Переслідування Свідками Єгови

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ZENIT, 26 жов 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А... огочасні джерела видані Вартовою Баштою.

• Подобається Подобається x 3
  2. majolika

majolika Well-Known Member

агов, Сергію, бачу, що ви плутаєте не лише букви, але й авторів дописів :)
    спокійніше, спокійніше...:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Дуже переконлива інформація взята з невідомо звідки.
    Насправді Рассел читав лекцію масонам, але це не свідчить що він був масоном. Крім того символ хреста і корони використовували баато конфесый.

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

http://mir607.narod.ru/Cross-in-Crown.html

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

Обвинение 2: Надгробие Рассела и Памятник-Пирамида находятся на кладбище, которое через дорогу располагается по соседству с Великим Питтсбургским Масонским Центром http://www.valleyofpittsburgh.org/ (официальный сайт этого масонского центра);

http://www.watchtowerdocuments.com/downloa...ttsburgh_PA.pdf (тут и фото с надгробием Рассела, каким оно было сперва и стало потом; тут и пирамида-памятник Общества Сторожевой Башни, Библии и Трактатов Исследователей Библии; тут одно фото, где Масонский Центр на заднем плане через расстояние от кладбища Rosemont-Mount-Hope-Evergreen United Cemeteries (Обьединенное Кладбище Роземонт-Маунт-Хоуп-Эвергрин) (или еще Rosemont United Cemetery, 226 Cemetery Lane, Pittsburgh, Pennsylvania) в пяти милях от Питтсбурга, в штате Пенсильвания. Критики утверждают: раз памятники находятся не далеко от Масонов, значит Рассел и Исследователи Библии - масоны!

Опровержение: Смешно! Рядом с религиозными памятниками и центрами разных религий в разных местах порой чего только не находится, но никто не ставит в сравнение или принадлежность всего со всем находящимся рядом. Даже фото критиков показывают, что памятник на могиле Рассела находится на достаточном расстоянии от Масонов.

Впрочем, критиков это нисколько не волнует; им всячески нужно связать Рассела, Общество Сторожевой Башни, Библии и Трактатов, и Свидетелей Иеговы к масонам!
    Критикам также сознательно умалчивают и то обстоятельство, что Кладбище, на котором расположена могила Рассела, хоть и находится по соседству с Масонами (правда, через солидное расстояние!), но масонам не принадлежит!

http://mir607.narod.ru/Mason.html

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже мудро!
    А хіба могила може належати якісь організації? А от сам надгробок у вигляді масонської піраміди говорить про багато чого, нє?

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я деякий час тому зацікавився біографією цієї людини, прочитав її з різних джерел. Це людина, яка перебувала в багатьох релігійних організаціях. Цікавився буддизмом, індуїзмом, мусульманством і іншими світовими релігіями. Мав багато спільників, яких потім кидав. Таки приписують йому звязок з масонством.
    Його моральна нечистоплотність всім знайома. Ставив себе на рівень апостолів. Хоча був дуже здібною людиною. Попри мізерну освіту вже в 12 років вів самостійно торговий бізнес і батько повністю довіряв йому магазини. Так виглядає, що релігії він ставив на службу своїм інтересам.
    Його цілі? Важко сказати. Очевидно аналогічні до будь-якого засновника і вождя тоталітарної секти.

• Подобається Подобається x 2
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

я щось не можу зрозуміти - хто кого переслідує???
    бо до мене сьогодні двоє заходили, правди дізнатися хотіли....
    набридло... і те що на вулицях дістають, теж набридло... особливо, як вагітною була - по декілька разів на тиждень могли зачипити.. аж зло бере..

• Подобається Подобається x 3
  8. Сергій аспірант

Який був встановлений після смерті Рассела.

Ніколи

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

КОММЕНТАРИИ ПАСТОРА РАССЕЛА. Прежде всего, обращаемся к личным словам пастора. В серии Исследований Св. Писания он писал:

Вопрос: “Правильно ли (для Нового Творения) быть членом (различных орденов) и обществ?

