Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

ну то приймем відповідні закони

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а мне они нравятся .. особенно после трех минутной беседы когда им и послать не удобно и ответить нечего :)

3. ovod

ovod Well-Known Member

4. majolika

majolika Well-Known Member

не розумію - кому вони заважають? Чи не вмієте говорити НІ?
    Не хочете спілкуватись - то ніхто вас не силує.
    Мені вони подобаються - тому що в більшості своїй люблять Бога

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как-то так трагично, почему в прошедшем времени?

6. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Вся проблем СЄ, ІМХО в тому, що вони АГІТУЮТЬ. Отак просто пристають і агітують! Жодні інші протестанти цього не роблять і тому так не настроюють проти себе громадськість. А ті агітують. Думаю, нормальна релігійна община не повинна цього робити, людина повинна сама для себе вирішити ким їй бути православним, католиком, буддистом чи свідком. Не розумію навіщо та агітація і агресивне нав"язування, але воно таки приносить плоди для тої секти (інакше не назву). Серед моїх знайомих та однокурсників декілька чоловік таки клюнули на цю вудочку. Причому, як не дивно люди досить розумні (один з них чи не найкраще вчився на потоці). Після чого батьки, рідні і близькі просто відрікалися від них, казали щось типу "те саме що помер, або краще би він помер". І то правда. Ця секта руйнує сім"ї, робить ворогами найближчих людей. Може і не обов"язково її забороняти як таку, але от методи "агітування"....

7. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

нагадати як запроваджувалось у нас християнство? не треба? там похлєщє агітація була, з кров'ю
    а тут просто
    та сприймаєте це як рекламу з телевізора (ну як би мали взнати про якийсь новий продукт без неї?)
    не подобається - не купуйте, а то зразу - заборонити, вигнати, "ліквідувати"
    та й закон (конституцію) про віросповідання ніхто поки не відміняв
    нагадати?
    просто кажіть
    і

• Подобається Подобається x 3
  8. ovod

ovod Well-Known Member

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

В них нова стратегія
    вони носять вітрину з літературою
    і засідають з нею на перехрестях людних
    он біля мене на хресті (Київська-Чупринки) скільки не прохожу як зомбі сидять

10. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Україна має певні міжнародні забовязання, є поліконфесійною країною, підтримує Деклараці.. прав людини. конституція України гарантує свободу віросповідання.
    так що спроба бмежити одну реліігнйу громаду відібється на багатьох інших, в тому числі УГКЦ, УПЦ КП.

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

І який закон вони порушують, яке ваше право зачіпають?

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

А апостоли і християни 1 ст чим займались?
    Вибір людина робить на основі ніормації яку отримує? А де взяти інормацію про католиків православних. протестантів?

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

Яке агресивне - нагайками вас заганяють? Чи просто протестантам проповідувати ліньки. або через страх громадської думки, або через забовязання перед іншими церквами вони ладні обрехати свідків.

Від них відриклись рідні, а свідки хіба в цьому винні? Чому ви звинувачуєте їх за дії так званих християн в яких любов лише на совах, які не здатні поважати рішення близьких людей?

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Ви ророзповідаєте про свідків різноманітні побрехеньки. Створюєте образ небезпечної секти. залякуєте простих і довірливих людей які вірять безовісним священникам і через це справді руйнуються сімї, але винними ви робите свідків?\
    Ну і хто ж ви після цього? Чесні порядні люди?

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вони мене напрягають:)
    тому вся моя реакція це тільки пости про них в цій темі
    ще б не вистачало щоб вони мої права порушували

12. Сергій аспірант

Ми живем в демократичному суспільстві. такі люди як ви мені теж не довподоби, але ж я НЕ вимагаю створення закону проти нетолерантних і обмежених людей?.

Останнє редагування: 4 тра 2011
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви читали про про те, що хто мечем воює, той від меча гине. В Росії такий закон дуже б підійшов для боротьби з СЄ.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  15. Сергій аспірант

Я ще не є свідком Єгови і є толеранттною людиною.

16. Andr

Andr Well-Known Member

Ви вже довший час показуєте знання, якого вистачило б на дюжину свідків.
    Вам щось заваджає стати свідком? Може толерантність?

17. Свєжо прєданіє...но вєрится с трудом...
    Ромко б сказав :"Ги..."

18. Сергій аспірант

Принаймы жодного разу. я не говорив про необхыднысть обмеження прав ы свобод ынших.

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

Щодо Вас, то я принаймі аргументую свої слова, з вашого боку я аргументів не поочув як і пояснень неприязні до свідків.

19. А ви ніколи нікого не чуєте...
    а про Вашу толерантність : "Хвали мене ,роте ,а то роздеру ! "

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якби ті свідкі були б звичайною конфесією то ніхто б до них так не ставився
    Так вони ж секта,заманюють туди людей, змушують їх переписувати квартири

а де твій аватар? :)