Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В чому я збрезав про спеціальних піонерів?

Ще додам,участь у проповіді прйимають усі включно із старійшинами, районними наглядачами, членами комиітету філалу, членами Керівної ради.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

:haha: таки пішла Гандзя

а як щодо попа раз в пів року?

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хтось сказав, що Ви у чомусь винний?

4. Сергій аспірант

Щойно одна пані назвала мене і моїх співвіруючи брехунами? Пані модератор.цього не зауважила?

5. Un.Known

Кого-кого?

А чи не Ви писали
    ;)

• Подобається Подобається x 3
  6. Сергій аспірант

Я подыляю погляди свідків Єгови, але ще не є членом збору.

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Ви можете довести , що я збрехав? Я ж некажу , шо ви брешете, про те що свідки Єгвои помилкво витрачають на Вас свій час раз в півроку?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, памятаю, ще 2 роки тому ви обіцяти влітку... Минулого року на Тернопольському форумі, що минулого літа...
    Але правильно робите. Не спішіть. Читайте Біблію. Молитовно. Не тільки що Башта каже читати і як розуміти. Просіть Бога, щоб пояснив вам.
    Бо іноді шляхи, які здаються прямими... а кінець їх загибель. Пр. Сол.

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

О, бачу моєю порадою скористались, ліки випили і стали трохи іншою людиною

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

глас вопиющего

• Подобається Подобається x 1
  10. Сергій аспірант

Ну а чого моджно очіківати від такої компаніії? Всіх хто міг вести нормальну дискуссію, з цьогого форума вигнали.

11. Robert

Robert Well-Known Member

Куди вигнали?о_О

12. Сергій аспірант

В баню.

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ви про цього пана? http://forum.lvivport.com/member.php?u=46858 :)

14. Un.Known

А Сергія лишили. WTF... )

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну чем более хуже себя ведет "компания" тем выгоднее смотритесь вы, катославные и правотолики слишком давно исповедуют нетерпимость к любому инакомыслию, хорошо что для вас прощать - это завет а не воздухосотрясание ) (это не образа не релегійному грунті - среди католиков и православных есть оочень хорошие люди, но сами эти религии есть диавольское порождение .... ИМХО )

16. Ука

а нащо?
    Більшість присутніх тут знають, як і коли священики окроплюють водою помешкання.
    Тому достатньо просто наголосити на цих Ваших словах (Ви ж зумисне так довго не коментували цього), щоб зрозуміли ціну й іншим Вашим ствердженням. Ні, Ви не брешете, а так - трішки перебільшив, трішки пересмикнув, трішки недоговорив, трішки перевів стрілки... Типовий спосіб ведення дискусії.

17. Сергій аспірант

Я це теж знаю. Івам байдуже, що такі освяення є по суті шахрайством, нічим не ліпшим ніж шахрайтсово різнрманітних екстрасенсів. тепер е кращийбізнес, на мощах апостолів, хоча ніхто ніколи не можедовести, що ці мощі належать саме апостолам. Так хто тут брехуниі шахраї?

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

http://www.cerkvasviatyh-boryslav.org.ua/
    Осьтак заробляють грші і при високому покровительстві.

18. Ука

але ж раз в рік - то несолідно, мож і прибрехати трохи, нє?

• Подобається Подобається x 2
  19. Сергій аспірант

Свідки Єгови не росповсюджують матеріалів спрямованихх проти якоїсь певної конфесії, на зраозок брошур "Обережно! Брехо-католики". Ти м е менше греко-католицькі і православні місіонери користуються подібним методом постійно. Вам ніколи не датуть бпрошури де коротко викладались основін положення віри греко-католиків чи православних,а от брошури з розповідями про небезпеку сект ось це залюбки.
    В Ставрополі священники і семінаристи тиянлись по дворах і попередажалли людей про небезпеку сектантів. Цікаво,щоце чомоусь нікого не дратувало. Виникае питання чому?

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

Два рази - зимою і літом. Хоча зараз ходити вже не солідно-))))).

20. Un.Known

Дадуть, якщо людина попросить. А от втулювати не будуть, це правда.
    Та бо за це дякувати треба. )

а де твій аватар? :)