Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ображаєте саме Ви. І загалом справляєте враження психічно неврівноваженої фанатичної людини, яка не здата виявляти плоди духу. Можливо Вам потрібна фахова домога.

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Мих ви мождератор? так вживайте відпвідних заходів, чи у вас як і у всіх католиків потрійний стандарт?

2. Оленa

Оленa Well-Known Member

Себе не бачите, а іншим діагнози ставите?
    Це якраз те про що я писала вище....

• Подобається Подобається x 2
  3. Сергій аспірант

Я не ставлю діагноз. а говорю цілком серйозно. що дописи Педро є образливими. не іноформативними і його поведінка є не християнською.
    Можливо він справді потребує допомоги психотерапевта або кваліфікованного пастора.

4. Andr

Andr Well-Known Member

Образливими - можливо,
    Не інформативними - ні в якому разі!
    Поведінку розглядати не будемо - ми не старійшини.

А взагалі, толерантність - не панацея. Он, на Європу гляньте о_О

• Подобається Подобається x 3
  5. Сергій аспірант

у
    у Педраа був лише набір звинувачень і образливих прийменників - жоддних арнгументів чи доказів.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Приклади, Сергію. Де саме я вас особисто образив? Хоч 20% тих образ що ви нанесли мені (шкода, модератори щось цього не помічають)? Щодо єговістів як організації то я навів достатньо аргументів як з Біблії (яку вони так перекрутили, що каменя на камені не лишили). Знову ж таки моя критика не досягає навіть 20% тих образ що єговісти наносять християним.
    І останнє. Ви ж здається ще не єговіст. То чому критику цієї секти сприймаєте особисто?

7. Сергій аспірант

я наводив своъ аргументи, ви ж проыгнорували усы. навіть посилань на птверження ваших звинувачнь не дали.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

А я хіба про себе говорив?

8. Pedro

Ага, то виявляється, я вас таки ніде не образив, а висловив свою думку про організацію членом якої ви ще не являєтесь. А думка моя була, що ця організація - це ніякі не свідки чи слуги Бога, а слуги сатани.
    За це ви мене і психічнохворим обзиваєте і іншими словами.
    Але, блукаючи інтернетом, я натрапив на наступну оцінку християн
    Навіщо мені іти в ці храми я кщо я не поділяю погляди католиків. а їх звичаї сприймаю як ідолопоклонствоо?
    Ви не пригадуєте, Сергію, хто це написав? Отже обзивати католицьку церкву ідолопоклонниками, а цей вираз тотожний обзиванню їх поклонниками сатані - це ОК, а висловитись про єговістів на основі Біблії - це великий злочин. Чи не так, Сергію?

• Подобається Подобається x 5
  9. Сергій аспірант

Принаймі ці слова я можу обгрунтувати і довести. Звичаї традиційних церков беруть початок з язичницьких культів. Навіть очільникКатолицької церкви носить язичницький титул Верховного Понтифіка. Я не знайшов в Бібілії жодних підстав для поклонніння іконам, чи статуям

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Але зауважте я не називав католиків сатаністами чи ще яякось, не називав їх уніатами, сектантами тощо.
    ІІ психічно хворим я вас не називав, хоча певні психологічні проблеми у Вас є.

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ага, кращий захист, то напад.. Як файно! А ви як лицар без страху і докору визначили що в усіх католиків усіх часів і народів щось там потрійне. Хтось вас післав за це до психотерапевта?
    Може ви ще й Ісуса направите до психотерапевта чи кваліфікованного пастора, коли Той декого назвав родом зміїним?

• Подобається Подобається x 1
  11. Сергій аспірант

Я мав на увазі, що у католиків одні стандарти щодо мирян, інші щодо духовенства і е інші щодо предстаників інших конфесій.
    наприклад звичною є критика католиків практики позбавлення спілкування у свідків Єгови. Хоча самі католики екскомунікували Догнала і його прибічників саме за ідейні розбіжності.

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

У Ісуса були підстави для цього і свою критику фарисеїв він обгрунтовував.

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Я навів свій приватний погляд і він є моїм правом. Я можу бгррунтувати чму не поділяю поглядів католиків, але це те що в мені інші погляди не означає що я ображаю їх реліігйні почуття.

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

Яких образ?

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

те що усвідків інгші поглляди ніж у вас не є підставою для обази.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, підстави є у всіх, лиш не у католиків.

13. Сергій аспірант

Католики могли б груттуватис свої тверження на фактах, а не на припущеннях.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тааааааак, Сергію, таааааааак.... як ви ото гарно пояснили... а ми тут голову собі морочили. Що би ми робили без вас, га?

розкажіть нам про факти кінців світу... таааак цікаво!

Останнє редагування: 24 тра 2011
    • Подобається Подобається x 3
  15. Pedro

Та ми, Сергію, тільки й робимо, що доводимо і обгрунтовуємо, що єговісти то є тоталітарна і жорстока секта. На основі Біблії, історії, біографій і "моральних" якостей вашого месії і його послідовників. Ми не маємо абсолютно ніяких ворожих почуттів щодо рядових членів секти, бо вони є обмануті, залякані і зазомбовані. Нормальний християнин тільки може за них молитися, може Бог по своєму милосердю простить їх гріхи, розбудить і відкриє їм очі на їх стан, в яке провалля завів їх ворог наших душ.

