Відповідь: переливання крові іншого судження я й не чекав..... моя улюблена софістика: 5 = 2+3, 2 -- число парне, 3 -- не парне, отже 5 -- число і парне і непарне одночасно..... це я до того веду, що ви не усвідомлюєте суті терміну "душа".... це -- "по-перше".... а, по-друге, людина себе відчуває по-різному, залежно від мікроелементів, які є в її крові -- ФАКТ! а для вас це абсурд.... ну-ну....
Відповідь: переливання крові люблю, коли відповідаю очікувнням інших (мені інколи за це навіть гроші платять ) добре, що пояснили - бо я справді не зрозумів до чого тут це Усвідомлювати не так як ви - те саме, що не усвідомлювати?.. Згоден, але "відчувати" і "бути" - це не тотожні поняття. Приклади: 1. В божевільні пацієнт відчуває себе птахом і тричі вистрибує з вікна з метою полетіти у вирій... він є птахом? 2. Я переїв... тєжко мені, аж ребра тріщать. Почуваю себе свинею... я свиня? 3. Я втратив 20% крові - я людина лише на 80%? 4. Я напивсягоріляги і рівень алкоголю в крові вище норми в кілька разів... хто я? без сумніву. да-да.