Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

по плодам узнаєм.
    я уже говорил, что церьковь ето семья, а не прихожане и ухожане.
    почему православная церковь -
    ''православная' а не
    ''христианская''? вы поймите я не хочу ни кокой критики , просто вы обязаны знать, что там где єсть конфисиональные рамки и правила , которые не касаються Писания, то автоматичиски и нету свободы во Христе Иисусе.

а что до гордыни, то я у вижу гордого, если сам горд.
    если же буду непрестанно смерятся и умалятся, то и если буду видеть гордыню в людях , буду снисходить к ним любовью. иувищевать слюбовью а не делать замичание.
    ЕСЛИ Я ГОВОРЮ ,ЧТО НЕ ГОРЖУСЬ,
    ТО Я НЕСОМНЕННО ГОРД.
    ... О великие умы, если бы вы были не ''великими'' а
    ''Христовыми'' и плиняли всякое помышление в послушание Христу, то церкви бы не были корыстолюбивыми, а прибывали бы в любьви и милости Господней.

Божьего благословения.

2. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Більше того, в біблії немає термінів, як Ісус Христос особистий спаситель, Трійця, протестанти,відроджені християни, православні, католики, нове покоління, посольство боже, спокій в дусі, святий сміх і т.д... Не офтопте, будь ласка, є тема про християнські течії...:ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  3. Игорь

Игорь Well-Known Member

Православная церковь славит Троицу стараясь как можно менее поддаваяся модным веяним века осбенно нынешнего. А в первые века после сошествия Господа на землю люди были гораздо чище и ближе именно к творению Господа, а не к собственным машинам, компьютежам и т.п. И тоньше чувсвовали сущность Христова учения. Обряды православной церкви - консервативны, они как вожжи стараются хоть немного сдержать бег человечества в бездну. Слушая церковнославянский - душой отдыхаешь. Девиз православной церкви - как можно меньше реформ ( это я так считаю и я это приветствую). Православная - от правильно славить. Это уважение к своим предкам. А если хотите оспорить это, то не со мной , есть люди, посвятившие жизнь охороне православности, попробуйте с ними.

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

добре що ви це визнаєте. Але такий шлях - шлях в нікуди. Чому? В основі цього уявлення - думка що церква є непогрішимою. Ця ідея немає вагомих пітвержень в Біблії. Наприклад Євреї були вибраніим народом і робили багато помилок. Апостоли також помилялись і далеко не все розуміли правильно. І на кого вони б були схожі якби не виправляли свої помилки ? Православна церква протягом своєї історіїс суттєво відійшла від новозавтнього ідеалу і всеж не збирається робити жодних спроб для виправлення. Замість того щоб вчити людей і доводити свою правоту вона намагається перекоати державу в небезпечності і нпотрібності інших християнських течій на території Росії вдаючись при цьому до наглої брехні фальсифікаціїй перекручкння фактів тощо. На православних сайтах можна знайти величезну кількість закликів і висловівяукі можна кваліфікувати як розпалення між релігійної ворожнечі, проте російська Феміда на це не реагує.

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

скоро доведеться охороняти від православя

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Я поважаю свободу совісті і нших людей і не хочу щоб мої слова осприймались як образа православних.але те шо робить керівництво цієї церкви підриває довіру до неї

5. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сегодня в новостях показывали события в одном из сёл на Тернобыльщине. Группа молодых людей ( именно таких в России называют запдноукраинскими хлопчиками ) ломают какими-то таранами дверь православной церкви, а милиция подсказывает где надо ломать. Дикость. И собственное бессилие перед правильной Верой. Тем более церковь построили такие же украинцы, считающие, что православие Московского патриархата всё-же ближе к Богу, а не к политике. Правовых оснований ломать дверей нет, но отморозки есть и власть в лице милиции их поддерживает...
    В России такого, Слава Богу, нет. Православных священников убивают только, и ещё никого не наказали. По Свидкам были судебные решения, но ведь это - судебные решения. Они как ходили, так и ходят. Вчера ко мне заходили. Я у них спросил, что они думают о том, что было бы, если бы вот также за ними ко мне стали бы приходить представители всех иных конфессий... Как обычно двое ( женщины) - ведущая и ведомая ( обучаемая ). Она , кстати, вымолвила, " мы -христиане". Сказал им то, что на форуме уже говорил. Не буду повторяться. "Ведущая" сказала: "Пойдём, нам здесь нечего делать". Я сказал:"Всего доброго." Кстати, если бы построили где-то в России церковь православную Киевского патриархата ( может быть они и есть ), такого бы как на Тернопольщине не было. У русских менталитет другой. Я бы сказал - поменьше склонности к погромам. И больше уважения к власти.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й телебачення у вас... просто дикість. Де б то нині хто не мав роботи, як ломати двері... Провокація чистої води... та ще й на самісіньке світле свято.

7. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Мабуть, міжконфесійні розбірки теж не є темою даної гілки, і це не переслідування християн...:nea: З часом розберуться, все стане на своє місце, держава в нас демократична:)

8. Игорь

Игорь Well-Known Member

Не думаю, что провокация. Кроме того, что показали как двери ломали (довольно долго ), там много интервью и у начальника райотдела милиции ( сказал, что действиям погромщиков и его зама будет дана правовая оценка ), интервью у руководителя то ли района, толи села ( сказал, что он тут бессилен). Интервью у людей, которые церковь строили. Сказали, что всё равно Господу будут молиться. Показывали и название села ( табличку на въезде). Помню что на "М". Но забыл. Неприятно смотреть, когда христиане, пользуясь положением, преследуют христиан. Понимаешь, конечно, что ничего нового тут нет. Часто нищ есьмь человек и окаянен.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

І казали, що це було сьогодні? У якому селі?

