Відповідь: переливання крові Миху, хай модератори створюють гілку про кров, тоді будемо далі дискутувати. ОК?
Відповідь: переливання крові Ну та певно, що не в кухні! Тільки би все попереднє про вживання крові сюди перенести ще. Але не ображайтеся, як відразу не відповім. Бо зараз побіжу на роботу.
Відповідь: переливання крові Ага. А у нас "свєтло, как в бєлий дєнь!":p Перша година всього. Афтернун. Лавазо, соррі, що не відповіла Вам сама . Мене Шрек опередив.
Відповідь: переливання крові Народ, я щось ніяк не второпаю до чого то ми один на одного налітаємо за чиїсь переконання. Ну, не дозволяє комусь сумління кров їсти, пити, переливати - то це його справа!!! Взагалі-то я думала, що та гілка більше буде саме про безкровні методи лікування. Як на мене, медицина - це та галузь, де прогресу майже не має... От як придумали колись лікувати все переливанням крові, то так і досі роблять. Але як на мене, то переливання викликає досить багато побічних результатів. Прогрес і має бути в тому, щоб придумати як лікувати так, щоб не калічити іншого! А то я маю свій букет хворіб, мені влили кров і на тобі - крім моїх хворіб, ще маю ряд невідомо чого і усе життя з тим борися! Це мені нагадує метод лікування зуба (пломбування коренів) без рентгену. До кінця пасту не засунули, повітрячко залишилось, а років через 10 - бац, а там кіста! і що робити? курча, здоровий зуб, а тре видаляти... ну і як беззубий ходити будеш? треба вставні зуби, а то прикольно в медицині придумано, щоб один відсутній зуб вставити, треба на міст ще два здорових спиляти... Я розумію, що то колись був вихід... але тепер краще за рентген заплатити і вчасно зробити і не допустити до такого. Певно, стоматологія - то єдиний розділ медицини де є прогрес Все таки може є фахівці, які порадять новітні технології і методи такого лікування? Я як йшла на пологи (а в мене була загроза кровотечі), то з лікаркою детально обговорила щодо переливання. Я була категорично проти будь-якої чужої крові, а свою вагітна вже не могла здавати. То лікарка мені досить просто пояснила - що можна підняти штучно гемоглобін (пропонувала до 150-160) і тоді при невеликій втраті крові можна обійтися без донорства. Або якимось розчином (дешевий як борщ, в аптеці казала купити при потребі) розвести кров свою до потрібної маси (це вже типу переливання замінника) і еритроцити, як вона сказала, мають властивість швидко розмножуватись - за годину-дві, все буде в нормі. Ну в мене все обійшлося, але ж є методи про які навіть наші лікарі вже знають Я то так на хлопський розум описала, бо вже забулося Тому я пропоную, відкинути релігійні, патріотичні, героїчні звинувачення один одного, а таки дійсно зосередитись на тому, що в майбутньому, як я вважаю, може вирішити проблеми різних хворіб! Бо хто зна, може отаке кровозмішання і призвело до різних мутацій вірусів, які тепер годі вилікувати
Відповідь: переливання крові Натагідра, я не медик. Говорю своє бачення на цю справу, з точки зору християнки, яка дотримується біблійних законів. Мої знання по медицині мізерні, але їх вистарчить, щоб пояснити лікареві що я хочу, а що я не хочу. І, згідно цього, нехай лікар вибирає методи лікування. Не дуже маю час сидіти в інеті, не дуже добре знаю англійську, але попробую це зробити, може дійсно, комусь пригодиться. Кину вам в ПП. Це не у моїй правоті. Колись переливання крові не робили. Взагалі, з людським тілом нічого не робили - не їли, не смажили. Чи може, Мойсей і Лука мали написати: "Знайте, що люди стануть мудріші за Бога! Спочатку навчаться різати вени і спускати кров, а через деякий час - навпаки - вливати" ? Крім того, наші львівські лікарі знають як оперувати без крові... Але раз людина не вимагає, то нащо піддавати себе ризику? Їм простіше їхати по накатаній доріжці. Якби всі люди дотримувались цієї заборони, то такого питання б не існувало. Додано через 13 хвилин Тут є багато статтей на тему крові (сайт на російській) http://www.watchtower.org/u/medical_care_and_blood.htm Сайт на англійській, є 3 відео http://www.watchtower.org/e/medical_care_and_blood.htm Не знаю що за відео. В мене є фільми про безкровну медицину на російській. Якщо то те саме, знайте, що там є моменти операцій, я їх слухала. Можу позичити для перегляду.
Відповідь: переливання крові Проблема з кров2ю - то проблема з розумінням того, що кров - то не є душа!!! Чому? Бо якщо комусь перелити кров - то в нього душа не змінюється (прикладів безліч). Якщо за логікою, що без крові не проживеш - то є значно бульше органів та рідин без яких не проживеш. Щодо вживання крові в їжу - то йдетться саме про вживання в їжу "душі" чи поганської жертви. А це вже питання сумління. Якщо я вірю, що їм чиюсь підсмажену душу з гречкою - то це для мене гріх. Але якщо я наминаю телячі мізки, зайдаючи смаженими курячими ембріонами (в домашніх яйцях) і кров"янкою, не надаючи цьому релігійного змісту, то все гаразд. Смачного. Тут би посперечався. Християни - це ті хто визнають Христа Богом :shutup: (чи це ваша Огранізація???) крім того правило доповнення закону діяло ще й до Мойсея. Погани в силу свого незнання шукали Бога (ну подумаєш, знайшли багатьох ) як вміли. І їхні "духовні здобутки" не варто просто сплюндровувати, ні?
