Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Модератаор в хоорошому гуморі.
    Можете нащзвиати мене Сергім, так вам буде простіше-))))).

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О, єс. Модератаор в надзвичаааайному гуморі, Сергім. )))

• Подобається Подобається x 3
  3. Сергій аспірант

Помітно-)))))). Оскільки я не п ю іне святкую, то можу оцінити в повній мірі-)))))

4. Un.Known

А я святкую, але не п. )))

5. Robert

Robert Well-Known Member

А хто такий "страійшина"?

6. Сергій аспірант

Прошу приклади брехні - аргументовано, послідовно
    З якого чсу на формумі дозвллені образи на релігійному грунті?Я так бачу . що впронграму виховання так званої інтелгенції толернатність до релігійних переконань не включена.

---------- Додано в 09:35 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

Ось тут ви нагло брешете. так яприводив цитати, тому що ви уявлення не мали про погляди свідків Єгови, і часто писали або виклад поширени міфві. або просто те що почули з пліток в церкві. Я ж вам приводив цитати з силками на джерела. Ну звісновам легше все перекрутити. бо ви як і багато інших педагогів, просто не можететвизнати, що бувате іноді неправі.

7. Un.Known

Ви що, цілу ніч тему перечитували? ))))

Сергію, цитати Вам давати не буду, тут декілька тем прикладів, де Ваших співсектантів на брехні ловлять. Крім того, піднімати цю тему між обговорювані не маю зовсім бажання.

А щодо толеранції - то вона в мене там закінчується, де починається обговорення моїх релігійних переконань.
    Я не буду так болісно реагувати, як Ви. Десь там, де і Ваші "силки" лежать Даянині цитати, котрі Ви спростувати не змогли, якщо не вважати спростуванням звичні Ваші зойки.

8. Сергій аспірант

Даяны по це не один раз казалось кілька років тому. Людина прсото цього, аюо не бачить. або їй зручно аймати саметаку позицію. не заамислючись при тмоу що вона нагло бреше. звісно легко вирвати цитату з контексту, але явпенвнений що ригінальних видань Даяна не читала і ї це нецікавить. наприклад свідки гови ні коли не призначали точних дат кінця світу, і самого понятят кінець світу в їх телогії немає. Те що вони вказували напевні дати які випливають з біблійних пророцтв іпоимилково їх інтерпретували, зовсімне гврорить що самі свідки є пророками. на відміну від інших конфесій. свідки гови не вважають себе безпомилковими.

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Так преведіть ці прикладиаюо дайте зсилки.
    Я ж з легкістю лапаю вас на елементраній необізнаності. Свідки Єгови не є сектою з точки зору релігієзнавства, і ніколи нею не були. Цього не могли заперечити навіть радянські дослідники, хоча багато, щов СРСР робилось щоб звести свідків Єгови до рівня секти.
    Сектантсво це внутрішньоцерковне явище, якщо брати до уваги теологічний аспект цього терміну, і як показало практика керівництов УГКЦ абсолютно безсиде в попередженні таких явищ.

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

А як ви поставитесь до того,я к священники УГКЦ нагло брешуть журналістам? Я навіть не збираюсь підраовуватискільки раз на брені і незнанні лапав греко-католиків і православних.

9. Un.Known

На нічому Ви мене не лапаєте. Вікі читати кожен вміє, я ж можу називати те, що бачу, як хочу.

Щодо цитат - прочитайте ще раз уважно мій попередній допис.
    Як до кожної брехні, негативно.

10. Сергій аспірант

Та ні пройшовся по памятним місцям.

Дивна у вас тактика, ви не задтні заистсти свою віру, бо вас прото не навчили про неї говорити. Я досить часто бачу,як люди на питання у що вони вірять, реаугють так ніби я питаю які в них улюблені пози в ліжку.
    Коли аргументів не вистачає включаються обвинувачення в брехні, відбиранні майна. зомбвуванні і так далі.
    Зокрема таку пісеньку у Львові співає о. Орест Вільчинський. Хоча ефективність такої маячні рівна нулю.

11. Un.Known

Перепрошую?

12. Сергій аспірант

Ха-))) Ну Вікі це визнане джерелло особливо російська. Хоча длямене праці Вебера більш вагомі. ніж кастрація цитат у Вікіпедії.
    Та хотіти ви можетет всього чого завгодно, тільки за слова доведетьсяв відповідати.
    Доказу, що свідки Єгови є сектою ви не навели. Хоча сектами можна назвати будь яку хритиянську конфесію. Туж саму УГКЦ, яку не можевизнати жодна православна церква.

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Судячи по всьому брак тоолерентності, кли хтось зачіпає ваші погляди, свідчить про те що вас прост оне навчили їх захищати і адекватно виражати.

13. Un.Known

Я хіба мушу?
    Ні, адекватно виражати - це Ви не можете. Саме тому я попросила розшифрувати процитоване мною.

14. Сергій аспірант

Та мали б, враховуючи те. що слво секта має в нашій культурі образливе значення і саметому застосовуеться до релігійних меншин.

15. Сергій аспірант

Чомусь американські і европейські юристи іншої думки.
    Івам Мих, відомо що таке прецендентне право?

