Перевірка документів.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 гру 2010.

?

Отже. Якої ви національності?

Голосування закрито 10 бер 2011.
  1. Я українець (українка)

45 голосів
    73,8%
  2. Я росіянин (росіянка)

7 голосів
    11,5%
  3. Я поляк (полячка)

3 голосів
    4,9%
  4. Я єврей (єврейка)

2 голосів
    3,3%
  5. Я білорус (білоруска)

0 голосів
    0,0%
  6. Я вірменин (вірменка)

0 голосів
    0,0%
  7. Моєї національності немає у списку

2 голосів
    3,3%
  8. Я не відношу себе до жодної нації

2 голосів
    3,3%
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Что и требовалось доказать :)))
    Москали - уже дело пошло. Давайте, давайте.....

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Обкурка ніяк не попускає оленевода. Хоча йому краще знати що коли мене питають хто я по національності то я перше починаю розказувати про страждання свого народу.

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так він вже був восени. А яка користь?

Рагуль це поняття наднаціональне...
    Газенвагени плануються на ГАЗі.:)
    Неужели не от Адама и Евы?

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не, ну что вы "москаль" - это гордый титул, может если вы будете хорошо учится и чистить зубы перед сном то тоже сможете стать "москалем" ...

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

официальная да, в первых библиях писанных украинским языком в 6000 м году д.н.э происхождение именно от Адаменко и Евангелины ...

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

шалун однако! ;)

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

ну так и надо было говорить, имперский менталитет где все должны империи мне самому претит ...

• Подобається Подобається x 2
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Гаразд. Можна навести попередньо-остаточний висновок.

Опитування проводилося чисто статистично. Я хотів відсіяти неправдиві відповіді від правдивих і ви мені в цьому допомогли. Перед тим, як мені опонувати, чи мене звинувачувати в шахрайстві - дочитайте будь-ласка до кінця.
    Перші шість питань-статистичні.
    Сьомий пункт - для відсіювання тих, хто хотів би поязвити і на жаль тих чия національність не попала в опитування
    Восьмий пункт був самим важливим. Я хотів провести опитування - хто націоналіст а хто ні.

Можу сказати з впевненістю (згідно проведеного голосування) Майже Кожен з нас буде вболівати за свою команду, за свою країну на міжнародних іграх. Кожен буде вболівати за свій клуб, чи напрям діяльності (якщо не повний пофігіст).Цим ми проявляємо свою схильність до чогось. Цим ми себе і видаємо. Тому в цьому опитуванні практично всі видали свою схильність до якоїсь нації. Тому для мене не було важливо, хто саме є єврей чи українець, поляк чи грек, росіянин чи румун. Для мене всі нації є рівні. Багато говорили, що релігія - це опіум для народу. Потім цим опіумом була приватна власність, потім буржуазний націоналізм, а тепер і просто націоналізм. Мої опоненти стверджують, заявляють що це погано, але майже всі це мають. Тому я майже всіх і вітаю з приватною власністю, релігією (бо у всіх своя) і з націоналізмом!

Велика подяка таємному незнайомцю, що віддав свій голос за останній пункт. То серед нас є справді люди (людина на разі) які абсолютно проти націоналізму. Такі люди певно мають свій погляд на життя, і не згідні з тим, що тільки разом можна досягти якогось результату. Бо згуртованість, нехай і на національному ґрунті - завжди додавала шанси на перемогу із ворогом, якщо не внутрішнім - то зовнішним 100 %

На разі усім дуже дякую за те, що прийняли участь у голосуванні.

Мій висновок:
    Націоналістів (в більшій чи меншій мірі) на форумі 98 відсотків,
    абсолютно нейтральних до етносів - 2 відсотки.
    Точність опитування в районі 2 відсотків...

Свято

9. - не, не про то. Нормальному украинцу москали, может, и "до одного места", а свидомит без москалей не может жить. Если последних не останется рядом, он назначит москалями кого-то из оставшихся.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В любому випадку залишається вплив культур. Навіть якщо людина змішаної крові все рівно вона сповідує одну основну культуру яка її виховала. А культура ця все рівно належить певній нації. Глобалізація відсіює культурні впливи і залишає найсильніші з них. Таким чином національність етнічна трансформується в національність культурну, але все рівно залишається ідентифікатором.

• Подобається Подобається x 3
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хто з нас є націоналістом?

Перевіримо припущення. Пряме. Хто є націоналістом і скільки їх на форумі...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивне запитання. Чому думаєте тут стільки кацапів і підкацапників? Заходять в пошуках легендарних бандерівців, це ж така екзотика, і знайомим радять. І знаходять! Так давайте не будемо їх розчаровувати.

13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Кацапи єсть. І вони тут відчувають себе, як удома. Нажаль. Їх тепер звідси не виженеш.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

То може побачимо - хто є хто?

15. - лучше вы нас разочаруйте. Представляете, как нам будет плохо сознавать, что "бандеровцы" культурно обшаются на любую тему, способны обосновать свои взгляды, не хамят, на личности не переходят?
    А пока разочаровываться редко доводится... :sad:

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це від вас залежить. Я особисто завжди говорю з людиною її манерою. Росіяни визнані у всьому світі хами, місцеві полковники тільки підтвердження тому. Про що взагалі можна розмовляти з ними серйозно, якщо крім дитячої дражнилки про рагулів їм нічого протиставити?

17. -

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Да, захватывающее исследование...10% - активные, 30% - пассивные националисты

Впрочем - сейчас это модно - и политкорректно...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А сексуалні схильності російських націоналістів ви теж так досконало вивчили?

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пане Свято, навіщо це опитування? Наступне буде: хто з вас є нацистом? Нє?

а де твій аватар? :)