Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

від старого?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ситуація змінилась в тому плані що спочатку церква обслуговувала інтереси КДБ а тепер ФСБ діє в інтересах церкви.

3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Повинні сме сподіватися що Шавло стане Павлом.
    (Дивлюся на хари й не вірю ,але треба сподіватися, інакше-
    наша девиза- гасло : " Всех убью, один останусь!"):crazy:

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не саджають за віру, до вiйска не призивають.
    Не скрізь такі переслідування. Проведіть своїх в РФ ську владу, мусульман і євреїв там вже повно.

5. Сергій аспірант

покищо
    А навіщо? Це ж суперечитьпоглядам свідків Єгови

6. Levko

Levko Well-Known Member

Я думаю, що це офтоп... :off:

Останнє редагування модератором: 23 бер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

о, тепер знатимуть як то добре до когось без спросу ходити.:)

8. Nameless

Nameless миється в бані

Вуйку, за що ж ви їх так не любите? Вони такі ж християни як і ви. Любов і благодать. Любіть ближнього.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нічо, синку, підростеш - зрозумієш.

10. Сергій аспірант

Гілка називається Переслідування християн чи не так?

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Пане МИх а якщо міліція завітала б до ВАс?

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Які у вас стандарти подвійні? потрійні?
    Вам пане мих відомо що Українська грекокатолицбка церква не може зареєструватись в Росії? І те що погляди католиків та грекокатоликів православні семінаристи вивчають в курсі сектознавства?

11. plastic

plastic Well-Known Member

Та й усі, хто хоче жити побожно у Христі Ісусі, будуть переслідувані.( 2 Тим 3/12)
    Апостол Павло пише, що справжні християни будуть переслідувані. Це стосується любого часу.
    І Христос казав:
    Пригадайте те слово, яке Я вам сказав: Раб не більший за пана свого. Як Мене переслідували, то й вас переслідувати будуть; як слово Моє зберігали, берегтимуть і ваше.
    21 Але все це робитимуть вам за Ім'я Моє, бо не знають Того, хто послав Мене.(Ів 15)
    Тоді підемо від зворотнього: Якщо нас не переслідують , виходить що ми не живемо побожно у Христі Ісусі?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

за совітів переслідували кожного віруючого, особливо, якщо патріархат був не той.

13. plastic

це було багато років тому. А зараз чому нас не переслідують?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому що ті, які б мали переслідувати самі стали "побожними" для рейтингу.

15. plastic

Ні, я думаю справа в іншому. Наше життя не відповідає тому життю, яке би мало бути в нас, як християн.
    Ісус Христос казав:
    7 Вас ненавидіти світ не може, а Мене він ненавидить, бо Я свідчу про нього, що діла його злі(Ів 7/7)
    Ісус Христос свідчив, що діла світу злі, що люди лицемірять, брешуть, люблять гроші,і т.д. Людям, яким ці слова призначалися, слова ті не подобалися. Вони хотіле лише щоб Христос мовчав, але Він свідчив. Своїми словами, Своїм праведним життям. Вони зненавиділи Його, а Він хотів лише врятувати їх. Вони полюбили темряву, і злі вчинки, і не могли перенести Світла, бо їх діла були зразу видні.
    Христос сказав : Суд же такий, що світло на світ прибуло, люди ж темряву більш полюбили, як світло, лихі бо були їхні вчинки!(Ів 3/19)
    Так само і можна сказати про нас. Якщо ми будемо З Любовю людям свідчити, що вони роблять щось не добре, будемо намагатися їх врятувати, то вони або звернуться до Бога, або зненавидять нас.
    Якщо ми будемо вести себе достойно там де інші порушують заповіді і чинять неправду, то люди зацікавляться чому ми це робимо. І або будуть брати приклад з нас, або будуть сміятися і зневажати нас.

• Подобається Подобається x 2
  16. Levko

Levko Well-Known Member

От власне, що називається гілка "Переслідування християн", а не Свідків Єгови..., але не буду далі продовжувати, щоб не офтопити...

17. ograda

ograda Well-Known Member

Переслідування християн …
    Хто кого перелідує … про що мова … тих «християн» зараз стільки, що піди розберись…
    За часів Риму кроваво переслідували перших християн, так це і зрозуміло – завжди переслідується те, що не вкладається в норми існуючого суспільства. Потім християнство зміцнилось і віддало сторицею в не менш кровавих хрестових походах, переслідуваннями та катуваннями інакодумців (єретиків) під час інквизиції (уточню – «Святої інквизиції»).
    Потім ще багато всяких переслідувань християн, на Варфоломіївську ніч одні християни порішили на горло тисячі інших християн, в першу світову війну гладко вибритий австрійский капелан (злиняв на духовну службу, щоб не гнити в окопі) освячував на вбиство своїх християн, а з другого боку окопів не менш побожний бородатий російський піп виголошував своє «С нами Богъ!».
    А тоді ще християни з пряжкою «Got mit uns» (Бог з нами) поклали в землю, загнали на страждання і приниження в концлагери мілліони інших християн …

Ніякого логічного висновку зробити з цього не можу ...

Чи то бога мало, на всіх не вистачає?

Я так не думаю, я так відчуваю

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як?
    А СЄ? Хіба вони не переслідують християн, то на вулиці, то у транспорті, то вдома?:)

19. Сергій аспірант

А хіба свідки Єгови не християни? Якщо ні то про переслідування християн в 1-3 ст н е говорити неможна оскільки тодішні християни догмату про Трійцю ще не знали.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Нащо християни , зокрема РПЦ відповідає створенням чергових страшилок про Свідків Єгови. Організовує пікети, напади, підпали. Тобто демонструє споконвічні християнські якості.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

незнали - то одне(хоча звідки вам знати), а відкинули - то інше.
    Юдеї до пророка Ісаї не знали про Месію, але то не робить їх другосортними, нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)