Відповідь: переливання крові Єще місця.... не можу поки знайти... зате інша користь - читаю послання.
Відповідь: переливання крові для мене основа то 10 заповідей(не знаю чи це канонічно) і якщо щось входить в суперечність з ними то це не є правильне а там сказано-не убий.Дати людині вмерти маючи засоби рятунку це для мене вбивство через пасивність,як не витягнути тонучого з води а пройти мимо.
Відповідь: переливання крові Якщо ми вже говоримо про кров то давайте для початку зясуємо для чого і які є види переливань крові і коли можна уникнути переливання завдяки новітнім методикам, а коли ні. Якщо лікар говорить про загрозу кровотечі то може бути декілька причин- слабкі судини, велика площа розрізу (розриву при пологах) , низький рівень тромбоцитів..... Є певні методики яки дозволяють зменшити, або уникнути втрату крові , а відповідно і переливання. Є певні медикаменти -Грасти,Граноцит, Нейпоген,Біовен_Моно, імуноглобуліни.... . Е кровозамінники котрими можна розбавити власну кров пацієнта. Операція за допомогою лазерного чи гамма ножів . Є галузі медицини де переливання необхідні і без оперативного втручання, без втрати своєї крові. себто переливання певних компонентів крові - непрацює, або недостатньо працює кістковий мозок, генетичні проблеми звертування крові , пригнічення системи кровотворення в наслідок лікування інших захворювань. Говорячи про безкровну медицину на мою думку треба розділяти - травматичну медицину - ті галузі чи захворювання де тим чи іншим чином іде руйнування кровопереносної системи-судин, артерій , вен, капілярів і захворювання чи пригнічення праці кроветворної системи- коли ідеться про склад крові, про вироблення організмом компонентів крові- еритроцитів, тромбоцитів, лейкоцитів, гранулоцитів Медики хотілось би почути вашу думку Додано через 28 хвилин ДО ГУЦУЛЯНКИ Знаєте в мене виникла суттєва ділема ось теза з вашого сайту Але разом з тим ціла стаття про пересадку печінки http://www.watchtower.org/u/20000108/article_01.htm Из-за того что операции по пересадке печени часто сопровождаются сильным кровотечением, врачи во время операции обычно делают переливание крови. В силу своих религиозных убеждений Жозе не соглашался на то, чтобы ему перелили кровь, но был согласен на пересадку печени. так ось суть ділеми - при пересадці печинки її неможливо знекровити, це зруйнує структуру органу , крім того донорська печінка цу чужий орган , така сама ділема при пересадці кісткового мозку, себто при пересадці органів які приймають участь у системі кровотворення
Відповідь: переливання крові Кров і печінка різні речі. Подивіться на це не з медичної точки зору, а з духовної. На жаль, не маю часу зараз писати, хіба з понеділка. Більше почитати можна тут http://www.watchtower.org/u/hb/index.htm "В древний праздник, называемый Днем искупления, израильский первосвященник брал кровь пожертвованных животных в самое святое место храма, который был центром поклонения Богу. Так символически просили Бога покрыть грехи людей (Левит 16:3— 6, 11— 16). Эти жертвы не могли искупить все грехи, поэтому их каждый год нужно было приносить снова. Тем не менее такой порядок употребления крови имел глубокое значение. Одно из основных учений Библии состоит в том, что Бог в конечном счете предоставил бы одну совершенную жертву, которая бы полностью искупила грехи всех верующих. Это учение называется искуплением и сосредоточивается на жертве предсказанного Мессии, или Христа." Християни - це ті, хто наслідує Христа, проповідуючи про Боже Царство, так як він. Чи це ваша організація (яка визнає Христа Богом але найбільші свята язичницькі)? А взагалі, це тема іншої гілки. Давайте не будемо. Я не люблю різати. Люблю глаааадити. Оце добре! Додано через 1 хвилину Ні! Це ПРЕЧУДОВО!!!!
Відповідь: переливання крові http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=212984&postcount=119 І всі решта.
Відповідь: переливання крові Різдво - народження Христа - чому язичницьке? Тільки не згадуйте колядки та інші атрибути, саме по собі свято - чим язичницьке?
Відповідь: переливання крові змінюється... приклади?.. всі!... інший білок, інша днк тощо...... тому що в Біблії немає ДАТИ, а оскільки церкву будували за язичницьким принципом (грецькі, римські боги і так далі, так далі, так далі, мали дату народження і смерті) тому таку дату ВВЕЛИ в традиційній організації.... бо людям так було зрозуміліше і простіше...
Відповідь: переливання крові за вашою логікою моя душа змінюється залежно від того, чого я наїмся! Наївся м"ясо - м"ясна душа, трахи - ботанічна, горілки випив - етилова??? АБСУРД! Тут можна говорити проте, що якщо вважати душу матеріальною субстанцією - тоді можна так помилятися