Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ну я вас не роздирав-)))). Але я справді не терплю бездоказових звинувачень

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Де ви таку казку почули? Так це справді поширений міф, тільки от в чому проблема - жодного доказу що свідки Єгови примушують до відчуження майна немає. Автори звинувачення наприклад не могли привести статистичні данні, хоча є достатньо фактів того, що люди вступали в монастир, продавали квартири, а гроші жертвували монастирям.

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Якщо в культурі багатьох країн прийнято, що частина майна померлого передається згідно заповіту реліігйним чи благодійним організаціям це сприймається цілком нормально. Якщо ж це сприймається насторожено свідки не радять робити подертвии в такий спосіб. Ви знаєте бездомних свідків? Що заважає вам поїхати в Бетель і спитати що свідки, які там живуть і працюють зробили із своїми квартирами? І які можуть бути претензії до людей які десятки років були свідками Єгови і немаючи спадоємців залишили майно організації свідків Єгови. Це їх законне право.
    Дайте визначення слову секта.

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Як заманюють? Гроші пропонують?

2. Ну ,мене роздерти не так просто...Але хвалити себе і вважати в даному випадку "толерантним " трохи некоректно і нескромно з вашого боку.Я вас не звинувачую ,я висловлююю свою думку ,яка ,на жаль ,не збігається з вашою.
    А народні приказки образити не можуть.... ...тільки вчать ...толерантності тежж....

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

А за що ж живуть ваші кгм...не знаю як назвати ходящих ...з книжечками ...День в день ходять,без перерви на роботу...

3. Сергій аспірант

Що заважає Вам підійти до них і спитати? Це ж просто ч и не так?
    Але оскільки ви цього не зробите довдеться відповісти - свідки Єгови, в тому числі і стірйшини платні не отримуюють. Це люди які працюють в найрізноманітніших галузях, чи мають свою власну справу.

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Тільки я свою позцію обгрунтовую, ви ні.

4. ХА- ХА-Ха!!!!
    Щас все кину і піду до них питатись !
    Плавали ,знаєм ...

5. Сергій аспірант

Вам щось не споддобалось у мойї відповіді?
    Тоді думайте логічно - кожний свідок Єгови забовязаний проповідувати. Організація існує на пожертви віруючих. В статутних документах чітко вказано що старійшинивідків Єгови не отримуюють платні. В багатьох країнах оплачуване ддуховенство - норма, так чогож заперечувати якщо свідки отримуюють гроші за проповідь? І чого звинувачувати? Чи не тому що усім добре відомо що платні свідки Єгови не отримують - там де гроші неодмінно є купа різноманітгої документації, але цього ж у свідків немає. такщо поясніть як можна пооатити 7 000 000 свідків по цілому світі без жодного докуентального пітвержження.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Тому такий прессинг оточення? Можна навіть сказати промивання мозгів?

• Подобається Подобається x 2
  7. Сергій аспірант

Причому ту це? скільки часу і коли свідок Єгови визначає особисто. Інформація яку ви навели є для його власного користування,
    Не очікував від вас ерміну промивання мізків . ви ніббито людина розважлива.
    Якщо ви поміти ли то в деяких гравах вказані адреси людей яких не варто турбувати, або а ж інормація проя людей які виявили зацікавлення, їх особливі потреби тощо. Нічого таємного чи конфіденційного ці записи не містять
    Так в чому ту промивання мізків поясніть мені?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

9. Un.Known

Звісно.

Тільки рекомендації, куди варто ходити, куди ні, тобто, де можна щось увірвати, а де не варта навіть намагатись.

І Ви знаєте, я просто на практиці переконалась, що м"яка відмова не діє. Тобто, свідок, якщо не нарветься на твердіший характер, так і буде ходити і розказувати як "правильно" вірити.

Якби я задалась метою когось переконати від щирого серця, то не боялась би псів. Правда, у випадку, коли процес переконування не поставлений на конвеєр.

• Подобається Подобається x 3
  10. Сергій аспірант

Тобто є рекмендації стосовно людей як і слухати не бажають.
    До речі з якою періодичністю до вас приходять свідки - раз в рік, раз в два роки?

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

річ не в тім зо свіки чгось бояться. просто іноді справді потрібні застереження.

