Перепланування квартири

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем OKus, 16 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. mtc

mtc Well-Known Member

спальне ліжко Calligaris - від 2000евро (таке як на фото 2200-2300евро, розміром в 214~217 в довжину)
    тумбочки які будуть стояти біля спального ліжка - 350-500евро за штуку.
    столи - 1000-1500евро
    стільці по 200евро за штуку

;) на сайті є вказані ціни - вибираєте те що вам потрібно і нажимаєте на картинку... в деталях є вказана ціна -
    http://shopcalligaris.com/products/

Але в самих магазинах у Львові бувають розпродажі.. тому можна щось купити дешевше на 20-40%

• Подобається Подобається x 1
  2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми маємо стіл калігаріс з скляною поверхнею (темний шоколад). Зайшли якось в три слони, я побачила стіл з кам'яною поверхнею, дуже сподобався, може колись продамо свій і замінимо. Скляна поверхня виявилася дуже витривала до різних подряпин, боіться найбільше сипучих речовин (сіль/цукор), і якщо посуд глиняний (в нас до кави такі маленькі є горнята-хендмейд).
    Диван взяли взимку з трьох слонів - bellus. Нам треба було, щоб розкладався, оскільки батьки приїжджають гостювати. Взяли варіант з ортопедичним матрацом (система дуже цікава розкладна, я таку тільки в педачі "квартирне питання" бачила). Легко розкладати одним рухом, матрац пружинний плюс латекс, матеріал взяли світлий під рогожку. З такого ж матеріалу ліжко, стільці, софа на кухні. Ціни дорогущі :sad: ми брали під акцію на новий рік, вийшло трохи дешевше, але белст дивани дешевші і нічим не гірші.

3. mtc

mtc Well-Known Member

Я саме хочу стіл із кам'яною поверхнею...
    Маю зараз звичайний чорний скляний стіл... не знаю як від калігаріс - але мій час від часу царапається (на даний момент має достатньо царапин.. навіть не знаю від чого.. і як)... і дуже не практичний в тому плані, що постійно треба протирати, щоб відпичатків пальців не було на ньому ) ... а цей камянистий - якраз був би в ідеалі :)

Я взяв диван від Каллігаріс в меншу кімнату по акції 1570евро... хоча він був близько 2300евро... і простояв в них пів року.
    Але цілком новий... і по розмірам, коліру - мені підійшов.
    Крім того може в них зберігатись на складі (запакований) хоч рік часу.

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

Цікаво, як у нього з ніжками - матеріал можна обрати, чи тільки металеві? Ми хотіли дерев'яні під підлогу в кухні, і стільці також так підбирали, і софу (хоча там як дуже придивлятися помітні ніжки). І як ще та поверхня "дружить" з рідинами, чи не буде сліду, якщо щось масне на неї потрапить...
    Мабуть, такі ж правила, як з мийками гранітними.

Це 100%, в мене також темне скло - кожна порошинка, відбиток муляє очі. Я в home&you, коли ще був відкритий, купила шоколадну скатертину (вузьку доріжку), і ще по периметру килимки силіконові чи які-то вони. От з ними маю спокій, що прикритий трохи стіл, і тепер протираю раз на кілька днів. З таких поверхонь вередливих ще плитка електична, духовка і кавоварка, більше глянцу немає.

5. mtc

mtc Well-Known Member

до речі класний був магазин home&you
    жалко що закрили. В травні цього року спеціально їздив в краків, щоб там закупитись в ньому... На даний момент - не має жодного магазину у Львові, такого ж типу по декору як був у ньому.
    Є деякі інші магазини - але це зовсім не те... і в деяких крім того ще й ціни космічні.

А відносно столу - не дуже хочеться накривати скатертину.. тимбільш коли стіл за 1000-1500евро )) тому треба вибирати більш практичні меблі.