• Подобається Подобається x 1
  16. Starscream

Starscream Member

Чесно вам скажу, Свідки Єгови це жахлива організація. Говорю я це не тому-що я ненавистник, а тому-що я бачив на прикладі рідні що із ними зробила ця банальна промивка мозгів. Пізніше вони стають невиносимі, вважають всіх людей демонами і Вавилоном великим, а себе вважають "Божою Отарою". Свідки надзвичайно лицемірні люди, які по вулиці усміхаються і роблять вигляд правильних, а вдома дозволяють собі при сварці кричати на всю квартиру при цьому користуючись не цензурною лексикою, правду кажу, це те що я чув на власні вуха. Дивлячись на Свідків, згадуються слова одного релігієзнавця, який сказав: "Якщо Бог існує, то атеїзм для нього буде меньшим приниженням, ніж релігія". Прошу вас люди, не ведіться на їх пастки. Оберіть собі гармонію, ніж промивку мозку, i зомбування.

17. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

а якщо так?

Чесно вам скажу, католицизм це жахлива організація. Говорю я це не тому-що я ненавистник, а тому-що я бачив на прикладі рідні що із ними зробила ця банальна промивка мозгів. Пізніше вони стають невиносимі, вважають всіх людей антихристами і сектантами, а себе вважають "помазанниками Божими". Католики надзвичайно лицемірні люди, які по вулиці усміхаються і роблять вигляд правильних, а вдома дозволяють собі при сварці кричати на всю квартиру при цьому користуючись не цензурною лексикою, правду кажу, це те що я чув на власні вуха. Дивлячись на католиків, згадуються слова одного релігієзнавця, який сказав: "Якщо Бог існує, то атеїзм для нього буде меньшим приниженням, ніж релігія". Прошу вас люди, не ведіться на їх пастки. Оберіть собі гармонію, ніж промивку мозку, i зомбування.

чи так?

Чесно вам скажу, православ'я це жахлива організація. Говорю я це не тому-що я ненавистник, а тому-що я бачив на прикладі рідні що із ними зробила ця банальна промивка мозгів. Пізніше вони стають невиносимі, вважають всіх людей безбожниками і розкольниками, а себе вважають "єдиноправильновіруючими". Православні надзвичайно лицемірні люди, які по вулиці усміхаються і роблять вигляд правильних, а вдома дозволяють собі при сварці кричати на всю квартиру при цьому користуючись не цензурною лексикою, правду кажу, це те що я чув на власні вуха. Дивлячись на православних, згадуються слова одного релігієзнавця, який сказав: "Якщо Бог існує, то атеїзм для нього буде меньшим приниженням, ніж релігія". Прошу вас люди, не ведіться на їх пастки. Оберіть собі гармонію, ніж промивку мозку, i зомбування.

чи мо навіть так?

Чесно вам скажу, іслам це жахлива організація. Говорю я це не тому-що я ненавистник, а тому-що я бачив на прикладі рідні що із ними зробила ця банальна промивка мозгів. Пізніше вони стають невиносимі, вважають всіх людей невірними і недостойними, а себе вважають "Воїнами Аллаху". Мусульмани надзвичайно лицемірні люди, які по вулиці усміхаються і роблять вигляд правильних, а вдома дозволяють собі при сварці кричати на всю квартиру при цьому користуючись не цензурною лексикою, правду кажу, це те що я чув на власні вуха. Дивлячись на мусульман, згадуються слова одного релігієзнавця, який сказав: "Якщо Бог існує, то атеїзм для нього буде меньшим приниженням, ніж релігія". Прошу вас люди, не ведіться на їх пастки. Оберіть собі гармонію, ніж промивку мозку, i зомбування.

;)

18. Сергій аспірант

Ви особисто були з ним знайомі? Чи груннтуєте обвинувачення на книгах написаних по смерті рассела. Щодне ваше звинувачення немає документального пітверження і не фігурувало як висновок суду.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Кожний свідок зробив ссвоє рішення усвідомлено. І багато свідків були о саого хрещення в кількох християнських громадах.

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Тобто бачили лише один приклад? Ви думаєте серед свідків не буває винятків?
    Свідки єгови дсхвалюють ізакривають очі на таку повеінку?
    Тоталітаризм передбачає контроль за всіма сферами життя. Ув ипадку який згадали ви старійшини можуть втрутитись лише тоді коли за допомогою звернеться подружній партнер чи хтсь стане очевидцем такої поведінки.

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Чесно ніколи не чув щб свідки вважали ближніх демонами.

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Поясніть як відбувається промивка мозку і зомбування?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой... хіба то важко, глянувши на ваші дописи? Ваші мякенько гарні дописи в адресу СЄ де треба і не треба вже оскомою в горлі стоять. То знаєте, відчуття, ніби їсти мед і цукром закушувати. Спочатку приємно, а з часом нудить.

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Нічого, скоро московський патріархат заборонить ту секту
    кокуренти ж все-таки

а де твій аватар? :)