Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Прочитайте мое попрерднє повідомлення.

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

У вісників немає норми проповіді-)))

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

гм, то може поясните, про що тут мова?

• Подобається Подобається x 2
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ггг :) прикольно, "піонери" :)

От такого піонера я б за галстук добряче потримав в 8 ранку :)
    ше один
    спецпіонери - це шо, типу комсомольці? :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Сергій аспірант

Спершу зазначу , що інформація невідомо з якого форума.
    Друге піонери, це вісники які забовязались свідчити від 30 до 70 годин в місяць. Дляних справдіє певні норми, але вони оосбито прийняли іршення присвячувати проповідістільки часу.

5. Ука

на щастя, то вони на вулицях до людей пристають в такий час - по хатах не ходять, бо не Ти один потримав би, і не лише за галстук :)))
    Правда, сенс такого "служіння" в 7 ранку, коли всі на роботу спішать. Але їм головне години намотати. Що й добре, мо, меншій кількості людей голову закрутять.

6. Сергій аспірант

«Специальный пионер» — пионер, проповедующий 130 часов в месяц. Находится на содержании организации Свидетелей Иеговы.

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Хм. поперше чв ач враовуютьсячас витрачений самена розмову. З 7 ранку звісно ніхто не проповідує. Але з 8 -9 в трансорті це цілком можливо.

7. Ука

Зауважте, знову цікавий фортель:
    я ніде не казала, що норма є у вісників - лише спитала, чи Сергієві годин вистарчає на норму.

На що Сергій відповідає:
    Хоча, ми ж не знаємо, чи Сергій вісник, чи піонер, чи ще хтось.
    Відповідь формально правдива, але в контексті читається так, як читається :)

8. Сергій аспірант

Я ще не є свідком Єгови.
    Ви шукаетте до чого придертись? Так у звичайних вісників немає якоїсьчиітко визначеної норми проповіді, таакінорми є тільки у піонерів.

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

От я зауважжив брак логіки у вас, якщо немаевизначеної норми то як може вистачати чи не вистачати годин?

9. Ука

і це ви про логіку говорите? :)))

10. Сергій аспірант

Так говорю, бо у вас вона вона явно вибіркова.
    У вас до свідків Єгови купа питань, і ви чомусь задаете їх на форумі, хоча маєте нагоду задати їх особисто.
    На форум вам часу не бракує.

11. Ука

жодного, окрім того, яке я задала тут.

особисто попросила у карточці звіту служіння по квартирах поставити позначку "більше не приходити".
    і так 5 раз...

мені взагалі часу не бракує, і не лише на форум :)

12. Сергій аспірант

Те що про цеможна просто забутти обійшовши 100 квартир випро тсо не здогадуетесь.

13. Ука

а як же звіт? "записи служения по домам?"
    Про те, що не застали, не забувають, бо про це записують.

14. majolika

majolika Well-Known Member

це практично неможливо

може, ви їм просто особливо подобаєтесь?

• Подобається Подобається x 1
  15. Сергій аспірант

В принципі можливо - це всього лиш один будинок - укілька днів роботи.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Ваша реакуція повязана не з ттим що вамякось особливо заважають свідки, а прост о з упередженістю. З досвіду знаю що найважче щось пояснбвюати педагогам .які завжди в усьому праві і не можуть визнати , що чогось не знають. Фактично про свою релігію ви практично не говрите - спілкування в церкві зведене до мінмуму,як такої грекокатолицької общини не існує. Переколнатись в цьому елементрано - хай священнник попросить пропрвцювати приожанам на будові храму, або попросить прибрати територію безкоштовно-)))).
    Натомість зробити бізнес на демонстарції мощей апостолів в проввінційному містечку. без жодних наукови доказів ці мощі належать саме апостолам, то ось це залюбки. Хоча сучасні наукові методи дозволяють встановити і вік мощей і етнічну приналежність, і родинні звязки. При такому підході нічого дивуватись, що греко-католики вбачають велику проблему у свідках Єгови і не упускають нагоди, обрехати їх в ЗМІ,(Схоже. що журналісти наших газет просто не вміють писати фахово на релігійні теми), не можуть дати ради з внутрішньоцекрковним сектантсвом, типу групи Догнала, Гарафіни Маковій і тому подібних. Легше виовати упередженість до інакомислячих, ніж навчити людей вірі.яку вони начебто сповідують.

