Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leri

Leri Well-Known Member

ну... тут дивлячись яких протестантських церков - про доктрину "преуспевания" (не знаю як буде по укр.) чули?
    вони сповідують доктрину що успішна і благословенна людина майже мусить бути багатою... якщо це не так - тоді щось не в порядку з твоїм духовним життям..
    далеко не всі так - але є...

а вони таки найбільша церква харизматично-євангелічного плану у СХІДНІЙ Європі (тут є трошки різниця) (це так вони на свому офіційному сайті говорять)

переслідування за віру у нас конституцією заборонене... а на рахунок іншого - у кожного можна знайти за що камінь кинути

тут дуже чітко видно конфлікт Луценко - Черновецький а от інших фактів ніхто так і не представив

• Подобається Подобається x 1
  2. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Та не тільки те, там ще щось було на рахунок Кінгс капітал, обманутих вкладників, може ще що, не знаю...,та й та справа тягнеться вже давно, воно ж не перед виборами почалось, але... це вже політика ;)

3. Levko

Levko Well-Known Member

"...Вам необхідно родитись згори!"
    ........................................Ісус Христос (Iван.3:7)

Думаю, тоді усі питання і сумніви щодо "єдино правильності" відпадуть автоматично...:) Очі відкриються... Побачите тоді, що навіть ставити таке питання смішно, бо "єдино правильним" є тільки Бог, а не релігія, конфесія, чи секта !!!

4. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Євросоюз знову відзначився - в Італії зайди з інших країн намагаються встановити свої закони, ігноруючи корінну націю, лібералізм наступає http://www.pravmir.ru/evropa-uberet-raspyatie-iz-shkol-i-svoej-istorii/ , і залишилось італійцям - влаштовувати пікети та апеляції подавати, при такому темпі лібералізації і хрести з храмів скоро позрізають, і релігйні свята заборонять... Нагадує боротьбу з "релігійними пережитками" перших років радянської влади, тільки м"ягше, повільніше, але не з меншою наполегливістю і ненавистю до християн...:sad:

• Подобається Подобається x 5
  5. Игорь

Игорь Well-Known Member

Интересно, какой национальности эта итальянка финского происхождения, насколько я понимаю финнов, это не те люди, которые приспособлены плевать на страну, которая их приютила. А эта барышня в Финляндии " к столу" не пришлась, так и Италию старается как-то очернить. Если она финка по национальности ( по крови) то явно, мягко сказать, очень неуравновешенная.

6. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

якщо закон передбачає відмежування церкви і держави то наявність релігійних символів в школах де навчаються діти різних віросповідань сторює проблему.
    Хоча я і не прихильник подібних заборон і так само проти навязування релігіх в школ під виглядом уроків Православної культури, Етики тощо.

7. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

для цього існують недільні школи :) правда ж?!

8. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

авжеж, а ле також є спілкування в любові з людьми(братами) які вище від тебе на певний рівень духовного росту, і можуть в Дусі сказати і навчити так, що все буде зрозуміло. ( але з біблією треба звіряти, бо людям властиво помилятися))))

9. Игорь

Игорь Well-Known Member

Как всегда " мягко стелете". Ваши мысли они для Вас , как для человека нехристианской веры, естественны и ведут к выгоде. В 17-м Вы пошли бы вверх по служебной лестнице. И на ещё один момент обращаю внимание - на "плавный " перевод Вами "стрелок" на Православие. Как на самое для Вас опасное .

Останнє редагування: 19 лис 2009
  10. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

жостко подчеркнуто,
    ну і вправду ''мягко'' постелено--ада то для сведетелей нету(куда тут мягче?)

11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

дорога Leri, я впевнена, що Вас більше цікавить, що сповідує Христос, чому навчає Він, а не доктрини, вигадані людьми на своє виправдання :)

12. Сергій аспірант

Я є християнином і аідкреслював це в інших дописах. Яку вигоду маєте наувазі?

Методи яким поширюється православя і досить агресивне сиавлення окремих його представників до інши релігій, прагнення отримати якісь привілеї від держави створює багатто проблем в релігійному житті Росії та і в нас також.

13. Игорь

Игорь Well-Known Member

В порядке исключения, всего один личный вопрос - к какой Церкви принадлежите?
    А то я не понимаю Вашу позицию, поскольку, я, православный человек, в данном вопросе искренне поддерживаю католиков.

14. Сергій аспірант

я поділяю поглыдяи Свідків Єгови, хоч сам ще не є свідком

15. Игорь

Игорь Well-Known Member

Но Свидетели Иеговы Иисуса Христа не признают Триединым Богом вместе с Богом Отцом и Святым Духом, а только пророком, я не говорю уже о множестве других коренных отличий. Мусульмане Иисуса Христа тоже за пророка признают, и уважают, но мусульманин не подумает никогда себя назвать христианином. Свидетели Иеговы - это Свидетели Иеговы. С моей точки зрения, планки, которые себе ставят христиане, особенно православные, практически невыполнимы нами грешными. Но есть к чему стремиться, есть с чем сравнивать.

16. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ох, Ігорю, ви ще багато чого не знаєте, за кого свідки вважають Ісуса Христа і краще того не знати.

17. Игорь

Игорь Well-Known Member

Вчера в Москве убит настоятель церкви Святого Фомы православный священник Даниил Сысоев. Критиковал экстремистские течения в исламе. Царство тебе небесное отец Даниил.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А які планки? Дослужитися в системі КГБ? Чому ж, багато добивались. Рідіґер, Денисенко, Кіріл... Високо стояли і стоять... в КГБ(ФСБ).

• Подобається Подобається x 2
  20. Сергій аспірант

Свідки Єгови вважають Ісуса Сином Бога, духовною істотою яка займає друге після Бога становище у Всесвіті., Мусульмани вважають Ісуса лише пророком який був посланим тільки євреям, і критично сталяться до євангелій та послань апостолів.
    Зясувати погляди свідків Єгови на Ісуса нескладно, фактично вони цілком відповідають поглядам апостольських мужів та донікейських отців.
    Те що християном силою гавязали догмат Трійці ще не робить його істиними і критерієм чи є людина яка вірить в нього християном чи ні. Навіть творці цього догмату поводили себе не як християни- а як інтригани, вбивці тошо

Чисто православний підхід,
    краще пистаи відверті дурниці про свідків Єгови ніж розібратись у їх поглядах

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)