Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. - все выводы я делаю из того, что я о "свiдках" не говорю, а Вы - постоянно. Это навязчиво. Значит, вредно. Своих детей надо беречь как от Макдональдса, так и от "молодёжных" политиков с сектантами, ибо и те, и другие, и третьи навязывают выбор неокрепшим психически людям. Вы скажете, я опять о "свiдках"? - очевидно, Вам виднее. Тогда - о них.
    - тут смотря о чём знания. Если научные - то их на улице трудно усваивать. Желательно лабораторные работы проводить, чтобы ребёнок понимал, как проверить экспериментом то, что учитель набубнил. Чтобы мог фильтровать, когда на улице к нему пристанут со "знаниями", которые проверить в этой жизни нельзя, но без которых он теперь жить права не имеет :)

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

відповідаю на запитання, на якій підставі я стверджую, що мені відомо, в яких книжках (книжці) є істина....
    і "мудрствувати", щодо теологічних аспектів не буду... :)

Бог нас любить -- інакше би не створював -> відповідно і люди мають ставитися один до одного не гірше, ніж ставиться до них Бог -> та книжка, в якій сказано, що тре ближніх любити -- правильна...

;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я так і думав,що "Колобок" - неправильна книжка...

• Подобається Подобається x 5
  4. duncan

пан нєвстранєц, в цій темі про свідків ви сказали один раз, я сказав двічі...
    значіт, ви хочете бачити тільки те, що хочете, і не важливо для вас правда це чи ні:

ну та ясно... :mocking:
    тепер ви кажете, що знання є різне... :mocking:

5. duncan

знайшли в цій книзі слова про Бога?...

6. Romko

Я вже колись Левку цитував Біблію...про милосердя...про любов до ближніх...і теде... Процитувати? Захоплює...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

процитуй, почитаємо разом.

8. - ну да, "невимушено"
    Два невынужденных упоминания cвiдкiв в трёх сообщениях - многовато, чтобы не заметить :)

Ага. :hi: Смешно, правда? :haha:

9. duncan

Біблія?... о_О
    після вашого попереднього повідомлення у мене склалося враження, що ви захоплюєтесь "колобком" (цитувати його не тре)... :)

10. duncan

пан мих, завдяки вашому підпису -- всі розуміють -- ви дуже набожна людина!.. :)

11. duncan

ще й як!... ;)
    ви ж сказали, що я постійно говорю про свідків у цій темі (насправді, аж два рази)...
    і ще сказали, що про свідків ви не говорите взагалі (але раз чомусь згадали у своєму повідомленні)...
    звичайно!..
    вам хіба ні?... :)
    смайлик такий гумористичний...

12. Romko

Прийду з прощі...не відмовлю в задоволенні... І про розтерзаних ведмедями дітей... І знищених мідян...мужеського полу...і взяття всіх дівчаток... За прямим наказом Бога(по Завіту)...сплошне людинолюбство...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яке то має значення?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

не Колобком!!! а головне, щоб текст був вЕршиком! Тоді він правдивий.

15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідки Єгови нвважають проповідницьку діяльність важливим елементом в релігійним у служінні. Кожен свідок визначає сам скільки часу і коли присвячувати проповідницькій праці. Дехто бажає цьому присвячувати більше часу і бере на себе більші забовязування.

16. Сергій аспірант

Виконуючи проповідницьку працю свідки Єгови виконують наказ Ісуса.
    Крім того свідки Єгови залищають за кожним право обирати і якщо людина відмовляється їх слухати навязувати себе вони не будуть.
    З підходом який пропонуєте Ви Ісус та його учні мали б чекати коли євреї самі до них прийдуть.
    Ще один аргумент - перед тим як робити вибір людина повинна бути проінформована про можливі варіанти

17. - Вроде, аргумент железный! Позвольте:
    - ... а можно не про все?

• Подобається Подобається x 2
  18. Сергій аспірант

маються на увазі місцеві релігійні громади а не нові напрями

19. Игорь

Игорь Well-Known Member

Вопрос - а Вы сами, как я понимаю, - Свидетель Иеговы? Ответ прошу дать конкретный.

20. Levko

Levko Well-Known Member

Найстрашніше те, що варіант спасіння душі, котрий пропонують СЄ не є Біблійним і зрештою не є Божим...:sad:

Але то мабуть уже офтоп...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)