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Дивно у вашому повідомленні протіріччя

Тобто якщо двас приходять після відмови ви проти, якщо не приходять бу вас злий пес - увас теж іпідставадля звинувачень.
    Тобто незалежно від того що робитимуть, чи неробитимуть свідки це комусь заважатиме, але не думаю що ци варто перейматись усім не догодиш і не варто намагатись це робити.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

увірвати що?
    ви використвовуєте зовсім не зрозумілий жоргог. розкривате значення слів-)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щось у мене сумніви, що апостоли, чи перші християни складали подібні тАблиці.

Я думаю, у них був інший підхід, що до проповідування.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

супер!

Як можна масненько говорити неправду - жах.

Мені то нагадало табличку на брамі: "У дворі добрий пес, але має слабі нерви".:good:

• Подобається Подобається x 1
  12. Сергій аспірант

А хіба свідки Єгови ставлять за мету переконати когось проти волі?
    Як вам такий діалог
    Як ви думаєте що може допомогти зміцнити сімейні стосунки?
    Ви сектанти невірите в Трійцю.

І хто тут проовокуєє суперечку?

13. Un.Known

Ніяких протирічь, тому, що в мене нема звинувачень через пасивність свідків. Мені більше заважає у них відсутність поваги до тактовної відмови.
    о_О

14. Сергій аспірант

далеко не в усіх містах ї домах радо приймали.
    врешті в таких таблицях ви бачете щось протизаконне? Я вичайно не торкаюсь питання прафіяльних списків. які мають багато церков. ц цілком нормальна і допустима річ.
    І апостоли і усі інші учні христа йшли до людей. а не чекали коли прийдуть до них.
    Натомість Всесвітня рада церков всіляко обмежилла проповідь і дуже несхвально оцінила перехід віруюючих з однієї конфесії в іншу, внаслідок чого практично зупинилась проповідницька діяльність простестантів. з боу православних і греко католиківїї взагалі небуло.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

У чому пасивність? У тому що вони не говорять з людьми які не бажаюь їх слухати?
    І перепрошою вам суттєв заважає коли раз в рік до вас постукають сідки і ви відмовите їм? Я перевіряв неодноразово такі звинувачення. чомусь тактовної відмови мені завджи вистачало. а от щоб позбутись увагги пятедесятників потрібно було півроку.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

думаю, що то видумка СЄ.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

вони навіть ходили по хатах, там проповідували, але це було при випадку їх перебування у когось, а не ходіння по хатах ради проповідування.

16. Сергій аспірант

А як бути щодо церконої документації? І чимцікаво займаюттьсяя місонерські відділи ? Теж напевно маюсть свої плани

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Навчання провоилось і в домах і в публічних місцях.
    Дії 5:42: 42*І кожен день у*храмі та від дому до дому вони безупинно навчали й звіщали добру новину про Христа Ісуса.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

Матвія 10:11—15: 11*В яке тільки місто чи село увійдете, шукайте в*ньому достойних людей і*залишайтесь там, аж поки не підете далі. 12*А увійшовши в*дім, вітайте його мешканців, 13*і, якщо дім гідний того, нехай мир, якого бажаєте йому, прийде в*нього, а якщо не гідний, то нехай ваш мир повернеться до вас. 14*Коли*ж хтось вас не прийме або не слухатиме ваших слів, то, виходячи з*того дому чи міста, обтрусіть порох зі своїх ніг. 15*Правду кажу вам: землі Содома і*Гоморри в*Судний день буде легше, аніж тому місту.

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

Дії 20:19—20: .*.*.. 20*Однак я не стримувався від того, аби розповідати вам про все корисне і*навчати прилюдно та від дому до дому.*.*.

17. Un.Known

Я б привітала, якби вони були пасивнішими. )
    Ні.

Мені заважає, коли приходить одна і та ж людина, котру ввічливо попросили не приходити.

18. Сергій аспірант

А чому ви попросили ъъ не приходити?

19. Un.Known

Дивне питання.

Якби це був не свідок, а скажімо, любитель Формули 1, котра мені не цікава - Ви б це питання задали?

• Подобається Подобається x 3
  20. Сергій аспірант

вам не цікаві свідки чи вас не цікавить Біблія?

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Чи ви просто упреджно ставитесь до їх поглядів і тму не хочете з ними спілкуватись?

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Вони ж не прийшли сперечатись з вами
    Доречі як би ввчинили коли б знали що наближається лихо? Чи ви просо би тихо собі збирали манелі і тікали, чи пробували попередити сусідів. навіть якщо ті слухати вас не хочуть?

а де твій аватар? :)