    Це аргументація ТАКа. А Націоналізм тут жодним боком не винен.

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Ключове - "печерний"

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З такими людьми говорити - себе не поважати. Замість того щоб будувати конструктивний діалог - банально киші мотають за кожне слово. Біда в тому що "Росія" і "правда" - слова несумісні. А люди так і не навчилися жити без лицемірства, в них не тільки на обличчі маска, навіть їхні слова - це маска.

10. Дальневосточник

Именно. Впереди - еще брести и брести... Век бронзы. железа, рабовладельческий. феодальный... Ума набираться и набираться - пока дорастут до современной цивилизации...

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А я відповім...Я вважаю себе націоналістом, бо мене, насамперед, хвилює доля свого народу і його майбутнє...Я не є ідейним націоналістом, бо мало що знаю і про діячів націоналізму, і про їхні програми, тим більше, що націоналізм, як і люба інша ідеологічна течія ніколи не може бути статичною. Він змінюється...Я не є нацистом, бо з повагою і цікавістю ставлюсь до всіх народів світу, у мене майже ніколи не було конфліктів на національному підгрунті...Але мені особливо огидні любі претензії на панування одного народу над іншим, тому я завжди був на боці тих народів, що боролися і боряться проти національного поневолення...Чи то індіанці, чи то ірландці, чи то в'єтнамці тощо...

• Подобається Подобається x 6
  12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Человек не изменился со времен каменного века, несмотря на интернет и компьютер. Это следует учитывать. В наше время национализм существует для того, чтобы человека не отдубасили соседние племена.

Возможно, в будущем возникнет термин "пещерная толерантность".

• Подобається Подобається x 4
  13. levandivka

Не думаю, що варто перецитовувати мій древній комент на Вєллєра.
    І хапати за язик печерних "націоналістів" теж не вважаю правильним: це ж єдиний діючий орган горлодерів.
    Най собі розмахують дубцями, і москаликів шугають.

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

тільки в археологів (розпізнають останки). Бо "наживо" такого не побачиш, надто швидко з'їдають.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть їм ще детальніше треба розжовувати. Путін з ними останнім часом виключно прибаутками спілкується.

Людина, яку я не розумію взагалі (взагалі жирно виділено). Програміст, чи що? :dntknw:

15. Дальневосточник

Я как-то думал - армия, полиция... Оказывается - националисты - вот в ком спасение!
    Смущен....
    :blush:
    Гораздо хуже. Сисадмин. :)

16. levandivka

Я це переживу якось. Не витрачайте на це потенціал. є важливіші для осмислення "білі плями".

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Нє. Давній модер.
    Розжовувати у сотий раз? :) Почитайте вже написане. Бо фото Вєллєра я досі пам'ятаю. І Дальневосточник теж. пам'ятає і розуміє. Багато.

Хапаючись за чергову брилу, спробуйте хоч 30 секунд подумати, навіщо воно Вам.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та який потенціал, я ж не екстрасенс і не ядерний фізик.

Ну якщо ви одного поля ягоди, то трохи прояснюється.

Взагалі бог людині дав мову для того щоб вона могла порозумітися з іншою людиною, а не заплутати.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Попробуйте стать физиком..Поверьте-мозги прочистяться от национализма.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читаючи ваші дописи, я цього не можу сказати. Ви ж здається фізик і проживаєте в США а російським націоналізмом і шовінізмом так і пре...
    А за українських націоналістів? Дуже і дуже слабеньке поняття... В основному, як одна жінка мені Києві казала - "ну і у вас ва Львовє націоналісти!" Я запитав, а що сталося ?
    "Да вот я спрасіла па рускі а мнє атвєтілі на украінскам язікє".
    Це найсильніший екстремальний прояв українського націоналізму...

Останнє редагування: 14 гру 2010
    • Подобається Подобається x 5
  20. levandivka

http://www.youtube.com/watch?v=ugGpHD-F26s

---------- Додано в 07:52 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

А голову - для мазепинки?

а де твій аватар? :)