Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. sitech

sitech Well-Known Member

Якщо учні Ісуса цитували Писання, не треба й нам робити так само? Один з учнів Ісуса висловився так: "А все, що давніше написане, написане нам на науку, щоб терпінням і потіхою з Писання ми мали надію." (До Римлян 15:4) Виявляється, що те, що було написано раніше, "написане нам на науку". Хто стане відкидати науку від самого Бога?
    "Усе Писання Богом надхнене, і корисне до навчання, до докору, до направи, до виховання в праведності…" (2 Тимофію 3:16) Біблія не ділиться на те, що можуть читати українці і що не можуть. Як бачите зі слів апостола Павла "Усе Писання Богом надхнене..." Якщо людина, яка має сміливість говорити, що якась частина Біблії написана людей іншого ґатунку, а не для всіх, чи вона себе не ставить таким чином вище Творця, який вважає, що "в кожнім народі приємний Йому, хто боїться Його й чинить правду." (Дії Апостолів 10:35)?

2. yasam

yasam Well-Known Member

саме так, тому всі пророцтва СТАРОГО ЗАВІТУ свідчать про ІСУСА ХРИСТА як про БОГА.
    КРАПКА

3. sitech

sitech Well-Known Member

Ви знайомі з цими пророцтвами особисто, або ви тільки чули від інших, що вони є? Що ви знаєте про це?

4. yasam

yasam Well-Known Member

чувак, ти Біблію відкрий. За бугор їздити не треба щоб про це дізнатися!!!

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Тема про переслідування свідків Єгови, тому в мене є питання. Куди поділись свідки Єгови? Якось непривично. Вже біля пів року не бачу їх на вулицях і по хатах чомусь не ходять... Невже їх почали переслідувати?

6. yasam

yasam Well-Known Member

Є, є, нікуди вони не ділися (((

7. sitech

sitech Well-Known Member

Я відповідь на питання це знаю, але хочу послухати й вашу думку: Чому Свідкив Єгови, які ґрунтують свою віру тільки на Біблії, а не на людських міркуваннях, так переслідують?
    Ось тільки, якщо хтось починає ґрунтувати своє вчення на Біблії, його відразу питають, чи він не є Свідок. Це вже признаний в народі факт, що тільки Свідки звертають увагу свої слухачів не на людські джерела інформації, а на той, який може дійсно принести людям користь - Біблію. І це правда, тому, що тільки Свідки можуть достовірно пояснити на Біблії чому люди помирають, чому в світі стільки горя та страждань, чи є у людини безсмертний дух, чи Бог створив людей для вічного існування на землі, чи існує місце вічних мук, чи може людина існувати вічно і що для цього ій треба зробити, та багато іншого...

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо заколупали!

• Подобається Подобається x 1
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мене не просто заколупали, мене вграли вже своєю брехнею.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Є ж кадила різного калібру, для різних хребтів...

11. sitech

sitech Well-Known Member

Стоп!!!
    Я бачу, що ви не можете через свою упередженість щось сказати на свій захист. Але давайте тоді все по порядку. Ви свою злість на Свідків пояснити не можете, просто ви відчуваєте щось до них таке, що пояснити ви чітко не можете. Аргументом такої злості є те, що Свідки займаються працею проповідування, чи не так?

12. yasam

yasam Well-Known Member

ага, я бісів в них відчуваю, і то підтверджується тим, що у світлий празник Христового Воскресіння вони особливо активні: лютують і мучаться, ще й інших мучать

13. sitech

sitech Well-Known Member

Знову ви вдаєтесь до голослівних висловів. Ви не перший, хто говорить що Свідки говорять з Біблії неправду.
    Якщо ви й справді побачили що мої слова не відповідають тому, що насправді написано в Біблії, не тримайте в собі, задавайте питання. Можливо, що ваше упередження не дає вам можливості ближче познайомитись з біблійною правдою. Але, хочу завірити вас, що кожний вислів, він ґрунтується на біблійному вченні. Замість того, щоб голослівно звинувачувати, перевіряйте як це робили люди, які жили в Верії і який чудовий приклад Бог вирішив записати в Біблії (Дії 17:10, 11)

14. Un.Known

Та дайте спокій. Проповідуйте, аж посинійте. Тільки не брешіть і не прикривайтесь Словом Божим при цьому.

15. sitech

sitech Well-Known Member

Та добре. Але я, можливо не зовсім бачу де я помиляюсь. Якщо ви володієте таким даром, виправляйте мене, але не так як ви це вже робили, кажучи: "Ви брехун...". Якщо маєте таку підставу так мене звинуватити, будь ласка, дайте тому підґрунтя, щоб я знав де мені виправлятись. І ми ці підстави обов'язково обговоримо, щоб вияснити перед людьми (бо Бог й так знає хто є хто) хто ґрунтує свою віру на піску, а хто на скелі. Але, якщо ви не маєте таких підстав, майте стримання, добре?

16. Un.Known

Не говорити правди і брехати - є одне і те ж.

Хоча, якщо Ви один з тих, хто не вміє думати, то Ви навіть не підозрюєте, яка є правда.

• Подобається Подобається x 1
  17. sitech

sitech Well-Known Member

Ось бачите, я до вас жодного разу безпідставно не вдався до звинувачень. Ви, нібито, непогана людина, але постійно ви зацикленні на упередженні, якого пояснити розумно самі не можете. Можливо вам треба передивитися свої погляди.
    Я хочу вам порадити завжди довіряти Біблії.

18. Un.Known

Не бачу. Ви про що? )
    Судячи з порядку слів у цьому, а також попередньому реченні - Ви або стомились, або почали хвилюватись. Або передивитись свої погляди. )

Загалом, Ви поводитесь зараз за підручником.

19. sitech

sitech Well-Known Member

Про ваші традиційні безпідставні звинувачення й методи інквізиції

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

А ви свою поведінку пояснити хоч можете? Хм, Ви представили як свій захист посібник, виданий Свідками, але чи він зможе пояснити вашу упередженість до Свідків Єгови і ваше небажання цікавитися духовним?

20. Un.Known

А що - я у чомусь вас звинуватила? Ще й вогонь розвела? )
    Ви такий смішний. Від кого то я маю захищатись?
    Не ставте знак "дорівнює" між побрехеньками свідків і духовним.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)