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

неа, секты практически все четко организованы и иерархированы,

ни в грош ее не ставят, в нашем случае это особо не видно ибо держава сама себя ни в грош не ставит и ничего ни от кого не хочет, а вот когда государство требует от граждан, пример - 3й Рейх, СССР СЕ как правило отправляются в концитрационно-трудовой лагерь ... что в данной ситуации скорее "+" в сторону СЕ, но увы, по поводу "поважать" напади клятые москаляки, СЕ за автоматы хвататься не будут, я понимаю - принципы, но с точки зрения государства - предательство ... потому и секта, католики и православные (столпы так сказать) на этот счет заморачиватся на писании не станут ...

я согласен что не было по факту, но давайте не будем кривить душой, разве не объявлялось СЕ - наступление армагедона в конкретную дату? с конкретными последствиями которые так и не состоялись? что до христиан не слышал чтоб "столпы веры" объявляли что мол в следующую среду - конец жизни мирской и придет дух на орехи раздавать ... не сто лет назад не двести ....

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

скажу пару слов, не в ответ а так сказать в общую тему ... я лично СЕ не особо жалую, считаю их забубенными (это не ругательство это гипертрофированный синоним зацикленности) НО, я еще ни разу не слышал от СЕ хамства, грубости, даже в ответ на мягко говоря ироничное отношение к их забубонам ... а вот с "столпами" попробуй

17. Сергій аспірант

Почитайте Вебера, а поім вже публічно демонструйте своє глибокі знання, викулопані з книжок на зразок памфлетів Дворкіна.
    Сувора ієрархія, чітке розмежування кліру і мирян, особливі процедури інціації кліру властві сам е для традицінйих церквов.

Держава сама дае право на альтернавтину службу, то чого б свідки Єгви мали б ним не користуватись?

На конкретну дату ніколи, настання після завершенняп евних періодів так.

18. Ука

ото Ви в точку потрапили. Наш храм так і будують. Після Літургії священик оголошує, що будуть робити те то і те то - потрібна допомога. І люди приходять і допомагають. Безкоштовно. І це в місті. Про села навіть мова не йде - там все роблять толоками.

19. Сергій аспірант

Щось н епомічав такого бцудівництіва у своему місці. Цікава ситуаці, скиглення про брак грошей у церквиЮ чув досить часто, тільки бачив, щоб священникам їх не вистачало.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Так звісно плюс - можливість зангинути, чи втрати сім ю. Та навіть зараз в Росіїї. свідки Єгвои втрачають роботу, тільки на підставі тог о, що вони свідки Єгови, особливо цестосуеться лікарів, вчителів, держслужбовців.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мдя, поторопился я со спокойствием, ну будем считать довели .... не спорю право товарища Вебера иметь свое мнение по вопросу определения секты, вы наверно меня не очень поняли, а по сути любая секта (ну кроме хиппи) это вполне себе четкая иерархия и все вышеперечисленное о чем вы же и сказали применительно к традиционным религиям (далее "столпам") наличествует в любой уважающей себя секте Аум Синрике, Белое Братсво и т.д. ну не любите вы слово "секта" но от него никуда не деться любой кто придумал религию как минимум после разделения христианства на православие и католицизм для "столпов" будет - сектой, а следовательно и для людей которые верят в монополию на боженьку у "столпов" ...

не юлите, я привел конкретный пример - внешней агрессии, вот и на хиба стране граждане которые не будут ее защищать? отож ...

гм ..
    это ложь ?

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

вы меня совсем не понимаете ... а "втрачают" они абсолютно верно и правильно, я уже приводил вам довод почему государству се не нужны и опасны ... представьте себе Россию в которой все се, представили? и вот на нее напали злобные башкиры в кол-ве 30 человек .... так и перережут все стотыщ милионов населения ...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)