Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Real

Real Well-Known Member

особисто знаю чоловік 5 свідків, працював разом. Не брешуть і не крадуть! за це я їх дуже поважаю. А що вони там сповідують - їхня особиста справа.

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

ваххабіти теж не крадуть
    і краплі в рот не беруть

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви не наводите фактыв -
    Можете пригадати що говорилоьс зі сцени?
    Ви спілкувались з людьми які були присутні там?
    Ви хоч раз бачили сеансс гіпнозу?

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

про вакхабізм ви знажєте ще менше ніж про свідків. До вашого відома це держанвна ідеологія Саудівської Аравії.

4. Journalist

Journalist Well-Known Member

Як я згадувала раніше, я заради цікавості ходила на їхнє зібрання. Мене там намагались переконати стати свідком єгови мало не пятдесят людей..і я була сама..тому і не досиділа до кінця і не застала сексуальної оргії.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

тото мені їх прапор не подобається

6. Сергій аспірант

Нічого не розумію - ви ж казали що були на стадіоні Україна?

7. Real

Real Well-Known Member

я чую, чую ваше розчарування. :mocking:

8. Сергій аспірант

розчарую вас у свідків єгови не має оргій і дуже суворі вимоги до етики подружнього життя.

9. Journalist

З цієї теми справді потрібно тікати. Шановний, тут вам не зібрання сектантів..і я не можу точно пригадати про що конкретно говорив той дядечко з трибуни, оскільки це були безглузді речі, які не вкладаються в голові.

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

А то не зібрання? Я не знаю які в вас там назви.

10. Сергій аспірант

Якщо вам цікаво - у свідків Єгови є відділ звязків з ЗМІ. якщо цікаво можу вам оказати як діють і у що вірять свідки Єгови. І можете не боятись вас нікто не переконуватиме ставати свідком Єгови.

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Ну ви журналіст - хоч один приклад безглуздості можете пригадати? Має ж бкти у вас хо ч якась професійна память?

11. Journalist

А у вас має ж бути хоч якась грамотність?

Ви хочете мене туди переманити?))

• Подобається Подобається x 2
  12. Сергій аспірант

\зібрання звісно, але дивно що вас почали переконувати в чомусь.
    хоча свідки звичайні люди і їм властиво поширюати і ділиттись своїми поглядами з іншими.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Я друкую з дуже кепської клавіатури-((((
    ні я не хочу вас нікуди переманювати просто дам вам можливість побачити усе на влані очі і зробити висновки.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Розкажете щось про структуру, ієрархію, фінансування свідків?

14. Journalist

Добре, тікаю з тої теми, бо мене вже пан свідок в приватних повідомленнях переконує))
    KjK, вам теж раджу..

15. Сергій аспірант

Якщо відверто - мені шкода витрачати на вас час.

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Я не є свідком Єгови. І якби ви нписали щось подібне про харизматів чи кришнаїтів - відреагував точно так само.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

от от
    ))))

• Подобається Подобається x 2
  17. Journalist

хах, а на мене значить не шкода?)

18. Сергій аспірант

Поясню чому - ви майже готовий фахівець, але дієте непрфесійно. Я ж хочу вам показати як ваші упередження можуть не співпадати з реальністю. В крайньом разі ви отримаєте хороший матеріал і досвід.

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Повторю - я не перковноуватиму вас змінювати релігійні погляди, я не тиснутиму на вас. в,Ви просто поспостерігаєте за тим як живуть свідки Єгови ,, вас ознайомлять з їх історією, функціонуванням тощо. Ні гіпнотизувати, вас ніхто не буде-))))

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Врешті мені цікаво поспілкуватись з журналістом-))))))))

19. Journalist

Дякую, але ні)))

20. Сергій аспірант

Ваша справа-))))). Шкода звісно. Можу уявити як ви сприйняли мою пропозицію і яку картину собі намалювали-)))). Але все ж наймабутнє 0 перевіряйте факти і несоромтесь питати якщо чогось не розумієте - не знання не ознака непофесіоналізму. Не еично писати не дослідивши фактів не знаючи і нерозуміючи предмету, не маючи власної думки про нього.

а де твій аватар? :)