Отвечаем, что хотя церковные организации зачастую являются религиозными, а профсоюзы и благотворительные общества , в общем, являются чисто светскими, однако существуют еще некоторые организации, которые объединяют в себе и религиозные и светские черты. Согласно нашему пониманию, например, Свободные Масоны, OddFellows, Рыцари Питии и т.п., совершают в своей среде определенные религиозные обряды и церемонии… Напоминаем: Новые Творения не должныиметь ничего общего с этими полурелигиозными организациями, обществами, клубами, орденами, церквями и т.п., но чтобы: “вышли из среды их и отделились, говорит Господь, и не прикасались к нечистому ” (2Кор. 6:17). ... смотри (14 главу, на украинском)>>

9. Pedro

О, я бачу, що крім старогрецької і івріту він ще знав російську. :)))
    Сергію, я вас просив 100 разів читати НЕЗАЛЕЖНІ джерела яких повно в інтернеті. Невже ви думаєте, що вежа скаже правду про свого месію?
    Особливо, якщо зважити, що та вежа не менш брехлива ніж вищезгаданий месія.

10. Сергій аспірант

Рассел себе Месією не вважав.
    Масоські організації не підврдили його членства.

11. Pedro

А сьомим ангелом?:mocking:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як правило, встановлюють виходячи з того ким людина була. Християнам - хрест, комуністам - звйоздочку, піраміди - масонам.

13. Сергій аспірант

надгробок було змінено через кіька років після смерті Рассела і похваний він був на кладовищі яке масонаам не належало.
    Не зрозумілі мотиви які примшували б Рассела приховуват своє членство в мамоській ложі.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який зміст у такій зміні, яка причина?

15. Сергій аспірант

Це мені не відомо. Символи про які йде мова не були виключно масонськими., можливо послідовники рассела або гадані його послідовники змінили надгробок, але це було зроблено не свідками Єгови.

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не можу нічого сказати про переслідування свідків, проте дуже багато можу сказати про постійне переслідування у вихідні і робочі дні свідками Єгови мирних громадян.
    Рекомендую зробити так, як зробив я: видрукував на табличці напис: " СВІДКАМ ЄГОВИ ВХІД ЗАБОРОНЕНО! Вже два тижні маю чистий спокій, доходять до брами, читають і розвертаючись, йдуть в протилежну сторону. Дякую Богові, що підказав мені мирний метод боротьби з цим нашестям...

17. Pedro

А тепер подивіться, що вони проповідують. Знайшов на одному з форумів пояснення єговіста які взаємовідношення між Богом і Ісусом Христом.
    На повному серйозі!:)))
    Ви неправильно ставите приклад! Думаю тут буде добре привести приклад із Буратіно,якого витесав із колоди і оживив, папа Карло. Якщо папа Карло навчив свого" первістка" буратіно витесувати собі подібних і оживляти їх, то звісно, що із усіх витесених із дерева тільки буратіно буде первістком,чи не так? Як буде завжди різниця між буратіно і папа Карло,який його витесав,так буде завжди різниця між Богом Єговою і його первородним Сином Ісусом,якому Єгова дав життя,чи не так? Приклад банальний,яле дає зрозуміти яка різниця між Богом і його Сином!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Головне - рівень, глибокий рівень на глибокому прикладі, попри те, таке ще ходить проповідувати.

• Подобається Подобається x 2
  19. Сергій аспірант

А ви впевнені, що цеприклад навів справіді свідок Єгови? На форумі можна назвати себе як завгодно.

20. Pedro

Сергію, то ви пересвідчились, що він таки справді єговіст? Ви ж здається в нього на підтанцьовці? Та ще й дійсний член, на відміну від вас, що далі ходите в членах-кореспондентах.:)))

а де твій аватар? :)