Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Мені тут в іншому місці вже підказали: заява в міліцію про переслідування.
    За новим КПК мусять зареєструвати і провести слідчі дії. Якщо будуть далі набридати - так і зроблю. Листа наразі не викидаю, тримаю як доказ :)

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ука,явно не врівноважена особа, зякою спілкуватись задоволення нижче середнього. Могла б хоч раз спокійно поговрити з людьми.
    Та йне завадило б їй колись подумати, що її дитина дізнавшись , о святого Миколая не існує. доросте до 18, і дійде довисновку, що риста так же не існуеє.

3. Ука

однозначно неврівноважена, бо не хочу тратити час на комівояжерів :)

Ваші колеги видко вважають інакше, раз такі наполегливі. Може, просвітіть їх, га? буду безмежно вдячна.
    Хоча, все одно не повірять. Бо я вже і пупера про це колись просила, і Аспіранта, і все безрезультатно. Певно, харизма в мене така...

та чого раз? Живу тут 2 роки. За цей час рівно 6 разів дуже спокійно пояснювала, що до мене без запрошення ходити не потрібно, і зі своїх списків мене потрібно викреслити. І лише один раз чоловік, котрого підняли з ліжка з високою температурою, просто мовчки виставив за двері.
    гм... Я доросла і до 30 з гаком, мої батьки вже й до 60, бабуся, дякувати Богу, 9й десяток розміняла, і ніхто з нас не прийшов до такого висновку. То чого б мої діти мали?

А хто сказав, що його не існує?

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

• Подобається Подобається x 1
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

5. Ука

6. kitana

kitana Banned

Це тільки мені здається, що свідки найбільш активні на Західній Україні? :)

Я от живого свідка бачила лише один раз - сантехнік, ремонтував у нас щось. Був тверезий, що для сантехніків само по собі є позаштатною ситуацією. :)

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

8. Forpost

Forpost Стоїк

виберіться за межі Замарстинівської і будете здивовані ! вони (свідки Єгови ) активні навіть в країнах з забороною проповідування

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

а шо піп на казанні Вам не казали?

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

ну власне...

9. Ука

так, як вони активні в районі Замарстиніської, мало де ще. Там справжній заповідник цього явища - ні до крамниці не перейтися, ні з дітьми не погуляти, щоб не стикнутися. Зате там не було такого регулярного "відвідування" по плану. На Сихові на вулиці майже не пристають, зате додому лізуть за планом - щопівроку плюс "запрошення на події".

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

і власне по темі: то як позбутися того переслідування?

10. Pedro

За кілька тижнів буде 2 роки як я живу в Англії. Не разу не бачив ні одного єговіста. Ні на вулиці ні вдома. Не знаю, може закони тут жорсткі з цього приводу. 10 років тому жив в Шотландії. Кілька разів приходили мормони. Правда ті були дуже чемні і якщо не бажаєте з ними розмовляти - не будуть. Та й більш на християнських позиціях вони стоять.
    В Австралії люди просто чіпляли на воротах чи на дверях, що різним сектам приходити або вкидати макулатуру заборонено. Там є спеціальні стандартні таблички. Діє безвідказно.
    Зрештою, ніколи не вагайтесь їм показати дорогу в зворотньому напрямку. Не церемоньтесь. Це слуги диявола.
    Є і інший метод. Правда не рекомендую, поки не знаєте Писання "на зубок". Пастор однієї з протестантських церков в Австралії розповідав: постійно їх виганяв, але подумав - це ж яка можливість розповісти їм про Христа. Запросив, випили кави, розмовляли більше 2 годин. Каже, думаю, вони стали справжніми свідками Христа після цієї розмови.
    Вони, звичайно, Писання не знають. Вони знають Башту і що Башта пише про Біблію. А це дуже далеко від Слова Божого, притому в перекрученому вигляді. Тому це дуже легко зосередитись на будь-якому вірші і показати справжнє його значення.
    Але, повторюю, ви повинні перфектно знати Писання.

• Подобається Подобається x 4
  11. Forpost

Forpost Стоїк

номінальні традиційні християни бояться Біблії як чорт ладану

---------- Додано в 07:17 ---------- Попередній допис був написаний в 07:14 ----------

єдина конфесія яка признає цілу Біблію -Свідки Єгови

12. Pedro

Я не знаю хто такі номінальні і традиційні християни. Таких нема. Є християни які вірять Христу і Євангелії і є нехристияни, які не вірять. Все.
    Щодо конфесій, то якщо ви назвете башту Біблією а Бруклінську гопкомпанію богом то так.
    Але я знаю ще одну спільноту яка вірить в Біблію. Це сатана і його ангели. Адже подивіться як він спокушав Христа. Цитатами вирваними з Біблії. Правда трохи перекручував, майже як єговісти...

