Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В сучасному світти тримати призлвну армію, це просто даремне витрачання коштів. Така армія не ефективнаі не боездатна, що було доведено в Чечні.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а в професійній армії СЄ можна воювати? Забороняється лише призовна?

3. Сергій аспірант

Частково дата н епереносилась ні на 1915 ні на 1916. Расселважав що у 1914 році закінчились часи поган. Вцей же рік очікувалось установленяБожого царства, проте не призначалсь якась конкретна дата колице мало статись. Це мало статись після жовтня 1914, Расссел справді очікува в що це настане дуже швидко і сам же визнав свою помилку.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

согласен про не эффективность, про Чечню не согласен, в Афганистане американцы тоже вполне себе гибнут, меньше чем наши, у них дурашлепства по-менее, но все равно гибнут, это специфика полувойны, когда нельзя воевать на уничтожение ... но мы отвлеклись я вам дал пример не эффективности или не эффективности армии, а того что чем больше в стране СЕ тем слабее она к внешней угрозе ....

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

ну это вполне могло сойти у стороннего наблюдателя за ложь ...

5. Сергій аспірант

Ну а як ви собі уявляете , що б християнин вбивав християнина, чивзагалі будь яку іншу людину? Бутти солдатом, це вже бути поза категоріями етики, бо солдат не людина, він засіб для досягеннян певної мети іншими людьми. Збігаетьсяце з пояняттями християнської етики? Абсолютно ні.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Брехня передбачає зумисне викривлення інормації

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Внешняя угрозо просто миф, в некотріх странах свидетелй Иеговы и других конфесий не служащи в армии очень много. но обороноспособность ети стран от этого не страдает.
    http://chivchalov.blogspot.com/2012/06/blog-post_08.html

6. artobstrel

я с вами не соглашусь категорически, со времен библейских ровно как и до них, внешня угроза была есть и будет ...

это потому что не отягощенных верою граждан больше ... когда то индейцы постеснялись поднять оружие на пришлых белых, другие приняли их за посланников богов, мы видим к чему это привело ...

- это бред ... по всем трем позициям ... конкретно-абстрактный пример, государство шнобельварген в северной ковыряндлии население 1000 человек, все СЕ, пришел 1 психопат из соседней страны с автоматом и боеприпасами к нему, и начинает крошить вех без разбора, детей, женщин, стариков .. какие действия предпримут се с точки зрения их доктрины?

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

кстати сам всевышний иной раз не гнушался тем же ханаям на голову камешки побросать, при всей своей благости так сказать ....

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сколько проповедуют специальные пионеры или об их отчётах о проповеди.
    Уявляєте, скільки годин собі записав Сергій з нашою допомогою? )

• Подобається Подобається x 3
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

вони вирішать, що прийшов кінець світу і возрадуються

• Подобається Подобається x 2
  9. artobstrel

а почему бы и нет? даже такой КГБист и ФСБшник как я, уже сто раз бы послал всех оппонентов в тайгу дрова пилить а сам бы пошел в баню парится )))))) а тут человек старается и всем отвечает без истерик - это заслуживает уважения, кстати зря вы их так не любите интересно бывает послушать ...

10. Сергій аспірант

Я здаеться на цб тему писав вище. Так що будьте любязні пригадати, бо ви самі занете якфй категорії людейтреба повтрюватикілька разів-))).

11. Un.Known

І що?

Ви не розумієте, що я Вам просто не вірю, як решті брехунів з тої секти?

12. artobstrel

) а кому с религиозных брехунов вы верите???? или есть религиозные не брехуны? при всем в моем к Вам :give_rose::give_rose::give_rose:

13. Un.Known

• Подобається Подобається x 1
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мартіні, ні Сергій ні тисячі рядових єговістів не вирішують абсолютно нічого. Їх роль - в усьому підкорятися і все виконувати до останньої йоти.
    Вирішує група главарів в Брукліні. Вони прирівняли себе до апостолів, заявляють, що мають спеціальний канал до Бога і напряму з Богом спілкуються. Навіть в певний час писали в Башті: головний редактор - Бог. Так що я б не дуже звинувачував рядових єговістів. Вони попали на гачок, а назад, як казав Жванецький, дороги нема...

15. Сергій аспірант

Доведіть, що я вам брехав. Крім того , нагадую що переід на собитстості на форумі заборонений.
    Мені байдуже у що ви вірите. але упреджлженість,це завжди ознака обмеженості і скільки не зустірчаю педагогів. більшість із них саме такі.

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Педро, те що вам покращало, не означае щ. що можна перестати приймати ліки.
    Прошу навести цитату.

Хоч один 10, 100, 1000 католиків можуть щосьвирішити і напркиладл добитись зміни поглядів своєї церкви?
    Кільком міліонам свяшенників які порушують уелібат, і мілонам католиків-гомосексуалісті н евдадетсья змінити політику Ватикана.
    Щодо вас Педро, то ві залежні від кожної дурниці .яку читаетет і сприймаете на віру без доказів.

16. Un.Known

Доведіть, що ні. )))
    Дивно, Ви спочатку говорите про себе:
    а потім починаєте розказувати про перехід на особистості.
    То я Вас потішу - я не педагог. )))

17. Сергій аспірант

Згіднощзагальноприйнятих норм довдити повинен той хто звинуватив.

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

раз
    два
    і тут же
    три
    і тут же
    Тіко не треба зараз Ганю Герман вдавати :)

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

угу, знаєм. свідкам - ніяк не доходить, і то абсолютно прості речі :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Сергій аспірант

Вимога одна - кожний свідок Єгови повинен проповідувати в міру своїх сил і можливостей. Хтось може брати на себе більші забовязання і це його власна справа. В чому я збрехав?

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)