Відповідь: переливання крові На сьогоднішній день НЕ ІСНУЄ безпечного переливання крові. От, у Натагідри спитайте, яка займається дітками хворими на лейкемію - усім їм переливали кров ПЕРЕВІРЕНИХ донорів і в КОЖНОГО з них є наслідок переливання, як мінімум виражений гепатитом А,В,С а інколи і Джі попадається... Якщо на сьогоднішній день є альтернатива безкровній медицині, яка значно зменшує ризики захворювань і відторгнень чужорідного, то чому б і ні? Інша справа, що як каже Гуцулянка, лікарів не навчено - звикли всім лити кров... нічого, ще навчаться - може тоді буде менше невинно хворих на різні бяки Додано через 2 хвилини До речі, Гуцулянко, я чула що не всі Свідки категорично від переливання відмовляються. Є декілька способів переливання крові і якщо сумління чи віра Свідка дозволяє йому то він може погодитись? Мова йде про свою кров не чужу - чи з банку крові, куди заздалегіть завбачливо здали свою кров, чи метод переливання своєї крові, коли сама кров не покидає тіло. Я не медик, тому може не точно виразилась
Відповідь: переливання крові З тої статті: жодним способом не повинні приймати у свій організм чиєїсь крові або й власної‚ якщо вона якийсь час зберігалася поза тілом (жирним виділила Ума) Я не медик, але чула від медиків, що за кордоном використовують метод очищення своєї крові (передивання) без того, щоб та кров покидала тіло. Тобто кільце кровообігу не порушене. Шкода, що не можу точно роз"яснити, бо мало тим цікавилась
Відповідь: переливання крові Не сприймаю. Коли мій друг попав в аварію,був на грані життя і смерті.тільки моя кров йому допомогла(4-та -).Часу було дуже мало,рахунок йшов на хвилини.
Відповідь: переливання крові Перитонеальный диализ? я теж не медик Хай Степаничроз"ячнить http://www.goskb.com/nef/nef_dializ.htm
Відповідь: переливання крові Але що не кажіть, а якби якась групка людей зі своїми релігійними переконаннями не була проти переливання - то такі дідівські методи ще довго б використовували і жодного прогресу у цьому питанні не було б. А так, маємо те, що нарешті медицина стала думати і як допомогти таким пацієнтам і з того всього можемо користати і ми. Шкода що в Україні то ще на настільки розвинено... терміново тре кров, то в нас легше знайти донора, а ніж замінник крові
Відповідь: переливання крові :D :D :D :D :D Шреку, любите перекручувати слова? Додано через 1 годину 16 хвилин То не через те, а через те, що існує нехватка крові для переливання, саме це штовхнуло до розробки замінників. Хіба Ви не чули, мов терміново потрібна така-то кров - з обяв, навіть на форумі таке було.
Відповідь: переливання крові Видно і мені пора втрутитися. Перш за все питання до guculyanka. Чи можете ви навести методи якими б реально (!!!) можна було замінити вливання Р_маси чи тромбоцитів при падінні показників в наслідок планової хіміотерапії , особливо якщо нейпоген , граноци, грастим ніц не допомагають. Як підняти показники скажімо якщо гемоглобін 30 і тромбоцити 10, та щей леікоцити скажімо 20 друге питання - безкровна медицина це дуже добре, я лише за , і гамма ніж і все таке інше, але ось лежала поряд зі мною жіночка з донькою 2 років і чоловіком свідком і запитувала, що їй робити у випадку коли дитині треба буде лити кров, це не абсурдна ситуація це 2 річне голубооке і кучеряве сонечко якому може знадобитися переливання.... У цієї жіночки є мій телефон, і недай боже як буде потрібна кров я знайду їм донорів . Моїя донька в свій час вижила завдяки вливанням плазми і P-маси і ніхто із лікарів у мене дозволу не питав, тільки скзали відправити 2 донорів на станцію переливання крові. І як би тоді хтось із "добрих людей" почав би мені казативідмовитися від переливання то летів би дальше чим бачив... Зайдіть хоч раз у відділення гематології чи онкології - усі діти там пройшли через процедуру переливання. Завдяки донорській крові вижили і Pомчик Борковський і Віка Тарадаха прийдіть і подивіться у лице цим дітям - як би їх батьки належали до "свідків" ці діти уже б були на цвинтарі Додано через 4 хвилини Умо мушу тебе поправити, бо не згідна Безпечного для кого. Якщо для Донора то воно безпечне. Можуть виникнути тимчасові запаморочення чи погіршення координації, але власне для цього існує список протипоказів і попереднє обстеження. Переливання може бути небезпечним власне для реціпієнта- через "неправдивість" донорів, і недосконале обстеження крові, але ми над цим працюємо. В ідеалі треба робити 2 , а той і трьохетапне обстеження донора, а вже потім трансфузію. але все впирається в кошти , тай в брак , шалений брак тих донорів. Додано через 6 хвилин З березня місяця сподіваюсь на реалізацію проекту популяризації донорства ,наразі шукаю фінансування на то ну і наостанок ПОТРІБНІ ДОНОРИ 3- і 3+ на тромбоконцентрат і на Р-масу для Діми Проскурника ,бажаючих прошу зголошуватися , хлопчику уже двічи вливали кров, своїхдонорів уже немає, він тільки на 2 блоці, лікуватися ще довго. Шукаємо донорів на постійній основі власне для Діми, додаткові обстеження за мій кош.
Відповідь: переливання крові А мені здається, що набагато гірше, ніж переливання крові - коли "п'ють кров" сварками, гультяйством, пиятиками, бійками, вічним виясненням стосунків, приниженням і т.д.
