Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так теща просвітила, Пупер? Ось так прийшов і заснував? Чи ви маєте на увазі Рассела. То вже як в мусульман: нема бога крім Рассела і Рутерфорд його пророк...:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

інакше б не був свіжкомю

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

інтернет-переслідування свідків Михом

що Ви до моєї тещі чіпляєтеся?
    я ж ні до чиєї тещі не чіпляюся!
    чи це якийсь натяк?
    можу познайомити, якщо тре :mocking:
    не знаю, як там у Ваших мусульман, а в християн один Бог -- Єгова, Христос це постійно підкреслював
    і мені шкода, що Ви цього не знаєте
    якийсь попівський неологізм?

4. єгова - це синтетичне ім"я - складене з єврейських приголосних що значило - сущий і імені Адонай(господь), цікаво виходить - ніхто не знає як насправді звучало Боже ім"я, то вирішили взяти голосні з одного імені і додали приголосні з іншого - це просто богохульством попахує, коли я говорю свідкам про це - вони мені - ну це ж найближче до справжнього імені - я в ауті - в цій відповіді якраз і показується їхня суть

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

Поскольку в древней письменности иврита не обозначаются гласные, то истинное произношение имени Бога остаётся предметом гипотез, достоверно известны лишь буквы Йод-Хей-Вав-Хей (ивр. יהוה‎, в латинской транскрипции YHWH). Буквенным обозначением этого древнееврейского имени является тетраграмматон.
    Когда в середине I тысячелетия н. э. хранители иудейской ветхозаветной традиции изобрели специальные знаки для обозначения гласных, они к согласным имени Яхве присоединили гласные от слова Адонай. Тем самым они сигнализировали, что следует читать не Яхве, но Адонай. В результате получилось никогда в действительности не существовашее и не читавшееся Иехова (в традиционном написании: Иегова)
    — И.Ш.Шифман. Во что верили древние евреи?

5. Forpost

Forpost Стоїк

в Того
    через Кого повинні вірити правдиві християни

6. не мене шкодуйте, а себе оскільки ви не тільки вживаєте не існуюче ім"я, ви ще й брешете - Христос ніколи не вживав ім"я єгова - оскільки такого ім"я нема. взагалі поцікавтесь трохи історією, археологією, історією своєї організації, але ж про що це я - вам не дозволено вивчати те що вам забороняють так звані благорозумні раби - вони називають це столом злого, гарно продумано - просто чудово, жаль вас.

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

http://afanasyevjw.blogspot.com/

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Вам очевтдно невідомо що огласівки біля слова адонай і тетраграми різні. Шифман подае дуже заатарілу і не вірну інформацію.
    Вам варто звернутиувагу на, те що вимова імен змінюеться з переходом х одніеї мови в іншу. Також зазначте , що вірізних мовах імя Ісус вимовлялеться по різному.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Жоден свідко не скаже вам що вимрвоа Єгова найюближча до оригінальної, хочатак ствержуюють деякі науковці, вони скажуть вам, що імя Єгова є прийнятим в українській літературній мові. Іколи маетет нахабство звинувачувати когсоь в богохульстві зазирніть в переклади Куліша та Огіенка, станній найбільш поширений в Україїні і використовуе імя Єгова. Довречі імя Єгова не перекладаеться, як Сущий.

8. Даяна

Даяна Well-Known Member

"Ми не бачимо причини для зміни чисел – і не можемо змінювати їх за власним бажанням. Ми віримо, що це дати Бога, а не наші. Однак, візьміть до уваги, що кінець 1914 є датою не початку, а кінця часу скорботи. Ми не бачимо причини для зміни нашої думки, представленої у Вартовій Башті від 15 січня 1892 р. Ми радимо прочитати її ще раз. (Вартова Башта, 15 липня, 1894, с. 1677)"
    «Помни, что эти знания пришли от Бога через «верного благоразумного Раба». «Сторожевая Башня» 15 ноября 1992 с.1

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

А відколи це ви стали керуватися Святим Письмом, а не католицькими домислами? Коли мова йде про католицькі домисли (хрищення немовлят, хресних батьків, хрищення як таїнство, хрищення як змиття перворідного гріха, освячення помешкань і т.д. і т.п.), то для вас найголовніший аргумент: А ДЕ БІБЛІЯ ЗАБОРОНЯЄ ТАКЕ РОБИТИ? То чому ви тут сперечаєтесь з С.Є. і посилаєтесь на Письмо? Тоді дозвольте і Свідкам Єгови придумувати собі купу різноманітного релігійного вчення і практики, яке Біблія не забороняє.
    Упередженість і подвійні станадарти - яскрава ознака релігійного фанатизму.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даяно, ви почули дзвін, але не почули звідки він. Не зрозуміли суті дискусії.

