Переслідування християн

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 15 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленa

Оленa Well-Known Member

Здається Ігор саме про це й написав.

А все нові і нові деномінації протестантів проти кого протестують?

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

мова йде не стыльки про протест скыльки про ысторичний звязок з Реформацією

19 Декабря, 2006
    Открытое письмо старшего пастора церкви "Слово Жизни" Альберта Раткина по поводу стремления калужских властей "изъять" у церкви здание

28 Ноября, 2006
    Заявление пастора церкви ЕХБ "Возрождение" А.Д. Трофимова по поводу преподавания православия в рамках предмета "Мировая художественная культура"
    http://www.sclj.ru/analytics/voice/

21 Ноября, 2006
    Заявление Церкви ЕХБ "На Шелепихе" в Общественную коллегию по жалобам на прессу по поводу сюжета в программе "Времечко"

22 Июня, 2006
    Краснодарские евангелисты полагают, что чиновники используют православие для оправдания политики дискриминации протестантских церквей

22 Июня, 2006
    Российские протестанты не вписываются в клеветнический "сектантский" миф, а поэтому их противники ссылаются на примеры из Украины и Прибалтики, считает представитель РОСХВЕ

Останнє редагування модератором: 30 вер 2009
  3. Игорь

Игорь Well-Known Member

Как на Западе любят на Россию пополевать, особенно т.с. на "ближнем", родственном Западе. Других занятий нет. Да и общество вокруг слишком уж неверующее . Как только не изгаляются каких только церквей не попридумывают. А нет толку. Кровь потому что уже не та. А вот позапозавчера от одной русской православной женщины, слышал слова, что к одному православному священнику ( фамилия его, насколько помню Роуз) нерусского и не российского происхождения явился Господь и сказал, в том смысле, что он эту погрязщую во грехе Землю до сих пор сохраняет только потому , что вот есть ещё, пусть немного, людей, которые, несмотря на страдания придерживаются истинной православной веры.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...спочатку переслідували всіх християн... Потім,власть предержащі вкурили,що те,що проповідують християни вигідно їм самим,правда,трохи переробивши... "Вся влада від Бога"...поняття "раб Божий" трактуючи,як "раб церкви,підмінивши поняття "гордість" на "гординю",поняття "якщо вдарили в одну щоку,підстав другу" тлумачити в буквальному смислі(правда,для нижчих чином). І це зробили "істинною" релігією. І понеслОсь... Кров,кров,кров,во ім'я "істинної" релігії. Спочатку переслідувались інаковірці,потім християнство почало ділитись на різні течіі,кожна з яких була "істинною". І одна "істинна" безжально переслідувала іншу "істинну",не зупиняьчись ні перед чим,попираючи всі закони,людяність,зрештою,Божі закони..."Не вбий"...але кого не вбий?"Не вкради"...але в кого... Так триває донині...та й не лише в християнстві... Така природа хомо...які створили релігії для панування над собі подібними... І всі "істинні"...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну, Ромко... ти як критик Бєлінський у російській літератарі...:crazy:

6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Чому ж тоді такі відмінності, які заперечують цей зв’язок?
    А я ось незгідна. Наді мною релігія не панує, я сама її дотримуюсь в межах свого розуміння і духовних потреб.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та й над Ромком не панує... але огульний критикавізм панує над свідомістю... ну і.. ви ж знаєте... "всі фарисеї".

8. Romko

:nea::scratch_one-s_head:Нєа... От я не фарисей,хоч,поки шо і хомо...:dntknw: і,підозрюю,що я не один такий...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

та про себе так сказати не важко і фарисейство є у кожного з нас, в кого більше, а в кого менше, бо ніхто не є безгрішний.
    Ну хіба не фарисейство казати: всі є фарисеї, або всі священики - фарисеї. Фарисейство і то рафіноване. Та навіть казати: я не фарисей (у смислі лицемір) є фарисейство... у певній мірі...

• Подобається Подобається x 5
  10. Romko

Та ней будЕ..:sorry: А на мій...хм...:scratch_one-s_head:...пасаж,є шо сказати?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

кокій пасаж? .............

12. Romko

Тотой,жи нагорі:sorry: Історичеський...про то,як апологети "істинного"християнства переслідували і знищували апологетів іншог "істинного" християнства...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

нема нічого дивного.... якщо б ти уважно почитав Біблію, там про це сказано... що свої повстануть проти своїх. А про Церкву теж сказано "адові ворота її не візьмуть".

14. Игорь

Игорь Well-Known Member

Настоящий пассаж. Можно ещё и опусом назвать. Главное "в печку" не ставить.

15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Колись в мене на просили подати приклади обмеженя прав протестантів в Росії- я подав зсилку на російський правовий ресурс і аж ніяк не хотів образити релігійні чи національні почуття росіян.

16. Romko

Ага...
    То котра релігія істинніша - католицька,чи православна?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, і ця і ця апостольська... ніби тебе то пече... ти і так нікуди не ходиш. Став менше запитань і роби більше справ.

18. Romko

Роблю,що в моїх силах...а часом і понад сили...
    А запитання...хм...
    Форум для мене віддушина...все ж...
    Та й питаюсь...
    А це питання мене зацікавило...
    В церкві,крім переливання з пустого в порожнє ніц не почуєш..

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що сАме ти маєш наувазі?

20. Зануда

Зануда така зануда

Тобто ходити до церкви на літургію, сповідатись і причащатись то є синонім фарисейства? Відкинути все, що дано нам в заповідях і вченні Христа і видумати собі свою приватну побожність то і є правильна дорога?

А то в яких таких підручниках написано, що то були апологети християнства? Ромку, політика використала релігію більшості для отримання влади меншістю, потім для її укріплення. Історії це вже відомо, от тільки не нашій історії, котра все ще під ігом "воїнствующого атеїзму"...
    Не все що було зле використане є погане саме в собі.

Останнє редагування: 30 вер 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)