Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Справді не знаєте відповіді?
    Мені байдужі їхні погляди. Мене їхня настирність дратує.
    О, та я б попередила і показала б, де вікна і двері. Але можливість вибору б залишила за ними, і не пхала б огрядного сусіда у кватирку.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Людей цікавить Біблія і Христос а не вежа і сатанинське перекручування Біблії. Я вже казав, що колись ходили мормони (десь вже років 5 їх не чути) - це були досить приємні молоді люди і не такі настирливі і їх вчення набагато ближче до християнства ніж вчення бруклінців.
    В мене в Україні є старенька вже мама. Все життя була доброю християнкою. Так ось єговісти зачастили її "навертати" в "істинну віру". Скільки не просилася - я ходжу до церкви, щоденно читаю Біблію, молюся, стараюся жити по Христовим заповідям. Ні. Приходять зі своєю дурною балаканиною і тичуть під ніс сатанинську макулатуру. На днях знову скаржилась по телефону. Я коли поїду, порозмовляю з ними по-душам і після цього вони не прийдуть ні разу. Ось тільки Сергій знову буде скаржитися про переслідування єговістів.;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Написати заяву в міліцію.

Може вони бачать, що людина старша, забаламутять голову і квартиру привласнять?

4. majolika

majolika Well-Known Member

а ще розчленують і з"їдять о_О :)))

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А для чого їсти? Там ж кров - ніззя!

От недавно бачив програму про секту ім. Черновецького у Києві, там негр якийсь її веде. "Посольство боже" - себе називає. Там немало людей залишилося без житла...

6. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Мих ви хоч один такий випадок знаєте? Скільки квартир привласнили свідки Єгови?

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Секата яку ви маєте на увазі - звичайні протестани харизмати і їх діяльність і близько не подібна до свідків Єгови.

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

А вона може сказати що в цій літературі суперечило її поглядам?

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

те що байдужі я зрозумів. тому ви ї і не знаєте.
    Трохи вище я навдив приклад - як що ви знаєте про наближення лиха, ви попередите про це інших, і ви будете пробувати перекоати тих які вам не повірять. Вреші обставини в людей змінюються, і булоб недоречно ігнорувати людину якщо вона колись відмовиласьслухати.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, я в міліції не працюю, щоб знати випадки. А за настирливі приходи в квартиру батьків п. Педро, я б в міліцію заяву написав.

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

Нє, ну то вже наглість. Заяву в міліцію і то негайно!

• Подобається Подобається x 2
  8. Сергій аспірант

на якій підставі? Вам запропонували літературу. ви відмовились, свідки Єгови пішли.
    усе нормально і законно.
    Мене наприклад дратує коли в можму місті звукова уставновка в церкві реве на півміста, так що слів розібрати неможливо. а шумове забруднення створюються - і нічого усіх влаштовує. навіть міліцію як навпроти церкви.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну раз... ну два... а далі? Якщо не доходить.

Та не переживайте, це всього-навсього дрібне хуліганство.

10. Сергій аспірант

свідки Єгови взагалі не рекомедують залишати їм майно. такі випадк трапляються. але у випадах про які я знаю мова йшла про людей які були свідкми кілька десятиліть і немали близьких родичів. Запоісти майно якійсь громаді вкрай складно оскільки при наявності авіть далеких родичів заповіт можна оскражити.
    у випадку із Посольством Божим, то там справді випадки перепису житла були ще за життя людей. Хоча хо винен людям, які е можуть співставити спосіб життя свого провідника із скромністю апостолів?

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

Дрібним хуліганством буде спроба пронникнути в житло проти волі господаря( навіть не дрібним а досить серйозним злочином).
    Коли просиш людей. які кажуть що живуть по заповідях, знайти їх у БІблії вони просто губляться. Я вже не кажу. що іноді замість біблії приносять молитовник. або білію для дітей.

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Мих Ви вжиєте якихось заходів щодо Педра? Я розумію що він людина запальна, але постійно ображати релігйні погяди інших він не вправі.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, тільки от то оскарження, як мертвому кадило у 99% випадках.

12. Сергій аспірант

Як часто вони приходять до Вас. раз в рік. два рази в рік. щодня?

