Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Та я вас не звинувачую. Увас типова поведінка типових постпротестантів. До не ї просто звикнути треба і не зациклюватись на розмовах стакими людьми - користі від цього мало, досвідутакож не наберешся, бо одні і ті самі питання приожани іншого пастора будуть відповідати зовсім інакше.
    Загалом я б не радви неопротетсантам висуватись з критикою свідків Єгови, бо саме свідками Єгови прикрваються недобросовісні протестантські місонери, коли їх діяльність когось не влаштовує.
    Ось вам приклад
    http://ukrsekta.info/news/2411-krymskij-muftiyat-zayavil-ob-opasnosti-xristianskix-sekt.html
    Жодна з непротетстантських громад не взяла на себе відповідальність за такі дії,і не пояснила не удже грамотним мусулманам про те то вони.
    Видання які росповсюджували аннімні протетсантські місонери і близбько не нагадують видання свідків Єгови і мали озанки як зрештую як і уся діяльність не зовсім честного прозелітизму.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Аж смішно стало.

Ввважаєте, якби видання нагадували єговістські, то муфтій був би спокійний? ))))

3. Twister

Twister Well-Known Member

Нам вистачило встановлення додаткової двері (скинулися з сусідами(, без дзвоника біля неї. Ми на 9му поверсі, домофон на 1му. Хто йде до нас - знає, что треба дзвонити в домофон навіть якщо вхідні деврі відчинено. А свідки, комівояжери, збирачі підписів тощо не знають. Підіймаюсться на 9й поверх - а дзвоника нема. От і йдуть собі далі. А як до 1 поверха спустяться - вже повертатися на 9й лінуються.

4. Сергій аспірант

Ви як модератор мали б самі піти в баню. МИ звамитут не розмовляемо про єговістів. Щось менівидаеться, що ваші зання релігізнавства не набагато більші ніж в муфтія.

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

Мусульмани взааглы гостро реагують на місіонерську діяльність в їх середовищі і православних міссонерів. оча з точки зору законодавства жодних порушень немає - людина вправі виби рати чи залишатись муслуьманином чи ні.

5. Un.Known

Для чого тоді водичка про подібність чи неподібність видань?

P.S. Як Вам вдається робити такі простирадла з цитат?

6. Сергій аспірант

1) Свідки Єгови ніколи не вдаються до конфесійної анонімності і методів неетичного прозелітизму. Звинувачення яке пролунало зі сторони мусульман завдае шкоди репутації громади.
    2)Повідомлення свідчить про те, що муфтіїї абсолютно не розбираються в конфесіях
    3) Єговісти - назва послідовників Ільїна, застосовувати її до інших конфесій непрвомірно і образливо.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чого статті у Вартовій Башті не підписані? Автор ховається?

8. Сергій аспірант

Ну а це тут причому? Якщо выдповыальнысть замсмыст статы бере на себе видавець.
    Доречі УГКЦ. примаеактивну учатсь у шахрайській конторі типу Українського Біблійного Товариства,яке лдоресчі видало Біблії для муссульман.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте імя видавця?

10. Сергій аспірант

От цікаво, грекокатолки купу книдок і часу витратили на критику свідків Єгови, але пронгавили появу групи Догнала. А коли розчуались. то нічого кращого не мошгли придумати, як зайнятись обсир...ням їх в СМІ.
    Додумались навіть сворити центр Якір, псизхолги якого пітримують абсолютно ненакукові ідеї. типу контролю свідомсті. Нате що такі антикультові групи ніколи не булиефективними, і закічувалисвое існуваннячерез банкрустство внаслідок випалати компенсацій жерввам псиологічного насилля з їх боку, воничомусь не дуже зважають. Можливо тому, що по рішенням ЕПСЧкомпенсацію повнинна сплачувати держава, яка здебільшого дуже швидко ставить намісце подібні антикультові групи.

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Видававець на кожному примірнику вказаний, як і власник авторських прав.

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

ви вмієте відповідати на прямі питання?
    Як зробити так, щоб ваші проповідники до мене більше не приходили?

• Подобається Подобається x 1
  12. Сергій аспірант

Може питання поставити ще ширше, як зробити , щоб до вас люди взагалы не приходили?-))))

13. Un.Known

Відповіді не буде, Уко.

Як може єговіст здати таку цінну інформацію?

• Подобається Подобається x 3
  14. Сергій аспірант

Можете табличку на двері повісити, Щось типу Свідкам Єгови не заходити. Обережно зла господиня-)))))

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Повторюю в надцятий раз. Я не єговістом. Доречі. ви злвживаєте своїми повномаженнями модеартора цього форуму.

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

2.1. Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.
    Я не однррозовно говорив, що слов єговіст, вжите щодо мене є нетактовним

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що це?
    Погане слово?

16. Ука

ТАК уникати відповідей вміють тільки свідки :)
    так і запишемо, просто сказати, що цих людей бачити не раді, їм мало - у них план - раз в пів року плюс запрошення на всілякі конгреси. І від плану ні на крок. Хто тут що про такт розповідав?

брешете. Чи то пак, зі своїми плутаєте - то вони щопівроку, зі списками і звітом. Священик ходить з водою раз в рік - на Йордан. І якщо один раз не пустили і нема інформації від сусідів, що мешканці змінилися, другий раз не піде. Та й найімоіврніше, перший раз - теж, бо на парафії всі всіх знають, і до сектантів ніхто з водою не йде, хіба не встигли засвітитися. Ну а колядники - то споконвічна народна традиція, котра жодним чином не регулюється і церква на неї не має впливу. Як і Хеловін в західних країнах.

17. Сергій аспірант

Ну вам як представнику уыатськоъ . роскольницької секти краще знати-)))))). Натяк зрозуміли?

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Проблема - сказали ні, та й усе.

Доречі досить дивно, що кактолики так ревно ігнорують заклики папи Римськогоого щодо проповіді.
    Я чомусь не бачив . щоб свідки єгови виганяли мормонів, чи пятедесятників.
    Швидше за все . щоваша віра всього лиш успадкована традиція,якак наваш світогляд, і хаарктер ніяк не впливає.

18. Ука

проповідувати можна по-різному. Не всі це роблять напоказ методами мережевого маркетингу.
    Ви таки читаєте лише те, що хочете. Вже два роки кажу ні - все одно то приходять, то он листи пишуть.
    Питання - як зробити так, щоб моє помешкання повністю викреслили зі своїх планів.

19. Сергій аспірант

Свыдки гвои не займаються мережевим маркетингом -лытературу вонине продають, статус высника в орагнызацыъ не заледить выдьтого чи привыв вын когось у збір чи ні.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Можете спробувати знайтимісцевого страійшину.

20. Un.Known

А якщо я Вас буду називати свидком гвої Ви ображатись не будете? ))))

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)