• Подобається Подобається x 2
  13. Levko

Levko Well-Known Member

О! І моя дружина так робила.
    Спочатку чемно відпроваджувала, а потім вирішила їм розповісти про Ісуса.(Дружина дуже добре знає Писання.)
    І ось щотижня до нас почали приходити на розмову свідки. Пізніше ми дізналися, що то були не рядові свідки, одна з них була якоюсь старійшиною у нашому районі міста.
    Дружина спочатку попросила їх приходити не по двоє а по одному, казала, що так не чесно, що вас двоє а я одна. Але вони навідріз відмовилися і нагло продовжували приходити удвох.
    Ще було цікавим те, що коли починалося обговорення якогось питання, то вони крадькома заглядали у свої брошурки, котрі ховали під Біблію. Моя дружина мала перед собою тільки Біблію і їй було смішно з того як вони підглядають у свої шпаргалки. Це було свідченням того, що свідки не знають Біблії.
    Одним словом вони походили деякий час, а потім перестали і так уже кілька років більше не турбують. Ми часом бачимося на вулиці, коли гуляємо з дітьми, вітаємося з ними, розмовляємо, але щоб приходити, то ні, уже дали собі спокій з нами...:)

Останнє редагування: 29 гру 2012
    • Подобається Подобається x 3
  14. Forpost

Forpost Стоїк

жінки в зборі не мають ніяких керівних призначень,значить то були не Свідки

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

єлементарна техніка безпеки

15. Сергій аспірант

З Вами припинили спілкуватись через те що, ви не чуєте . щовам кажуть, а нечерез те щови буцім -то краще знаете Біблію. З досвіду спілкування з протестантами знаю, що вірші вони можуть застососвувати вкрай недоречно, не звертаючи уваги на оригнінал, контекст і т. д. Ви це дуже гано продемонстрували Миху в темі про спасіння. Якщотаким методом ви пояснюетет іінші догмати то витриматице досить складно.
    Якби ви хоч трохи цікавились співбесідниками, то не писалиб таких ляпів,я к про жінку-старійшину.
    Дуже цікаво спостерігати з вашею гординею, якщо з вами не захотіли спілкуватись, то ви цевіднесли до свого знання Святого письма. іне подумали. що відштовхнути могло не знання, а спосіб його подачі. ваші особіисті якості.

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Щодо приходу у двох, то в більшості підручника по сектознавству рекомендовано свідка Єгови відрвати від громади, скинути йому купу інормації і компромату яку людинане в змозівідразу перевірити. А ви дивуетесь чтому ходять по двох.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Ні просто ваші особливості так помітні . щоваспросто не рухають. Доречі проповідуватив Англії досить складно, бо назвавши впроповіді гомосексуалізм гріом можна отримати проблеми з поліцією.
    Ну і гординя патсорів просто зашкалює. незважаючи на те що з більшістю пасторів харизматични церков нормально говрити просто неможливо.

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Вперед. Складу злочину немає. Вам напишуть тснадартну відповідь. По секрету скажу. що жінок-скаржниць і скандалісток в міліції не люблять. Іяко увас виникнуть реальні проблеми, товаші скарги будуть розглядатись дуже повільно і недбало. Вам того треба?

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Знаетет особисто перевіряв в різних района Львова - чомусь завжди мені достатньо сказати ні, щоб свідкине продовжували розмову.
    Можевам варто навчитись бути більш толернтними до інших? Нажаль християнськіцінності і якості успадкувати від бабусічи прабабусі неможливо, ним вчитись треба.

16. Levko

Levko Well-Known Member

Та я тут ні при чому, то з моєю дружиною вони спілкувалися...
    Я уже давно не встряваю в суперечки зі свідками...:)

17. Сергій аспірант

Та я розумію, що ви непричому, але раз навели цей приклад то вам і відповідати-)))))).

18. Ука

а щоб більше не приходили? взагалі? я ж про це Вас питала, а не про "припинити розмову".
    от і перевірим :)
    не люблю, як мене починають отак доброзичливо залякувати. можу й на принцип піти :)
    від свідка це чути особливо кумедно :)

19. Сергій аспірант

Ну мені принаймі завжди цікаво дізнатись точку зору співбесідника

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Я вас не залякую. а ділюсь власним досвідом, по куди більш вагомій справі.

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Ращз впівроку в мене піп ходив квартири святити. І як мінмум місяць діставатимуть колядуючі жебраки.

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Ну якщо вам так хочеться хто ж вам заборонить. Тільки зазначу. що розбиратись мілція будетільки тоді коли є ознакикримінальної справи - погрози в листі, образа приспілкуванні в т. д.. Якщо цього немає будьте здорові.

20. Levko

Levko Well-Known Member

Так я і відповів.
    Я не винен

а де твій аватар? :)