10. фанатикам важко щось довести вони - сліпі у своєму фанатизмі - саме фанатиків виховують в організації свідків, цікаво, що вони робили пророцтва про кінець світу кілька разів не тільки на 1914 але і на 1925 і ще кілька дат, свого часу Рутерфорд - наступник Рассела, взагалі побудував дім царів - бо говорив, що в 1925 року воскреснуть старозавітні пророки і їм буде потрібен цей дім, звичайно не сталося як гадалося і дім потім тишком-нишком продали, адептам організації напевно не розповідають цю історію, або говорять - що це наклеп, та то вже на совісті тих рабів, благоразумних чи нє - скаже Христос коли прийде вдруге, проте і тут свідки знайшли "лазєйку", вони кажуть, що Христос вже прибув просто він десь між небом і Землею, а то, що в Євангеліє пишеться - коли прийде він вдруге - то побачить його кожне око, то таке, вони придумають, ще якісь логічно-нелогічні виверти і так далі, до-речі ніхто не знає випадково, вони не роблять зараз якихось пророцтв стосовно кінця світу знов?

11. Сергій аспірант

Послідовність описани подій в Біблії залишаеться незміннною. Але датування залежить від додаткових світськи джерел. Зновуж таки тут ми маемо справу з тлумаченням, а не пророцтвом.

12. тлумаченням, а не пророцтвом - логічно-нелогічний виверт, таки вгадав з цією фразою, чесно, не хочу нікого звинувачувати, кожен має право на свободу совісті чи не совісті, жаль тільки тих рабів які тлумачать а їх тлумачення таки неправдиві чи то пак погано-витлумачені. кожному своє, от тільки не слухайте тих хто говорить вам не про любов а про страх, хто лякає - що зброя бога то страх, Бог - то любов, і він не хоче послуху через страх але тільки через любов, всі ми вільні у виборі, будьте обережні коли обирають вас... на вулиці з журналом в руці і біблією нового порядку у сумці, на устах з неіснуючим іменем, і пересторогою, що кінець близький, як не станете з нами то помрете і тут часто таки так - страх робить вибір за вас, не бійтеся, але тільки любіть, любов не дозволить зробити з вас сліпого. p.s. більше не бачу сенсу продовжувати дискусію, не належу до жодної релігії, чи секти світу, чого і вам раджу.

13. Forpost

Forpost Стоїк

14. Pedro

15. Forpost

Forpost Стоїк

потрібно признати Єгову,всі хто не признає до гїєнни

16. Сергій аспірант

Що ви тут мелете про страх? І доречі, хіба в єврейській мові існувало імя Ісус?

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Після того, як своїх "кураторів", до яких "прикріплена" моя квартира, я кілька разів недвозначно попросила викреслити її зі свого списку, а останнього разу чоловік їх просто виставив за двері, маємо "несподзянку". Тепер у СЄ нова фішка - вони пишуть листи!
    І далі стандартно по тексту. Вкінці телефони.
    От думаю, як то ще пояснити людям, що вони мені нецікаві і набридли. Бо їх в двері, а вони в вікно...
    Має хтось якісь ідеї?

• Подобається Подобається x 2
  18. Pedro

Скажу вам по секрету: і демони признають і тремтять. А єдиний шлях до Бога вказує тільки Євангеліє. Покаяння і віра в Христову голгофську жертву. Віра що він постраждав і помер за вас.
    Бо нема іншого ймення під небесами... Чуєте? Нема. Ні наглядачі, ні купка підстаркуватих бруклінських єретиків ні пророк Мухамед вам не допоможуть.
    Бо ми можемо прийти до Бога тільки на Його умовинах.

• Подобається Подобається x 2
  19. Сергій аспірант

На якы ви чогось не згодні.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сергію, не підкажете?

а де твій аватар? :)