Я знаю, що пишу і знаю, що таке мільйон людей. Ви подивіться спочатку скільки вулиць з площами примкає до центру Львова і яка їх вмістимість, не рахуючи під"їздів. Дякую, Ромку, давно так не сміявся.
Допустим, что ВЫШЛО ВСЁ население Львова. Это 800 000. Как добралось во Льво еще 300 000? На чем? Сколько времени ехали? Сколько транспорта для этого надо?
Я от пам'ятаю помаранчу-04 ... іду по пр.Свободи , люди ходять як на прогулянці ... ну мо 10 тисяч , основна маса коло Шевченка , але не вся площа перед пам'ятником заповнена ..а десь третина , мо більше. Ну то таке. От слухаю радейко, Львівська хвиля - новини - і ведучий - "дивлюся у вікно і бачу СОТНІ тисяч людей, всі скандують" Ыыыы , улыбнуло (с) Цікава математика: Щоби вільно стояти , не як бидло: 0,75м * 0,45м = 0,3375м.кв Гуглмап в руки: Проспект свободи: 607м * 76м = 46132 м.кв. Отож,кульмінація: 46132 / 0,3375 = 136 687 - це якби пр. Свободи був ЧИСТИМ ЧИСТИМ МАЙДАНОМ )
Які непонятки ? Просто Ромко в цей час напевно стояв біля трибуни, а я намагався пробратись до неї. То хто краще знає скільки було людей ?