Поки не маю досвіду з гранітнею поверхнею - тому не знаю :) Але стікляного столу - точно би більше не купував )

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ще залежно якою.
    Я ідею з вузькою скатертиною-доріжкою повністю перейняла з хомендю, там вже були готові задекоровані варіанти, мені стіл навіть більше так подобається. Ось така у нас:
    Нам би ікею і хомендю поближче до кордону - було б супер.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

А що це за кімната довга у вас з правої сторони від коридору? Ще одна вітальня?
    В принципі, не бачу тут проблем з варіантом поповнення в сім'ї через кілька років, якраз є місце для дитячої. Добре, що взяли трикімнатну, от в варіанті okusa вже хіба можна робити дитячий куток в спальні батьків...

8. mtc

mtc Well-Known Member

поки буде звичайна кімната відпочинку, або кімната для гостей... )

ця скатертина - досить цікава... має бути гарно :)

9. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Реалізація подібна до тої що автор хотів

[​IMG][​IMG]

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хіба зручно сидіти за столиком, коли ноги нема де подіти?

11. denverod1

Там є виступ, а по друге зручно коли є окрема їдальня і стіл на 8 персон

12. Noname Noname

Noname Noname Member

Здравствуйте!

Почитал Ваш пост и вспомнил себя год назад))

Тоже парился сильно с перепланировкой и т.д. Пошел по магазинам, начал смотреть материалы, из чего и что делать... в итоге плюнул и нанял дизайнера :) Кстате, кто-то писал что-то по поводу детей. Задумайтесь о том, что бы в квартире было минимально использовано плитки или наполного покрытия, которое постоянно холодное. Все таки дети любят на полу поползать. Лучше используйте паркет или ламинат, я брал себе ламинат, постелили вот такой: http://my-floor.com.ua/lodge/Marked_Pine_Otbornaya_Sosna_-_Lodge_M8017_MX Дизайн квартиры просто светлый. Кстате, это поставщик ламината... Находится в Черновцах, я когда покупал себе, то сделали скидку на 50 кв.м. за счет опта. Используем год, пока тфу тфу, пару раз проливали чай, воду, все ок, не вздулся. От колесиков стула рисунок не стерся пока.

13. littlebrand

littlebrand Member

я б на вашому місці зробив кухню меньшою,відгородив і стало б 3 кімнати) але якщо ви так любите готувати і цілими днями проводите на кухні вам мабуть такий варіант не підійде))

14. linola

linola New Member

Светлые. Если теневая сторона - тёплых оттенков, если солнечная сторона - холодных оттенков.

15. mdgrup

mdgrup Member

Доброго дня, а який зміст такого робити....

16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

та от і я в шоці, думаю куди від війни тікати прийдеться, щоб ще ближче до кордону з Європою бути , а вони у Львові в ремонти хочуть вкладати , та ще й на фоні спаду цін на нерухомість і подорожчання всіх послуг\ресурсів ( газ\вода\єлектрика\вугілля і т.д.) . Я взагалі розглядаю варіант в село втікти, натуральне господарство завезти, а квартиру здати квартирантам. Як танки пуйла приїдуть щоб швиденько змайнатися в Гейропу :)

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

P.S. не сприймаю кухню поєднану з кімнатою , там я наприклад запікаю Бекон по українськи "бочек " , або шпондер , або варю борщ + смажу котлети\відбивні і всі ті запахи мають йти в кімнату ? ну я розумію витяжка там сяке таке , але це яку моцну треба витяжку і як вона шуміти буде ...

17. denverod1

Купіть собі трейлер на колесах, квартиру здавайте в оренду, гроші від оренди підуть на бензин шоб втікати з україни, біля трейлера буржуйку поставите і будете борщ варити і котлети смажити, не треба витяжки буде і грядку маленьку з петрушкою за трейлером

• Подобається Подобається x 4
  18. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

denverod1, мене більше приваблює хатинка в селі, а якщо дуже сутужно буде на Україні , то за кордон в еміграцію

19. mdgrup

mdgrup Member

я також за хатинку..мечта ...

а де твій аватар? :)