Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Тобто? поясніть детальніше що маєте наувазі?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

як-як... переслідують на вулицях, парках, квартирах. кожен СЄ має свою територію переслідування за християними.

3. Сергій аспірант

А з яких часі розмови на релігійні теми і проповідб є переслідуванням? Може ви запропонуєте цензуру ввести?

4. Сергій аспірант

Давайте визначимо спочатку що таке переслідування

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

І як же вони це роблять ? Щастосовують насилля, гіпнотизуюють?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

йде собі чоловік, а СЄ його переслідують, зупиняють, намагаються навязати свою думку. То є переслідування.
    А проповідування, то є на віче, на зібранні, у приміщенні, чи під відкритим небом, так, як робив Ісус. Ісус з апостолом не бігали за людьми, не зупиняли їх за справами і навязували своїх думок. Вони це робили вільно і хто хотів - слухав, а не хотів - йшов собі далі.

До моєї колеги по роботі регулярно приходили на робоче місце СЄ. Приносили їй Вартову Башту... всяку літературу. Та все брала, читала, та йди до них не збиралася. Вони тепер дістають її. Потратили час, літературу, а результат нульовий.

• Подобається Подобається x 1
  6. Сергій аспірант

1. якщо чоловык выдмовиться затримувати його ныхто небуде.
    2. У чоловіка спитайть його думку, вислухають і потім покажуть що з цього приводу говорить Біблія.
    А хто вам сказав що Свідків Єгови цікавить результат проповіді? Хіба Ісус наказував зробити учнями як можна більше людей? Перед смерью з ним залишилось лише невелика частина з тих тисяч що чули його

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому ні?

кому Ісус сказав, що тепер він буде лапати не рибу, а людей?

8. Сергій аспірант

томущо бути християнином чи ны справа особистого вибору ы ныхто не вправы навязувати людины хоче вона ставати ним чи ні. Навчити і попередити необхідно а от примусити робити вибір - ні.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

...........................................................................

10. Сергій аспірант

Так ніхт ож і не буде впливати наїїї рішення. Можливо з часом вона змінить свою думку можливо ні.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден.
    Але не варто всіх дюдей ділити на тих, хто хоче і тих, хто не хоче. Є ті, хто вагається, у кого недостатньо знань і т.д.

12. Сергій аспірант

Правильно і свідки Єгови це враховують тому іноді і відвідують тих хто спершу відмовився їх слухати.

13. plastic

plastic Well-Known Member

Те що роблять СвІдки-це не переслідування.
    Я часто задумуюсь яке буде переслідування в останні часи. Чи буде переслідування за наше життя? особисто моє?
    Була тема, яка розглядалася на форумі- чи маємо ми віддати все багатство, як Ісус сказав багатому юнакові.
    Коли почнуться переслідування, тоді ми втратимо все. І багатство, і суспільне положення, і роботу, родичів, можливо і життя.
    Я часто задаю собі питання-чи готова я страждати за ї мя Ісуса? Я думаю кожна віруюча людина задає собі таке питання.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергій, а як поступати зі СЄ щоб відігнати їх від назойливого відвідування?
    (Хоча я останнім часом віришив з ними таки говорити. Хто зна, може хоч комусь з них відкриються очі і він навернеться до Христа? Нагода є.)
    Але уявіть собі, коли всі релігії почнуть ходити по хатах. (В даний момент ще мормони ходять, але вони менш назойливі.)
    Ось католики, православні, лютерани, баптисти, атеїсти почнуть безперестанку грюкати в двері і пропонувати свою релігію. Що з того вийде? Тоді треба буде запросити Лєсьнічого з відомого польського анекдоту...

15. plastic

plastic Well-Known Member

Згідна. Але більшість людей забувають про одне- християни мають виявляти любов на ділі. Слова, сказані не будуть мати дію на людину, якщо просто їй розповідати. Один хлопець, на слова проповідника, що розповідав про Божу любов, відповів- "я давно про це чув, але хочу побачити любов на ділі. Слово Боже, природа, тварини-свідчать про Його любов. Але частина християн, які кажуть про любов Христа, на ділі її не виявляють.
    Христос коли приходив в якесь місце-оздоровляв, зціляв людей, допомагав їм, вислуховував, благословляв, і коли люди були готові слухати-проповідував.
    Думаю треба брати приклад з Нього. Спочатку допомогти людям, а потім проповідувати. Результат буде краще.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

золоті слова.

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да кому они мешают?
    откройте им дверь в черной хламиде с пентаграммой на груди, и муз. фон чего нибудь из Рамштайна ... у меня одну знакомую СЕ от этого трясти начинало ))))

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

правильно делаете я с ними обожаю говорить, правда пока попадались не подготовленные, то девчушки то бабульки, они потом сами не знали куда от меня деваться ... )

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

всем не надо, основные ето сделали тыщу лет назад, а этим тоже хочется приобщится .... и грести, грести,грести бабулосы (денежки) разумеется ....

то есть результаты действия не интересуют лицо осуществляющее действие .... так только на работе можно делать рутину ...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Переслідування. Ловити людей і робити у них переворот світогляду і віри - то є переслідування і в духовному плані не ліпше, ніж за совітів.

19. Lents

Lents Well-Known Member

Все-таки проповідь як Ісуса, так і Його учнів, була різноманітнішою. Самарянці Ісус свідчив, коли та була за роботою - прийшла води набрати.

Дiї.17:17 [Апостол Павло] розмовляв у синагозі з юдеями та з богобійними, і на ринку щоденно зо стрічними.

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісус свідчив Сам про Себе і при тому знав думки і серця людей, з якими вступав у розмову, а що з того мають/знають СЄ?

Ну от, чому ж СЄ не йдуть до священиків і не розмовляють з ними? Бо знають, що тут, завчивши 2..3 фрази номер не пройде, треба знання якісь мати, а от напівсиру душу обробити на вулиці - то легше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)