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вставлю свои 5 копеек, самые популярные примеры - концы света, сколько их было у СЕ с начала основания? это как бы не секрет ...
    тут все просто, кабы славного чтеца Рассела осенило не в 19м веке а в первом сегодня СЕ было бы религиозным течением а поскольку относительно недавно - то стало быть секта ... если хотите то главные черты секты - не дружба с государством, так что самая что ни на есть сектанская секта плохо/хорошо пока не говорим ...

17. Huculka

Huculka Member

Маю зараз нагоду мешкати поруч із родиною, більшість членів із якої є/були у свідках. Чому були, бо двох чоловіків виключили із свідків через більшу пристрасть до алкоголю, ніж до приставання до людей на вулицях і зануджування своїми повчаннями і "пророцтвами". Хіба це не ознака сектанства? Замість витягнути людину із її проблеми, її просто сегрегують від єговістської спільноти, аби не псувала "репутації".
    А щодо теми безпосередньо. Прошу не сприйняти то як кпину, але мене завжди мордувало таке питання: як молоді люди, а зокрема вибрані на глянц і напахчені молодики-проповідники (які приходили до нас не раз додому і яких я споглядаю мало не щодня у теперішньому мешканні), забезпечують себе матеріально, не працюючи цілий робочий день, бо півдня точно блукають вулицями ЛЬвова? (Маю поки один варіант відповіді - то і є їх робота ???) Стосовно дівчат все простіше - є нагода поєднати проповідництво із продажем косметики, одним вистрілом "вбити", так би мовити двох зайців.... Знаю таких :) Ну дуже мені вже СЄ нагадують мережевий маркетинг... Тільки-от замість товарів тут продаються людські душі... І це страшно...

---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

А з огляду на це у мене вже не раз при зустрічі із СЄ виникало непереборне бажання зачепити їх першою і запропонувати їм придбати щось абсолютно непотрібне, але при цьому не давати їм змоги вставити своїх п'ять копійок. І робити це кожні кілька метрів їхнього шляху. Може б тоді вони зрозуміли, як почуваються перехожі на львівських вулицях. Нині в Україні є стільки сект, що їх важко перелічити, але чомусь у всіх на вустах єговісти - ніхто їх не дискримінує, але їхня вкрай агресивна проповідницька кампанія вже перейшла всілякі межі людського терпіння. Часами мені здається, що єговісти діють за старим гарним принципом : "Занудному чоловікові легше віддатися, ніж пояснити йому, чому ти його не хочеш".

• Подобається Подобається x 4
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

поліцейськийв німецькій армії.

• Подобається Подобається x 1
  19. Сергій аспірант

Як можна допомогти людині, якщо вона сама цього не хоче? Лікувати її насильно? Не подіє.. Яко людина злвожива алкоголем, не звертається за допомогою і ігнору всі поради, які їй дають її позбавлять спілкування. При цьомоу старійшини будуть відвідватии її ,яко людинасама цього захоче, також позбавлені спілкування можутьвідвідувати зібрання.
    Позбавлення спілкування це крайяній засібі якщовін був вжитий то на це були причини. За жвиваяня алкголю виженуть з будь якої потетсантської громади іце зовсімне означа , що людинін е пробують допомгти.
    Щодо репутації, то ніхто не зберажться догоджаьти світським людям, які увипадку коли лююдина хвора на алкоголізм залишаетьсячленом збору, лікується, але час відчасу схильна до рецедивів, будуть звинуачуватисвідків .щовони не виганяють алкоголіків.

Майже всі свідки Єгови працюють іпрацють повний робочий день. юбагато хто ма власну справу. зрештрю ви огли самі поцікавититсь де працюють вісники ,які приходили до вас.
    Запропоовідницбку діяльність свідки Єгови не отримують платні.

Продаж комиетики під час проповіді річ длясвідків гови не допустима.

СТрашно не крориствуватись мізками іповтррювати стоврені кимось міфи. Ви або не розуміетет суті мережевого маркетингу або прикидаетсь. Свідки нгви не отримують платні за свою діяльність, мтаткутс людини в зборі не залежить від того привела вона когсь у збір чи ні.

А хіба свідки гови продають вам щось?

Що агресивного в проповіді? Вам щось навщязують силою? Вам достньо сказати ні івас залишать в спокої. Так о п о агресію говрити нема підстав. Авот у випадку публікацуій в газаетаа брехливи повідомлень.які дужечасто полюблляють робити священники, то це справді має характер агресії і розпалюванняя реліігйної ворожнечі.

А хіба свідки Єгови не плвжають державу, чи налаштовані проти неї? Ознака секти це харизматичність і відсутність чіткої органіаційної структури, що для свідків явно не характерно. Томуівіднсоятть ї до проміжного типу між сектою і церквою - деномінації.
    Не булдоо жодного, боавітть сам термін кінець світу в погляда свідків єгови відсутній.
    Доречі в хрситиянстві кінецьь світу очікувався в 100, 1000, 1492, 1666 роках і це лише деякі дати.

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Спеціально для вас - єговісти це послідовники Ільїна, релігійна група російського походження, дуже замкнута і ізольована, налічцуе кілька тисяч членів які живутьна Уралі та Кавказі. До свідків Єгови не мають ніякого стосунку. Термін говіст не коректно вживати шоло свідків Єгов.як знаукових так і морально етичних міркувань.

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

Ну неварто екстраподлювати свій власний негативний досвід на всіх.

20. Robert

Robert Well-Known Member

А що він робить між Свідками?

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)