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Как я понимаю - вчера или позавчера. Название села - что-то типа "Мезiрци"( чи "мезiровци" - что то подобное ). Я думаю, что там всё же как-то всё войдёт в правовое русло. Не 90-е всё же. Церковь вроде бы вновь построенная. Отморозков хватает везде. И в России они есть.

11. Сергій аспірант

]
    Вбивство священника звичайно жахливий злочин, Але стосовно конкретного випадку варто врахувати що Сисиоєв, иаиарин за походженням у своїх працях грубо критикував мусульман та ображав їхні релігійні почуття. Чомусь церковна і світська влада не вказали що така діяльність Сисоєва порушує Закони Росії, може це б і йому життя врятувало?
    [
    Судові рішення були вкрай несправедливими і показали яке відношення в Росії до свободи слова і свободи совісті. Рішеня сулу фактично було державним замовленням така практика існувала стосовно свідків в радянський час і її знову застосовують. Ці судові рішення уже мали свій негативний вплив - так представники донського козацтва відкрито заявили про те що застосовуватимуть силу стосвно сектантів, в Самарі чоловік запросив двох жінок Свідків додому після чого накинувся на них з ножем, Предстваники ФСБ та прокаратури в деяких областях відвідували сімї Свідків та харизматів спілквались з дітьми яким задаали зокрема так питання - чиє в них компютер чи є компютерні ігри, чи їдять вони мясо з кровю. Представники міністерства освіти в ряді областей зробили заяви про н е пропустимість роботи свідків Єгови на викладацьких посадах, внаслідок чого дехто втратив роботу. Почастішали також випадки вандалізму по відношенню до Залів Царства, під час одного з пдпалів пожна служба фактично проігнорувала виклик, ФСБ , прокуратура та міліція неодноразово припиняли мирні зібрання свідків Єгови зафіксовано також спроби повісити на свідків злочини які вони не вчиняли.
    По вашому це не переслідування?
    Свідки Єгови пропровідують тим хто справді хоче слухати і не вступають в марні деати з тими хто хоче лише посперечатись.
    вони вам це самі сказали? те що свідки пропровідують парами зовсім не значить що хтось є головним а хтось підлелим
    І значно менеше поваги до закону. закон в Росії як дишло куди повернув туди і вийшло, (перепрошую за вислів.)

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

забув ше один засіб тиску - спроби позбавити батьків свідків законних прав на виховання дітей, подібний метод застосовували щодо молокан та духоборів в царській Росії.
    Тоталітарні режими Гітлера та Сталіна відзначились переслідуваннями свідків Єгови, фактично в Німечинні це була перша група людей яка зазнала репресій. З огляду на це можна зробити не втішний висновок про те який шлях обирає Росія,яка так і нічого ненавчилась з власної історії.

12. Сергій аспірант

Пане Ігор вам подобається Правослана церква за її консервативність( хоча головним критерієм мала б бути істиність), невже в и не помічаєте що у ставлені до опонентів церква теж консервативна? Невже ви вважаєте це прийнятним?

13. plastic

plastic Well-Known Member

В останні часи буде велике переслідування послідовників Христа. Але хто буде їх переслідувати?

14. Nameless

Nameless миється в бані

Ги. Та завжди когось знаходять. Мусульмани, рідновіри, конкуруючі конфесії. Дивно що до теми жидів не повернулись.
    А причина проста - внушити адепту думку що "всі під*раси а ми д’Артаньяни і наша віра найбільш істинна, а решта то єретики.

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Тому що
    Якщо Бабка заповіла майно не нашої конфесії вона постраждала божевільна фанатичка ,ті хто прийняв офярування шахраї.
    Якщо нашим добра жінка і щедра християнка.

16. Сергій аспірант

переконання в істиності характерна риса усіх християнських течій. Але далеко не усі вони підтримуватимуть переслідування інших.
    Надомість традиційні церкви, зокрема РПЦ, доклала величезних зусиль для запровадження на державному рівні переслідування інших конфесій. І цим Росія все більше нагадує СРСР.

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Особливо коли ця влада погроми санкціонує або не звертає на них увагу.

17. Nameless

Nameless миється в бані

Зокрема РПЦ є філіалом КГБ, і туди ще дядько Сталін засилав своїх агентів. Тут навіть нема про що говорити. Це політична структура. Власне як і будь-яка "традиційна" церква.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ух, які ми досвідчені... маєте купу років певно, нє?

19. Nameless

Nameless миється в бані

ех...класика. відповім класикою:
    В мого знайомого є папуга старший за мене. Це ж не означає що він розумніший?)
    Вуйку, маєте якісь аргументи по темі то так і кажіт. А як нє то продовжуйте поститись, молитись і слухати радіо "Радонеж".

20. Игорь

Игорь Well-Known Member

Надоело уж с ними спорить. Откуда что берут. Сколько православных священников было замучено этой антихристианской, нерусской, я бы даже сказал наславянской в своей основе властью...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)