Доброго дня. Підкажіть будь ласка в питанні перепланування квартири. Чи можливо перенести унітаз в ванну кімнату, а на тому місці знести перегородку і зробити шафу купе? Чи потрібно отримати дозвіл від відповідних органів на перепланування? Чи буде це вважатись правопорушенням якщо зробити це самостійно? Заздалегідь дякую.
Не знаю, як там по законодавству, але виникло у мене питання : а злив з унітазу ви збираєтеся присобачити до ванної каналізації? Щось мені видається, що там діаметр труби менший, ніж потрібно для унітазу))) Чи збираєтеся злив тягнути якось під підлогою до, так би мовити, колишнього туалету?
Майстер який буде робити у вас ремонт скаже чи є така можливість. Хоча по ідеї в ванні каналізаційний стояк повинен бути діаметром 100. Надіслано від мого ASUS_X014D, використовуючи Tapatalk
Головне не валити несущих стін, бо длґ цього потрібні дозвола, висновки... а розширити дверний отвір без проблем. Надіслано від мого ASUS_X014D, використовуючи Tapatalk
Я ж про те вже й говорив. Але, господиня майже впевнена, що в них і у ванній каналізаційний стояк відповідного діаметру.
Обидва стояки мають одинаковий діаметр (110). Розмовляла з майстрами і прорабом на цю тему і переміряла сама))Всім дякую за відгуки
Дозвіл потрібен навіть якщо там не стіна, а дерев'яна комора. Точніше, ви можете зробити те без дозволу, якщо ніхто не знатиме, але якщо продавати, або ще якісь офіційні маніпуляції робити з квартирою - то штраф за самобуд
+ витрати на отримання дозволу і узаконювання перепланування, або повернення будівлі до первинного вигляду