Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленa

Оленa Well-Known Member

Що саме ви вважаєте дурницею?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

не так давно Ігор писав що свідки ближчі до мусульман-0))))
    а якщо серйозноо то мав на увазі праці Дворкіна

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Але я не Дворкін і його праці мені ніхто додому не приніс.

4. Игорь

Игорь Well-Known Member

Обычное передёргивание, приписывание мне каких - то мыслей и высказываний, в коих я не замечен. Дворкина не знаю. Я высказывал свои мысли. Эти логические приёмы известны. Подменить основание спора, заставить человека оправдываться.
    И, главное , совсем зыбыть, что христианами считают себя люди признающие Троицу, т.е. признающие Иисуса Христа как Триединого Бога. Понять это нельзя можно только верить в это. Вера она на то и есть вера. Это Сергей всё может объяснить и состветственно запутать и синее назвать белым.
    И... Царство небесное Вам отец Даниил. То что произошло с Вами как раз и называется - "переслiдування християн".

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

От...тема...:nea:
    Та споконвіків християн переслідували...:sad:
    Спочатку іновірці...потім ті ж христини...і знов іновірці...:sorry:
    Мусульмани переслідують мусульман...і іновірців...
    Відкоє існує людство,так було...так є...і так буде...
    Бо така суть людини...:sad:

• Подобається Подобається x 2
  6. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

народженний поплоті завжди буде гнати народженого по Духу.

от така суть плоті людської...))

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромку, людина є дуже хижою істотою. До чого б вона не торкнулася, там є руйнація. А найгірше, що вона винищує собі подібних. З фінансових, політичних, ідеологічних і т.д. причин. Але коли тут домішується релігія, таку людину не зупинити. Ви подивіться на мусульманських фундаменталістів. Вони вбивають в імя Аллаха. І коли людина думає, що вона дістала ліцензію на вбивство від самого Бога - така людина вже нестримна. Ви подивіться, вони вбивають всіх підряд. Нема чужинців, вони вбивають своїх, жінок, дітей. Аби смерть не припинялася. Як в ацтеків, які без перерви мусіли приносити жертви богам Кельцалькоатлю і Хуанапочтлі...

8. Romko

Педро,християни нічим не кращі...
    Іслам - досить молода релігія...:dntknw:
    Згадайте,що творили християни ще якихсь 200 років тому...:sorry:
    Та й тепер все на пороховій бочці...:nea:
    досить іскри...:sad:
    Людина залишається людиною.
    І суті хомо не змінить ні віросповідання,ні національність,ні раса...
    Згадав,що колись писав в іншій гілці..

9. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Наступ на християнство має системний характер - на черзі - відміна святкування Різдва Христового http://news.invictory.org/issue26313.html
    Ми стаємо свідками нардження "нової Європи":sorry:
    http://www.blagosobor.ru/node/4102
    А що християни творили 200 років тому?

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромко, християни на протязі 2000 років творили те, що їм заповідав Ісус Христос. Я маю на увазі справжніх християн.

3 Ісус відповів і до нього сказав: Поправді, поправді кажу Я тобі: Коли хто не народиться згори, то не може побачити Божого Царства.
    4 Никодим Йому каже: Як може людина родитися, бувши старою? Хіба може вона ввійти до утроби своїй матері знову й родитись?
    5 Ісус відповів: Поправді, поправді кажу Я тобі: Коли хто не родиться з води й Духа, той не може ввійти в Царство Боже.
    6 Що вродилося з тіла є тіло, що ж уродилося з Духа є дух.
    7 Не дивуйся тому, що сказав Я тобі: Вам необхідно родитись згори.
    Єв. від Івана, 3

Ось такі християни нікого не вбивали, нікому не чинили кривди. І мільйони яких поплатилися своїм життям за християнські ідеали.
    Ті "християни" про яких ви говорите нічого спільного з християнством не мали і не мають. Механічно відноситися (рахуватися) до якоїсь деномінації ніякої різниці не робить. Людська природа цим не може змінитися.

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну Вы как дети,право слово. Настоящие мусульмане тоже именем Аллаха никого не убивают.
    Главное,как просто всё.А куда крестовые походы девать? А походы крестоносцев в славянские(читай православные) земли? А костры инквизиции? Это всё тоже не настоящие христиане? И не именем ли Христа все эти злодеяния творились? Или Папа осудил и всё в порядке? "Следствие окончено,забудьте"...
    Так что ,поверьте,мусульманам есть у кого поучиться

• Подобається Подобається x 3
  12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Усі ці справи творились в ім’я ідеї і мали певну мету. На скільки ця мета була доброю чи злою в очах Бога і чи був тут промисел Божий (хоча б у стосунку до хрестових походів) знає лише Бог і Його суд є справедливий на відміну від людського суду. Судити минуле не наша справа і не є ознакою великого розуму, бо минулого не змінити. Постійно докоряти минулим - марна справа і ознака бажання ворогувати з церквою. Усім є у чому покаятись один перед одним: католикам, православним, протестантам. Коли до людей прийде це усвідомлення, тоді уже й буде видно, хто шукає миру і порозуміння у Бозі, а хто підкидує хмиз у вогонь ворожнечі.

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Позволю себе отклонение от темы.Процитированное мною Ваше утверждение относится ТОЛЬКО к вопросам религии или может быть распространено на отношения , допустим,соседствующих народов?

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Про сусідствуючі народи - на іншу гілку і без виривання з контексту.
    Слідство не закінчено. :no:

15. Romko

Я б не був таким категоричним. Аналогії напрошуються автоматично...і це не дивно. Релігія - суть політика,хоча дехто намагається довести,що релігія лиш використовується в політичних цілях.

16. Оленa

Оленa Well-Known Member

При бажанні можна знайти аналогію у чому завгодно. Ніхто не стверджує що геть усі святі, що ніхто не використовує християнство як інструмент політики, то що через це відмовлятися від своєї віри? Дякую за пропозицію!:bad:

17. Romko

А хто ж каже відмовлятися?о_О Я лиш кажу,що не слід закривати очі на очевидне...

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Очевидне не заважає утримувати в церкві те, що нам небхідно.

19. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Знаємо...з курсу наукового атеїзму...
    І саме тому що церква гальмувала рух до світлого майбутнього, її потрібно було поступово ( бо зразу якось не вийшло) ліквідувати...;)

20. Romko

до чого тут атеїзм?
    То можете казати атеїстам...а не мені...
    Нищили церкву самі ж патріархи..з самого початку її існування...
    Розбратом..чварами...брехнею...всіма "чеснотами" притаманними будь-якій політичній еліті...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)