Відповідь: переливання крові Ну от, запитав священника. Він сказав, що кровянку їсти можна. Неможна вживати кров тварин, яка жертвенна, або щось тою кровю покроплено. Він сказав, що людину оскверняє не те, що входить в її рот, а те, що виходить. Можна їсти майже все, навіть сало і свинину, але не корисно, бо свинини має мязми(не знаю що то таке). Крім того з крові виготовляють багато ліків. Додано через 24 хвилини Бачите, навіть полковник зрадів....
Відповідь: переливання крові Бачите, це не я придумала. Бог каже, що не можна кров. Ні, я все правильно сказала. Коли людина була вигнана з раю, то їли тільки рослинну їжу. Зразу ж після потопу було дозволено їсти м*ясо. На ТОЙ час вогонь вже був, бо перед потопом Ной просмолював смолою ковчег, а коли вийшов з ковчегу, то приніс на жертівнику цілопалення для Бога. Нічого не роблять. Є таке - реінфузія, робиться апаратом селсейвер. Наскільки мені відомо, в Україні його нема. Основний принцип безкровної медицини - збереження власної крові пацієнта. Я не медик, до професорів з таким питанням звертайтесь а який то чоловік живе з гемоглобіном 30, і в нього ще нирки працюють? При операціях до такого не допускають, а завчасно приймають міри. Кожен приймає рішення особисто. Краще б знайшли фінансування на навчання з десяток лікарів новітнім методам безкровної медицини, які використовують провідні клініки світу, і придбання відповідного обладнання! __________________________________________ Ще раз повторю: Бог засуджує використання крові. Дії 15:28,29. Моє діло сказати, а ви що хочете робіть. Я ж вам казала йти до незнайомого, бо "свій" буде "вуха влещувати"! :D
Відповідь: переливання крові Ну це спірне питання. Згадайте Каїна та Авеля. Один з них пас отару. Для чого пас отару? - Для мяса! Ви ж приводите Буття 9, а говорите про Ноя і вогонь. Шо ж тут правильного? Додано через 3 хвилини священник, який би він не був - знайомий, чи незнайомий, говорить так, як вчить церква, а не що в голову збреде. Він тримає відповідальність за слова. І якщо він скаже неправду - відповідатеме перед Богом. Йому то тре? Додано через 4 хвилини посилають адвоката до лікаря...
Відповідь: переливання крові А що, ще донині тварин в жертву приносять?:eek: Миху, неправильно сказав Ваш священник. Таки Біблія забороняє вживати кров у їжу. І то не один раз сказано про то, не так собі мимоволі. І хай навіть і в Старому Завіті. Христос сказав, що Він не прийшов Старий Завіт зруйнувати, а доповнити. Просто священники не в силі тому протистояти, бо люди навчилися ту кров"янку їсти, якби то більше нічого не було до їдзення. Ми ту саму кишку робимо з гречки і тертої бульби. Мням-мням, яка смакота! І нащо би я ту кров їла, якби сумнівалася, чи то можна, чи ні! Що, так тяжко стриматися?
Відповідь: переливання крові Гуцулянко в мене питання- якщо лікар свідок то чи буде він робити переливання крові несвідку коли інших опцій нема якщо ні то чи скаже паціенту- медицина не може помогти я свідок і не роблю переливань і маєте померти ваш варіант
Відповідь: переливання крові В їжу! І я з Вами згідна. А про переливання, доливання - то вже домислення Свідків.
Відповідь: переливання крові Якщо б я сумнівався у тому, що сказав священник, а він сказав те, що визнає церква, то я б поміняв релігійну громаду - скажімо так. Я б ніколи не назвав варену кров - кров"ю. Чому? Тому, що те вже не кров. Я на лід можу сказати, що це вода, бо з льоду завжди можна отримати воду, а з вареної крові ви ніколи не отримаєте субстанцію, яка має назву кров. Так само, як з кефіру ви вже ніколи не отримаєте молока. Священник ніколи не буде говорити те, в чому не впевнений, бо якщо він сказав мені неправду, то він, а не я буду за те відповідати перед Богом. Для священника легше сказати - неможна, а далі - ваші проблеми. Сповідайтеся, виправляйтеся. Так й зрозумійте, кровянка - це не хліб, кожний день ніхто не їсть(я - раз в рік), щоб без того неможливо було обійтися. Я пошукаю у Новому Завіті про це. Додано через 1 хвилину Знаєте скільки є такого роду сект, наприклад у Москві? Оля, я сам був шокований.
Відповідь: переливання крові Не знали? Навіть в Америці, згадайте Вуду, ... Є така одна група християн в Америці, танцюють з отруйними зміями, бо так в біблії написано. Як вжалить то божа воля, вмре - виживе але втручатись не можна. Інші християни звичайно - грішники. Ну у Вас хоч тільки з кровянкою проблеми. У будистів з коровами, у ... А от завтра я кровянку собі куплю, ви вже стільки про неї наговорили... По рецепту Полковника, тільки без горілки щось зовсім втратив смак до алкоголю.
Відповідь: переливання крові Ми про християн з Михом говоримо. При чому тут Вуду? Нє. Не чула ще про таких. А Ви впевнені, що то християни? То все зв"язано з язичництвом, з поганськими віруваннями. До речі - і споживання крові з тої ж опери, що українці успадкували від колишніх своїх язичницьких предків.
Відповідь: переливання крові Вони впевнені, тай біблію читають і цитують... Ми політеїсти, причом тут язики? І чому предків, ми існуєм. Так питались взагалі чи приносять, чи християни не уточнювали.