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

у випадках якщо майно перейшло реліігйній організації. яка некористується великою повааюю . швидше за все скаргу задовільнять.
    зауважу що якщо якась людина відпише усе майно католицькій церкві. це не стане предетом рознголосу.
    В Росії буи не одноразові випадки коли люди продавали квартири ійшли в монастирі. жертвуючи їм усі гроші.

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

Цікаво спостерігати за розвитками міфів про реліігйні організації - на початку 90 свідків звинувачували в жертвоприношеннях, оргіях, в середині 90 в забиранні квартир, руйнуанні сімей.
    Перед тим у цьому ж звинувачували баптистів і пятедесятників.

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Прошу ознайомитись

http://www.kp.ru/daily/24579.4/749964/

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, а повагу чим виміряють метрами, кілограмами, чи вольтами?

Сергію, ваші адепти так само вішають локшину потенційним клієнтам на завіт в користь організації?

14. Сергій аспірант

Свідки ЄЄгови взагалі не вимагають цього. і випадки колись хтось заповідає майно свідкам є лиш поодинокими - зазвичай, це люди які були свідкми десятки років і немали родичів.

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Добре, чому ж тоді, баптисти, євангелісти, 50-ники не агітують? Ну, може й агітують, але я щось не бачив і не чув тієї агітації.
    А Єговістів, біля кожного дерева.
    Моя думка, що то є суто комерційний проект Курта Рассела. І проект, як бачите, досить вдалий. І методи в них комерційні, як і в торгових агентів, наприклад, продуктових магазинів (плани, території). І ще одне, людина, котра дійсно цікавиться, читає біблію, легенько "зажене в глухий кут" Їговістів з їхніми цитатниками і т.п. Вони просто інтерпретиють Книгу на свій лад, створюється мережа (як амвей, гербалайф чи т.п.). Чим торгують? Хз... Думаю, людськими душами...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

взагалі-то, по-великому рахунку довести, що хтось вимагав завіт/не вимагав - не так-то просто. І взагалі, завіт неможна вимагати. Якщо буде доведено зворотнє, завіт може бути анульовано у судовому порядку.

А можна взагалі не вимагати, а масненько переконати, надавивши на психіку.

17. Сергій аспірант

Ці конфесі пробували вести активну місонерську діяльність. але всесвітня радда церков суттєво це обмежела. попередивши перехід з однієї конфесі в іншу.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

На свій, чи відповідно до науки і сучасної біблеїстики?
    І про яку комерцію можна говорити. якщо грошшей свідки Єгови не отримуюють? ї х првідники є суттєво біднішими персічних свідків. оскільки мають значно менше власного майна? Радше комерційним проектом можна назвати традиційні церкви у які представлені у найрізнаманітнішиих фіннсоих колах.

Доречі ви так і не відповіли на мій допис - свідки Єгови руйнують сімї. и люди як інемаожуть тролерантно сприймати вибір інших?

Останнє редагування: 6 тра 2011
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

відповідно до нахи....

19. Сергій аспірант

Чарльз Рассел на цьому збагаився чи ні?

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Приклади таких переконань? Скыльки картир отримали свыдки таким чином? Є хоч якісь дані про це?

20. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Знаю достеменно, що це дуже небідна людина...

Такий вібір можна сприйняти, якщо це хтось із твоїх знайомих, чи колишніх однокласників. Але от якщо це твоя дитина, яку ти ще з садочка водив в церкву і на сповідь, і святити пасочку, і на різдво колядувати. Прищеплював любов до християнства, а воно виросло, попало під вплив такого-ось горе-проповідника-афериста (бо ж само біблію не читало, ну так, є такий гріх, не всі наші люди, чи то греко-католики чи православні читають Святе Письмо і дійсно вникають у зміст) і відреклося від віри батьків і дідів. Скажіть, легко би було Вам таке пережити?

А щодо Біблії, то Єговісти інтерпретують її як їм вигідно, тому "непідкована" людина легко може попастися на "вудочку" сектантів :sad:

п.с. пару знайомих-однокурсників пішли до них після закінченню вузу, бо було складно з роботою. Не скажу, що вони багато заробляли, але тим не менше задурно, однозначно не ходили. Мали навіть більше за деяких однокурсників, наприклад, хто пішов молодим спеціалістом в школу !

а де твій аватар? :)