Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

6 июля в Горно-Алтайском городском суде продолжилось судебное заседание по делу Александра Калистратова. В ходе сегодняшнего заседания были допрошены некоторые свидетели со стороны обвинения. После завершения этого этапа судебного процесса адвокат Виктор Женков сказал: «В ходе двух судебных заседаний было допрошено 13 свидетелей и исследовано 10 томов уголовного дела, но со стороны прокурора так и не прозвучало ни одного доказательства, которое подтверждало бы вину Калистратова». Смотрите также более подробный репортаж из зала суда.

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Питання чи є факти вини свідків Єгови у кримінальних, економічних злочинах чи адмінстративних правопорушеннях?

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

фізичній особі у приватній розмові не обов"язково називати секту сектою, тільки з відповідним рішенням суду

3. Сергій аспірант

Будь ласка називайте як хочете так ви продемонструете рівень своєї культури і толерантості

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

скоріше людина яку дратує коли Свідків Єгови називають сектою демонструє рівень свого розвитку

5. Сергій аспірант

Враховуючи те що цей термі немає релігієзнавчого змісту, а є емоційно забарвленим ярликом навряд чи його варто вживати, при наявності р івноцінних нейтральних замінників - конфесія, деномінація тощо.

6. Journalist

Journalist Well-Known Member

Чиста секта. Секта, бо людей там просто розводять. Я робила дослідження на цю тему...жахливо просто...пішла на їхнє зібрання, заради цікавості..було враження, ніби я потрапила в божевільню..люди були як під гіпнозом..той їхній "головний" плів такі байки, а присутні були в захваті..страшно за таким було спостерігати...навіть до кінця не досиділа.

• Подобається Подобається x 1
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

важєйте, бо Свідки вже і до цього форуму добралися
    зараз будуть мінусувати

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

якщо в мене негативне відношення, то я його проявляю

8. Сергій аспірант

Яке дослідження ви проводили? Вкажіть будь ласка тему.
    де проходило зібрання?
    Ви є фахівцем психологом щоб розпізнати стан гіпнозу?-)))
    Шо саме відбувалось на зібранні?

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Ви можете навести причини негативного відношення?

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

постійне нав"язування своєї точки зору
    всьо погано кінець світу, тільки свідки єгови це порятунок

10. Сергій аспірант

Ви справді журналіст ніби щось і написали, але фактів не навели жодного. Прикро що журналістів настільки погано готують, що навіть у провідних виданнях стикаєшся з неуками.

11. Journalist

Без проблем) Тема: "Свідки Єгови", тобто все що можна про цю секту. Зібрання проходило на стадіоні Україна. Ні, я не фахівець з психології, але це кожен може розпізнати. Що саме відбувалось - дядечко на трибуні задурював людям голови.

12. Сергій аспірант

Очевидно що ви їх точки зору не знаєте, а зсвоїли якісь уявленя я які побутують в суспільстві. Кожний має право поширювати свої погляди і свідки нікого не примушують слухати себе - не хочете сказали ні пішли далі. Щодо спасіння тосвідки Жгови не навчають, що спасуться лише вони і не визначають хто спасеться а хто ні.

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Ок. Можете пригадати що саме він говорив? Із скількома свідками Єгови ви поговорили? Я особисто там був і не помітив ознак гіпнозу а ні спроб ввеси в цей стан.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

ця тема захоплена сектою, тікаю з неї

14. Journalist

Ну тоді ВСЕ ясно. Чого ж ви відразу не сказали,, що Ви - Свідок Єгови? Я б навіть не починала. Зрозуміло, що ви не помітили ознак гіпнозу, бо знаходилися під гіпнозом. Проста логіка, яка доведе до істини. Продовжуйте вірити, ваше право.

15. majolika

majolika Well-Known Member

Сергій аспірант

16. Сергій аспірант

Якраз не кожен - є певні ознаки і критерії на підставі яких робляться такі висновки.
    Якщо ви поміти ли - люди абсолютно вільно пересувались по стадіону, вільно спілкувались між собою. Промомви побудовані як лекції, і це виключає можливість гіпнотичного впливу- оскільки активна саме раціонально-логічна складова мислення. Неможливо тримати натовп під гіпнозом якщо просовці змінються. також відсутні інші важливі атрибути - музичний супровід, повторюювальні світлові чи зукові сигнали тощо.

17. Journalist

О, та бачу Ви добряче просвітлені в темі гіпнозу. Вас там навчають його азам, чи як? І, просто цікаво, як на рахунок сексуальних оргій, це правда?

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

явно пишете пости під гіпнозом

19. Сергій аспірант

Цілкм з вами згодний. Але зауважте людина майбутній журналіст, уявляєте що с таким підходом і підготовкою вона писатиме в майбутньому? Може хоч тут вона знайде підстави щоб подумати над чимось, раз викладачі їх цьому не вчать. У нас відсутня фахова журналістика і часто на релігійні теми пишуть абсолютно не підготовлені і необізнані люди які лінуються навіть відкрити вікіпедію пишучи свої статті. Мені цікава психологія і спосіб мислення таких людей тому я і коментуююю їх бздури, хоча іноді стає смішно.

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Я аспірант біохімік і те щоя написав про гіпноз, входить до стандартного курсу фізіології людини і тварин.
    Щодо оргій, досиділи б до кінця самі б дізнались. літератури свідків Єгови є досить багато ви хоч щоссь на тему оргій там зустрічали? цей міф був запущений ще в цаській Росії, де справді в середовищі духоборів чи хлістів такі речі були, але в оргіях почали обвинувачувати і евангельських християн і баптистів, а тепер і свідків Єгови. ц е стандартний міф і на нього навіть реагувати не варто. хочете стати фаховим і журанілстом і писати сенсаційні статті - пишіть правду.

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Я не є свідком Єгови
    ЖДослідженя передбачає порівняння - з ким ви порівнювали свідків єгови? Ви відвідували наприклад літургії тадиціних церков? ви бчили людей після кілька місячниго посту які відстояли всю ніч в церкві?

20. Journalist

От куди діваються українські аспіранти-біохіміки..

знаєте, щось не було бажання, тепер от шкодую, думаю хоч ви мені розкажете.

Я й пишу правду. Тому це вас так обурює.

а де твій аватар? :)