Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Игорь

Игорь Well-Known Member

А что А.Мень жаловался на что-то ?. Я всё думаю - в Буша вон ботинком запустил некто, он на него, как и положено уважающему себя человеку, внимания не обратил. Потому как себя уважает.
    А по поводу второго Вашего обвинения РПЦ , как всегда в таких случаях, а нельзя ли поконкретней. Несолидно как-то.
    И приведу выдержку из понравившейся мне книги православного писателя В.Лебедева " Стань счастливой. Мужской взгляд на женские проблемы" : ...не мной высказана мысль, что современное общество, общество потребления, сформировало у нас совершенно иное отношение к жизни, чем то, которое господствовало в сознании людей ещё каких-то сто лет назад. Даже не сто-меньше. ... Общество потребления объявляет потребности человека священными, и особенно те из них, которые мы называем естественными. Впрочем неестественные потребности были срочно реабилитированными и возведены в ранг естественных."
    И наоборот...

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Щодо Меня. А мав жалітися? Я про відношення "православних" радикалів говорю. Те саме з убивствами священиків зараз. Мало їх у Росії? А священик, котрий і сім*ю свою і себе убив? Хто його до того довів?
    Щодо скінів та попів, то невже ви не дивитеся й не читаєте новин?
    http://www.newsru.com/russia/01may2006/club.html

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Непогано б розібратися. а щО ти з себе представляєш. Живеш - живи, усі хочуть жити.
    Смерть - не показник того, що ти не правий, а життя - не показник твоєї правоти.

Катакомбна церква
    http://www.catacomb.org.ua/modules.php?name=Pages&go=page&pid=518

Иеромонах Серафим (Роуз) Что такое сергианство
    http://www.catacomb.org.ua/modules.php?name=Pages&go=page&pid=177

4. Конечно. Вы уже разобрались в себе (своей церкви)? Какие выводы? :)
    - я так и думал. Всё-таки сошлись! ;)
    - особенно в глазах врага. Своими-то после смерти не посмотришь...

5. Игорь

Игорь Well-Known Member

Посмотрел статью, о которой Вы говорите, общие слова и "обзывания". Если Вы считаете, что гомосексуалисты имеют право пропагандировать свой образ жизни и развращать т.о. детей и вообще "загрязнять" улицы, мне с Вами просто спорить не возможно. Как в грязи сам пачкаешься. Я понимаю - болен человек, ну так "удовлетворяйся", как тебя тянет, не вредя другим и не выставляя это своё "гноише" на показ. Даже если я и узнаю об этом случайно - пойму. Мало ли кто чем болен. Но ведь есть у многих какие-то язвы, болячки, но не выпячивают же их "на показ". И так многие народы вымирают. Конечно я понимаю, что многие хотят, чтобы вымирали именно традиционно христианские нации.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy:
    Мабуть, то мені не варто до вас писати. Верніться на кілька дописів назад і подивіться, чому я згадала про цю подію. Про гомосексуалізм тут на форумі окрема тема є, якщо дуже хочете про то побалакати. Я ж говорила про попів. :girl_bye2:

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Найбільше що дивує мене в цій темі - обговорення того як одні християни переслідують інших християн

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...а хіба історія християнства - не історія переслідування і винищення християнами християн,іновірців,людей,що насмілювались просто мати свою думку?

9. Сергій аспірант

Нажаль саме так і є і як не дивно деякі християни роблять усе щоб історія повторювалась

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

добре, що християни не переслідують СЄ.

Ром, а про переслідування християн ти, звичайного нічого не знаєш і не чув... що хотіли мати свою думку....

Останнє редагування модератором: 17 вер 2009
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

я ж кажу...
    Під всевидющим оком Всевишнього і від його ж імені католики, як нелюди, різали гугенотів у Варфоломіївську ніч.
    А різні православник з католиками?
    Армен Джигахарнян колись сказав:«Я обходжуся без церкви. Така віра мені не потрібна»
    Повністю підтримую.

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Говорити можна що завгодно і свою позицію можна підтверджувати цитатами найвідоміших людей, але толку? Шукати Бога без церкви - все одно, що шукати берега в океані без компасу й карти.

13. Levko

Levko Well-Known Member

"Та й усі, хто хоче жити побожно у Христі Ісусі, будуть переслідувані." 2Тим.3:12

Переслідування є невід"ємною частиною християнського життя...!!!

Думаю не варто зациклюватися тільки на Інквізиції, чи Варфоломіївській ночі...
    Переслідування йде також на особистому рівні кожного християнина.
    От, наприклад, на суспільному рівні, коли людина відмовляється давати хабар, щоб влаштуватися на роботу, чи здати на водійські права, бо вважає це гріхом. Чи не можна назвати це переслідуванням людини, котра "хоче жити побожно у Христі Ісусі"???
    Або на сімейному рівні, коли жінка християнка, відмовляється робити аборт, через те, що це гріх, а чоловік атеїст, чи рідня тисне на неї, щоб позбулася дитини (я зустрічав такий приклад). Хіба це не є переслідуванням людини, котра "хоче жити побожно у Христі Ісусі"??

• Подобається Подобається x 2
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

говорить о гонениях на христиан сегодня - смешно, не позорьте памяти тысяч растерзаных в Козюлеях (умышленное искажение термина ) и перевешанных на крестах рассказами о штрафах аж в 75 фунтов ....

15. Игорь

Игорь Well-Known Member

В реальной жизни в России этого нет. Тема же эта специально раздувается. Но вот один интересный случай из жизни. В Тольятти (Самарская область) в католический костел приехали священники толи итальянцы толи испанцы. И ничего у них не получилось. Заменили поляками и дело пошло. При всех разногласиях поляки и русские друг друга понимают.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

і чим воно вам так смєшнО?

17. Levko

Levko Well-Known Member

Повторюся ще раз.
    Засудили би десь, не дай Боже, в Європі мусульманина до смертної кари, як цих двох жінок-християнок http://www.cnlnews.tv/2009/09/08/disavowal/, то не думаю, що Ви би сказали "смєшно". Уявляю собі, як би усі почали верещати і згадувати усі злодіяння католиків за останні 2000 років...
    А тут - мертва тиша...
    Зосім не до сміху...

18. Сергій аспірант

Роздувається ким? Я згоден що на побутовому рівні ситуація інакша, але Російське законодавство та судова практика свідчить про інше.
    Ви новини диветесь? Думаю там мало бути повідомлення про рішення суду в Ростовській області, який зарахував свідків Єгови до екстремістів?
    Вам не здається що це початок почтупового наступу православя на усі інші конфесії?
    Рекомендую вам ознайомитись із звітом Московської гельсінської спілки

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так... як ми виграли суд - БАЧИТЕ, ЯКІ МИ МОЛОДЦІ.
    а як програли - ух противний суд....

відоме то все.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то ше шо... а як єврея? важко уявити.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)