Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Де ви читали щоб свідки Єгови критикували владу чи суди?
    мова йде не проце. Фактичнр=о быльшысть справ вигравались свідками Єгови в Стратсбурзі.
    Дивно відноситидо екстремістських організацію яка діє у 230 країнах світу
    Подібні судові процеси в Росії свідчать прпо те що держава намагається обмежити свободу віросповідання в країні. Оскільки суд в Ростовській області створює прецендент який дозволить заборонити будь яку релігійну організацію, тільки на тій підставі що вона важає своє релігійне вчення єдиним вірним(покажіть мені релігію яка вважає інакше)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

посилання можна?

3. Сергій аспірант

прочитайте новини про це суд, там це вказувалось.
    Схоже формулювання було і в Головінському процесі. точніше в деяких експертних висновках.

http://religion.ng.ru/events/2009-09-16/2_iegovisty.html

Останнє редагування: 18 вер 2009
  4. Игорь

Игорь Well-Known Member

[QUOTEНайбільше що дивує мене в цій темі - обговорення того як одні християни переслідують інших християн [/QUOTE]

Это специально, чтобы уйти от темы. Христианство это вершина религиозной мысли, а сейчас человечество вырождается, соответственно и его представления о Боге.

• Подобається Подобається x 1
  5. Игорь

Игорь Well-Known Member

Вроде бы Вы в вопросе о взаимоотношения Славянских народов, против постоянного копания в истории. Зачем же здесь поднимать древние пласты. Что такое Козюли? Может быть тогда если бы не наказывали так , сейчас Европа уже давно была бы Северной Африкой. Хотя может быть на её территории было бы какая-то единая страна, где проживали гомосексуалисты и т.п. Кто знает? Легко судить прежние поколения.

Не знаю, но в России, я к ним отношусь, как к "инородцам", и как к " никаким", хотя никаких им преград не видел. "Достают" их брошюры. Что-то там есть, но Христос- Бог Сын. И главное - Троица. Они это не признают. Иудаиз одним словом. Ни одна вера ко мне так часто в дверь не стучалась. Если веруешь - веруй. Радуйся.

Останнє редагування модератором: 19 вер 2009
  6. Сергій аспірант

Типовий приклад православного світогляду.
    Якщо росіянин маєш бути православним. Якщо не православний значить чужий...
    Якщо чужий.....
    Новини диветесь? А як оцінювати те що пишеться про них в православних виданнях?

7. Сергій аспірант

А може самее це спонукує ділитись своєю вірою з іншими?

8. Оленa

Оленa Well-Known Member

Якщо спонукає радість віри, то до чого тут нормогодини? о_О
    І що означає: жалити загальновизнане християнство яко сарана? ("армагедон, його величний апогей незабаром")

9. - Саме це, что ж ещё. Делиться радостью - благородное занятие, навязывать свой способ достижения радостного состояния - уже другое. В любом случае общество имеет право судить о последствиях распространения того или иного способа достижения радости и регулировать прыть делящихся. Вот, например, наркомания - извините, не сравниваю непосредственно Ваше любимое религиозное течение с ним, просто тоже - способ достижения радостного, местами просветлённого состояния и всяческого "приобщения". Большая часть наркоманов попробовали по совету друзей, поделившихся с ними своей "радостью" из самых лучших побуждений и гораздо меньшее количество посадили на иглу непосредственно наркоторговцы (хотя на словах тоже радостью делились).

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шановний пан нєвстранєц, якщо людина вішається -- її рятують?...
    рятують...
    якщо людина топиться -- її рятують?..
    рятують...
    то чого коли людина помиляється релігійно -- не допомогти знайти істину?... ;)

щодо нав’язування...
    ви давно підпалювали макдональдс?...
    а писок політикам як давно били?..

а вони нав’язуються, на відміну від свідків Єгови...

11. - потому, что "ошибание религиозное" не смертельно. Миллиарды "помыляющихся" тому свидетели :haha: (если, конечно, "спасатели" не заморят)
    Да я и сектантам не бил, им всегда "ша!" хватало, а в последние годы и не видел - стороной обходят. Впрочем, Макдональдс тоже ко мне не лезет и политики - лично - пока нет. А Вы эти вещи сравниваете вообще почему? Чувствуете, что они сравнимы? :)

12. duncan

релігія потрібна не тільки для цього життя, а більш правильно -- потрібна релігія для того, що буде потім...
    але це ваша справа -- не хочете, ніхто вас примушувати не буде...
    не хочете знати правду і вміти нею користуватися -- ну то лишайтеся таким яким є...

пс. школа, книжки, фільми і так далі -- вам також не потрібно?...
    адже і це не смертельно... :))

я їх не порівнюю...
    просто невимушено звертаю увагу на те, що справді нав’язують...
    бо все у вас "змішалося і коні, і люди"...

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хто може бути впевненим,що знає ПРАВДУ? Можна ВІРИТИ...але ПРАВДУ знає лиш БОГ...

14. duncan

відмазка...
    "я не я і правда не моя"...
    якщо "правду знає Бог", то давайте робити чорт-зна-шо -- ми ж невинні, ніц не знаємо, сліпі, а попи за нас гріхи замолять...

15. Salata

Salata Well-Known Member

пупер, а если Вам кто-либо предложит построить, скажем, ему дом (хорошее ведь дело), а наградить Вас (расплатиться) в следующей жизни, то - ?

16. - ну так дайте людям шанс самим придти к этим выводам. Если никак не получается сдержаться, если трубы горят и нет сил смотреть, как граждане спокойно проходят мимо кас... мимо спасения, то ... общество напомнит, что людям надо давать шанс самим выбрать свой путь спасения (а также оценить его необходимость).
    - да нет же, они все радостью делятся. Макдональдс делится радостью от поедания гамбургеров и картошки с глутаматом натрия, политики делятся радостью от приобщения к только им ведомому пути спасения в ЭТОМ мире, сектанты - в ТОМ, а про Свiдкiв конкретно я не говорил, только про способы делиться "радостью". Может, насчёт коней и людей - это дедушки Фрейда голос нашептал?.. ;)

17. duncan

то для початку пораджу персонально вам поцікавитися щодо "наступного життя", яке воно насправді... ;) :mocking:

ой ну нащо тут знову плутанина в логіці?...
    ну давайте дітям дамо самим шанс отримати знання, наприклад, на вулиці... :))
    та ні, макдональдс нав’язує всім свою рекламу і просто дурить...
    бо діти, від поїдання генетично-модифікованої їжі з великою кількістю жирів -- просто гладшають!...
    і веселий макдональдський клоун -- це обман, бо холестерин в крові від їх булочок, картоплі фрі, і висока кислотність від газ-бульок робе шкоду...

свідки шкоду нікому не роблять...
    тому робіть висновки...

18. Romko

А чим ж ти відрізняєшся від того ж попа,котрий теж заявляє,що знає правду? І лише йому відкрите світло істини. Але це ж заявляє і кожен мулла. І кожен раввин. І проповідник кожної секти. І кожен знає ІСТИНУ.

19. duncan

мені попи до лампочки, бо це бізнес -- ще моя покійна бабця ("за москалів") радила йти на попа вчитися, бо це вигідно...
    по ділах буде суд...

20. Romko

Та мені до лампочки і попи,і мулли і будь-які сектанти... Ти не відповів на моє запитання - на якій підставі ти стверджуєш,що тобі відомо,в яких книжках є ІСТИНА?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)