Відповідь: переваги і недоліки ПіплНет Де в Канаді? Чи в США? Якщо мова про Україну, то попрошу URL на таку інформацію.
Відповідь: переваги і недоліки ПіплНет таки кинули вони купу клієнтів з тими грошима зле, дуже зле - недалекоглядна політика
Відповідь: переваги і недоліки ПіплНет Привіт!Я мав Піплнет десь 2 місяці,за цей час суттєвих проблем не бачив,нет пропадав може 3 рази і то на декілька секунд - взагальному якістю послуг задоволений.Я ще десь піключався на початку року під контракт і мене разом з телефоном то обійшлося 270 грн здається - не так вже і дорого.Тепер я собі підключив кабельний інтернет і цілком задоволений,Піплнетівський телефон використовую суто як домашній телефон за 20 грн/місяць цілком нормально.Єдині недоліки які були при підключенні це те що я десь два тиждні шукав кабель до телефону LG TD636 і все таки знайшоа на радіобазарі.бо у сервісному центрі він так і не з"явився,і ще одним недоліком було те що батарея телефону витримувала лише 2,5 - 3 години.Взагальному я б рекомендував підключатися до Піплнету тим у кого не має альтернатив інших провайдерів або кому потрібен домашній телефон
Відповідь: переваги і недоліки ПіплНет З піплнетом вже декілька місяців, використовую http://www.people.net.ua/equipments/modem/22/ цей пристрій. Впринципі можу сказати, що я більш-менш задоволена, суттєвих проблем не виникало як таких, один-два рази за декілька місяців пропадав інтернет але не надовго. Єдине, що мені не подобається в піпл неті, таке це оновлення стану власного рахунку, з цим у них проблеми, хочеш перевірити стан рахунку вранці, а інформація видається застарілою на даний момент, плюс проблема з купівлею карток поповнення..
я живу в 30 км від славного міста Лева, в Кам`янка-Бузькому р-н, на який інтернет ви би порадили підключитися (стаціонарного телефону немає) ??? чи буде тут тягнути ПіплНет (в їх офісі нажаль ніхто нічого толкового не скзав) ????
прочитала, і подумала відразу за телефон про інтернет дійшло, вже як решту дописів почала читати в нас телефон піпл.нет - все нормально, зі Львова до моря всю дорогу тягнув
за 30 км працювати не буде, хіба, якщо купити модем з можливістю використання виносної антени, або, як варіант знайти в неті опис умільців і самому виготовити антену та припаяти до модема. і навіть якщо буде працювати, то швидкість прийому\передачі даних прямопропорційно залежить від якості покриття
мала піплнет 2 роки... негативні спогади - видерли з мене грошей, бо деякий час були монополістами по якості подібного звязку, деколи нет пропадав... ще один негатив-як платиш за березень 1 березня то можеш ще добу нету не мати - треба до кінця лютого.. ну і малооооо! мало того нету за ті гроші)
Давненьки зіскочив з Піпл-нету. Якість погана і нагліють що до проплат: ніяк не міг розірвати угоду з ними.
зараз розриви вроді без проблем. раніше було дуже туго, але так є низка судових рішень не на користь "піплів", то я розірвала без напрягів
Піплнетом я раніше користувувався. Був задоволений, як для бездротового інтернету. В мене на Сихові інтернет був стабільний, хоч швидкість була значно меншою за ту, яку вони рекламували. На жаль Піплнет тільки у Львові є. На мою думку бездротовий зв'язок актуальний тільки за межами міста, але його там немає. Це такі особливості українського бізнесу - хочуть отримувати великі доходи, але нічого не вкладати в розвиток.